- Konu Sahibi EU3
- #21.861
selam kızlar sabah genetik ile görüşmeye gittik şükürler olsun çok ciddi bir durum yokmuş kromozon testi istemedi ama yinede bir test istedi bu akdeniz anemisini falan tesbit eden testmiş araştırıyorum netten bir yer bulup yatrırıcam hayırlısı artık doğumdan sonra o hastaneye gitmek çok acıydı anılar anlılarrr keşke hafızamı silebilsemmm
canım benim gözün aydın bak önemli bişey yokmuş Rabbim sabırlar versin . Tez zamanda bi yavru nasip etsin sana
kızlar fazla giremiyorum.. geçmişi okumadan hemen paldır küldür yazıyorum.. yemek ateşte.. biliyosunuz evde yanlızım gelen gidende sağolsun hiç bitmiyo.. hatta kocişle espirini bile artık yapar olduk..
bana diyoki.. kapıyı herkese açma.. kim altın getirirse ona aç![]()
![]()
gülercim annelik nasıl gidiyo hayatım
kızçem kızlar.. faceyede koydum...
![]()
![]()
Allah nazarlardan saklasın maşallah
kıs güler bu aynı sennnnnnn
efeye de bakan aynı baba sen hiç aynaya bakmadın mı hep eşinemi baktın diyo bana :)
Bir kızlar dijital ateş ölçer almak istiyorum ateş ölçme yöntemini de demek istiyorum ama ateş yükselince hamileliğimi gösteriyor, yumurtlamayı mı ben nette araştırdım ateşiniz yüksek çıkınca muhtemelen yumurtlamanız geçmş olacaktır döllenmeyi anlamak için kullanabilirsiniz diyor yani bebek olursa yükseliyormuş doğru mudur ama yinede karşılaştırmek için reglniin ilk gününde ölçmeye başlayıp not etmek lazımmış alcam bende hergün not etcem.
bende 1 ay takip etmiştim canım
bir adetinden başlayarak diğer adetine kadar hergün ölçüyosun
adetine yakın atein düşüyo ama hamileysen yükseliyo diye biliyorum ben
kk da çok topik var bunu anlatan ben tam hatırlayamadım şimdi