Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bildiğim kadarıyla transferin 14 günü veya sonrasında test yapılıyo sen çok erken yapmışsın bence ümidini kaybetme hem bak ben normal yolla hamile kaldım adetim 10. Geçmişti test yamıştım yinede silik çizgi çıkmıştı inşallah hamilesindir allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Kimsecikler uğramamış topiğe nerdesiniz kızlar

dün eşim iş yerinde iznime bakmış meğer biiz yanlış hesaplamışız ben raporlarıda düşerler demiştim ama düşmemişler ücretsiz iznim 2 mayısta bitiyomuş ama ben haftaya cuma başlamayı düşünüyorum çünkü alışırsa beni bırakmaz diye çok korkuyorum :84: Zaten 10. Ayımızada girdik çok şükür epey büüyüdü

Kimsecikler uğramamış topiğe nerdesiniz kızlar

dün eşim iş yerinde iznime bakmış meğer biiz yanlış hesaplamışız ben raporlarıda düşerler demiştim ama düşmemişler ücretsiz iznim 2 mayısta bitiyomuş ama ben haftaya cuma başlamayı düşünüyorum çünkü alışırsa beni bırakmaz diye çok korkuyorum :84: Zaten 10. Ayımızada girdik çok şükür epey büüyüdü

canım benim şen işe başlamamışmıydın, ne güzel bebişine kendin baktın 10 ay...şimdi işe başlayınca kim bakcak oğluşuna?

canımm çok sevindim 7 tane bebeği olan birisin sen artık şu anda yani.. Hadi hayırlısıyla transferi de atlat ve bebeğin gelsin karnına. Bende Güler'e katılıyorum ne güzel birşey aslında bebeğinin karnına yerleşmesini izleyeceksin onun varlığını göreceksin.:nazar::nazar: İyice dinlen hiç bilgisayarın başına oturmabize sonrada haber verirsin. Sonra da Çiğdem doğuracak İnşallah belki sonra da ben kimbilir..

canım benim çok sağol.1 tanesini koydurdum göbüşüme geldim..2 tanesinide dondurduk...rabbim inşallah mutlu haberi almamı nasip etsin bana.....:49:

:nazar::nazar::nazar:
çok sevindiiiiimmm.. demek 7 bebişin var:62:
hadi allahtan hayırlısı.. Dualrım seninle.. inan dünyanın en kolay ve en mutlu anı tarnsfer..
hep ekrana bak.. o anı kaçırma sakın.. çünkü bebeşini karnına koyucak dr amcası:49:

inan o anları senle birlikte bende tekrar yaşıyorum.. çoookk heyecanlıyım:62:

:20:bak tekrar diyom 3gün yatarak dinlen.. sen kimseye bakma..
hep konuş konunla.. karnını sev..
4. gün kalkıp normal hayata devam ama fazla ayakta kalma yatarak vede ayaklarını yukarıya kaldırarak dinlen.. o anı yaşa.. çünkü bebişin seninle olacak:49::64:

ah gülerim yatamıyorum canım fazla, ilk gün geldim yattım bi kaç saat başıma ağrılar girdi...şimdi genelde ayaklarımı uzatıp oturuyorum, bazen kalkıp geziniyorum..annem var yanımda sağolsun ev işlerimi neyn o yapıyor...bana hiç bi iş yaptırmıyor..ısrarla yat diyor ama ben takılıyorum öyle..duş almak istiyorum gülerim artık,guslümü alayım diyorum ne diyorsun bu konuda?

canım benim çok sağol.1 tanesini koydurdum göbüşüme geldim..2 tanesinide dondurduk...rabbim inşallah mutlu haberi almamı nasip etsin bana.....:49:

Hadi hayırlısı canımm ne zaman test yapacaksın transferden 12 gün sonra diye biliyorum ben.. Dondurmanda çok iyi olmuş zaten vardı fazladan döllenen embriyon eğer bir çocuk daha istersen onlardan kullanabilirsin hem de daha sıkıntısız olur. İnşallah kucağına da alırsın bebeğini. İşlemin nasıl geçti transferde uyuşturmuyorlarmış ağrı felan oluyor mu işlem sırasında. Güzel haberlerini bekliyoruz canm..

olcim bebişini güle güle büyüt canım,allah uzun ömürler versin.ne güzel sende kavuştun sonunda bebişine.zaman nasılda çabuk geçti dimi yaaa.
gülercim mesajını aldım canım,çok sağol, yoğun bir dönem geçirdim kk ya bile giremedim bikaçgündür kusuruma bakma canım.anneme gideceğim bu hafta bir nefes almaya ihtiyacım var zaten.
canancım senin için de çok sevindim canım benim,hayırlısıyla inşallah senin de halayını çekeceğiz yani çok yakında.bu dondurma olayı ne ben onu anlamadım.anlat bakem bilgimiz olsun bizimde.çok öptüm seni yeni anne adayı mucuk.

Hadi hayırlısı canımm ne zaman test yapacaksın transferden 12 gün sonra diye biliyorum ben.. Dondurmanda çok iyi olmuş zaten vardı fazladan döllenen embriyon eğer bir çocuk daha istersen onlardan kullanabilirsin hem de daha sıkıntısız olur. İnşallah kucağına da alırsın bebeğini. İşlemin nasıl geçti transferde uyuşturmuyorlarmış ağrı felan oluyor mu işlem sırasında. Güzel haberlerini bekliyoruz canm..

canım mart 18 test tarihim.transferde uyuşturmadılar, muayene gibi bişi zaten..ama çok sıkışık olduğun için zor oluyor, aman Allahım çin işkencesi gibiydi :)

olcim bebişini güle güle büyüt canım,allah uzun ömürler versin.ne güzel sende kavuştun sonunda bebişine.zaman nasılda çabuk geçti dimi yaaa.
gülercim mesajını aldım canım,çok sağol, yoğun bir dönem geçirdim kk ya bile giremedim bikaçgündür kusuruma bakma canım.anneme gideceğim bu hafta bir nefes almaya ihtiyacım var zaten.
canancım senin için de çok sevindim canım benim,hayırlısıyla inşallah senin de halayını çekeceğiz yani çok yakında.bu dondurma olayı ne ben onu anlamadım.anlat bakem bilgimiz olsun bizimde.çok öptüm seni yeni anne adayı mucuk.

ay sağol öznurcum Allah razı olsun ağzından bal damlıyor, inşallah buraya hamileyim diye yazabilirim bende, kadriye ve nilüferi çok merak ediyorum..acaba hamile kalabildilermi, olsaydı buraya yazarlardı demi, tedavi sürecine girdilermi?biliyormusunuz?

dondurma işlemine de gelince benden alınan yumurta ve eşimden alınan spermi buluşturup embriyo elde ediyorlar ya..bana yasal olarak 1 tane konuldu geriye kalan 6 embriyodanda en kaliteli olan 2 tanesini dondurdular, hatta gözümün önünde donduruldu..bi tüp gibi bişiyin içine koyuyorlar sonrada içeriye soğuk hava veriyorlar, hemencik donuyorlar zati minnoşlar...bir daha tüp bebek denemek istediğinde karından iğnelerle yumurta toplama işlemleri ile uğraşmıyorsun, onları çözdürüp transfer ettiriyorsun...:emir_bebek:

olcimin bebeğini gördüm facebook ta çoook güzel bi kızçe maşaallah,:nazar: ya melek gibiydiiii...rabbim bahtını açık etsin çok güzel bir kız...

canım mart 18 test tarihim.transferde uyuşturmadılar, muayene gibi bişi zaten..ama çok sıkışık olduğun için zor oluyor, aman Allahım çin işkencesi gibiydi :)

varmış daha ama sana zaman geçmekte bimiyordur şimdi ne demiştik biz sana kendini hamile gibi hissedip konuşacaksın bebişinle.. Dikkat edeceksin zaten o da şu anda yer etmeye çalışıyor karnında. Ya sıkışık olunca zor olur tabii.. Ben de ovulasyon yapıyorum birkaç gün aa vermiştim nasılsa bu aralar yumurtlama olmaz diye akıntımda yoktu zaten. Bugün yaparım artık dedim ama 4 saat su içmemek ve tuvaleti tutmak gerekiyor. Ama benim öyle geldi ki tutamadım valla üstüne 4 saat saydım akşam yapıcam insaşşah yumurtlarım bu ay ara kanamam olsa da geçen ay ki gibi olur ama regli de olabilirim biliyorum o zaman dr gidip hormon yaptırcam bakem neymiş bu ara kanamaların nedeni. Eşimle artık her akşam bebekten konuşuyoruz eşim çok değişti hiç konuşmazdı kısmet dersi ama şimdi nasıl sevecek nasıl bakacak hep konuşuyor olacak merak etme diyor. İnşallah bakalım..

ben geldımmmmmmmmmm anam bn yokken neler olmus burdaa yaa cıgdm hamılemıııı ???
kızzz nurtenn bnm oglanda tık yok daha kabarmadı bıle damagıı nıekı acep cok kasınıo bellı elı hep agzında amaaa ghenuz tık yok :(b
eeee maşallah senınkıdemı cıkardı kızzz hemıde 3bucuk aylıkkennnn

ah gülerim yatamıyorum canım fazla, ilk gün geldim yattım bi kaç saat başıma ağrılar girdi...şimdi genelde ayaklarımı uzatıp oturuyorum, bazen kalkıp geziniyorum..annem var yanımda sağolsun ev işlerimi neyn o yapıyor...bana hiç bi iş yaptırmıyor..ısrarla yat diyor ama ben takılıyorum öyle..duş almak istiyorum gülerim artık,guslümü alayım diyorum ne diyorsun bu konuda?
transferin hayırlı olsun canom inşlh ayın 18de seninde halayını çekicez burda:64:
artık ılık bi duş alabilirsin ama banyoda fazla kalma. sıcak su vucudu çözer allah korusun.. bana prof duşta fazla kalma ılık su dökün çık demişti tabi ilk 1hafta banyo yapmazsan daha iyi demişti.. ama ben felaket bi giriple başlamıştım müthiş terleyince banyo yapmak zorunda kaldım..
beline bant yapıştırdılarmı..
annenin yanında olması iyi olmuş.. ama sen niyr fazla geziniyon bakiiim :20: bak geliyom oraya

ben geldımmmmmmmmmm anam bn yokken neler olmus burdaa yaa cıgdm hamılemıııı ???
kızzz nurtenn bnm oglanda tık yok daha kabarmadı bıle damagıı nıekı acep cok kasınıo bellı elı hep agzında amaaa ghenuz tık yok :(b
eeee maşallah senınkıdemı cıkardı kızzz hemıde 3bucuk aylıkkennnn
kız sevaaaal
sana msj attım iletilmedi dedi.. tlf nonuu değiştirdin.. bendeki no 505li

selam bayanlar. Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.. Benim bu ay kırmızılar gelecek heralde geçen ay ki gibi yumutlama olmıcak. belim ağrıyor akntım kesildi ovulasyon testleri hala çok silik. Ama yapmaya devam edicem yine de. Ancak cuma günü normal regli günüm. Olursam doktora gidicem hormon yaptırcam eğer benim doktor yine inat edip ilaç vermezse bişi çıkmadı diye bende öncelki doktoruma geri döncem çünkü iki aydır bu ara kanamalar canıma yetti ya regli düzenleyici verin ya klomen versin bişiler yapsınlar yani artık.

valla sedacım çok doğru diyon.. bu ara kanamalar seni maf etti.. halsiz kalır insan.. bi git bakalım buseferde bakalım ne diycek olmadı. öyle yaparsın..

kızlar bi okuyun:60:
doktorları çıldırtan sorular ve cvpları
Soru: 35'ten sonra çocuk yapmak doğru mudur?
Cevap: Hayır, 35 tane yeterli görünüyor.

Soru: Bebeğin cinsiyetini öğrenmek için en güvenilir yöntem nedir?
Cevap: Doğurmak.

Soru: Doktorum bana doğum yaparken hissedeceğim şeyin acı değil sadece normal bir baskı olacağını söyledi, bu doğru mu?
Cevap: Tabii, bakınız meteoroloji uzmanları da kasırgayı normal bir doğa olayı olarak tanımlar.

Soru: Bebeğimiz geçen hafta dünyaya geldi. Karım ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve normal davranmaya başlayacak?
Cevap: Çocuklar ayrı eve çıktıkları zaman.

Soru: Kocam külot yerine bokser don giyerse, hamile kalma olasılığım artar mı?
Cevap: Evet, ama hiçbir şey giymezse daha çok şansınız olur.

Soru: Tam olarak ne zaman hamile kaldığımı nasıl bilebilirim?
Cevap: Yılda bir kere seks yaparak.

Soru: En sık karşılaşılan aşerme hangisidir?
Cevap: Erkekler için, hamile olanın yerinde olma isteği.

Soru: Ben ve kocam çok çekiciyizdir. Eminim bebeğimiz de reklamlara çıkmak için yeterince güzel olacak. Bu konuyla ilgili olarak kiminle bağlantı kurabiliriz?
Cevap: Terapistinizle.

Soru: Kusmalarımın hamileliğin sabah bulantılarından mı, yoksa grip olduğumdan mı kaynaklandığını nasıl bilebilirim?
Cevap: Eğer gripseniz iyileşirsiniz.

Soru: Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ve hatta ayaklarım bile büyüdü. Hamilelikte küçülen bir şey var mı?
Cevap: Evet, mesaneniz.

Soru: Hamile kaldığımdan beri kızarmış soğan halkaları olmadan yatağa giremez oldum. Bu aşerme normal mi?
Cevap: Onlarla ne yaptığınıza bağlı.

Soru: Hamileliğim ilerledikçe, yabancılar bana daha çok gülümsemeye başladı. Neden?
Cevap: Çünkü onlardan daha şişmansınız.

Soru: Hamileliğin son zamanlarındaki seks, hangi şartlarda doğumu başlatır?
Cevap: Eğer seks, kocanız ve başka bir kadın arasında olursa.

Soru: Doğum hemoroid sebebi olabilir mi?
Cevap: Doğum, bahane bulmak istediğiniz herşeyin sebebi olabilir.

Soru: Anne sütünü saklamak için en uygun yer neresidir?
Cevap: Göğüsleriniz.

Soru: Meme pompalarının güvenli bir alternatifi var mı?
Cevap: Evet, bebek dudakları.

Soru: Bir bebeğin dişli doğması ne anlama gelir?
Cevap: Bebeğin annesinin bebeği emzirme ile ilgili planlarını tekrar gözden geçirmek isteyebileceği anlamına.

Soru: Bebeği ne zaman sütten kesmek gerekir?
Cevap: Dişleri çıkmaya başladığında.

Soru: Kavrama refleksi nedir?
Cevap: Taze annenin memelerini gören taze babanın reaksiyonudur.

Soru: Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?
Cevap: Evet ama, önce bebeği memeden ayırıp uykuya yatırırsanız işiniz daha kolay olur.

Soru: Atılan çocuk bezlerine ne oluyor?
Cevap: Kimyasal bir savaş durumunda kullanılmak üzere Orta Batı'da bir siloda toplanıyorlar.

Soru: Kolik ağrıları nedir?
Cevap: Taze anne-babaya doğum kontrolünü hatırlatan şey.

cnm bende ıkı tane hat varr onuda kullanıorum turkcelde aldım onuda kullanıorumm msj atarımm sana nomuu acar bakarım :)

valla sedacım çok doğru diyon.. bu ara kanamalar seni maf etti.. halsiz kalır insan.. bi git bakalım buseferde bakalım ne diycek olmadı. öyle yaparsın..

canım bugün acayip birşey oldu ben regli olacağımı sanıyordum yakın zamanda ama ovuasyonları yapmaya devam ediyordum baktım yumurtlama akıntım gelmiş. Sevindim tabii çizgilerde iki gündür biraz daha koyu gibiydi.1 hafta içinde yumurtlama olabilir çalışmalara başlıcam bende. Kesin yumurtlama olcak diyemiyorum ama ovulasyonları düzenli yapıcam inşallah koyulaşırda kesinleşir. Beklemedeyim bakalım regli olursam tutmazsa öyle giderim doktora.

Bu arada çok güldüm yaaa ne o öyle kız cevaplar süperrr karnıma ağırılar girdi resmeeen...

:nazar:
kızlaaarrrr olcay doğum yapmış.. kızçesi gelmiş...:62:
azönce aradım sesi iyi geliyodu. fazla konuşamadık hemşire gelince kapattık..

dünyaya hoşgeldin eylül nil:emir_bebek::nazar:
allah seni anababana bağışlasın.. sağlıklı ve mutlu bi ömrün olsun
ana-babana hayırlı bi evlat, dinine, devletine, ülkene,allahına, imanına bağlı ol inşlh
oleyyyyyyyyyyyyyyy
bır bebiş daha geldııııı....hayırlı olsunn..

canım ınşallahh

benım wındows çökmustü..ancak yapıldıııı

sedoş napıyon...
yumurtlaman olmadımı yanıı...
canım hormon testı yaptır artukkk...

nurten fıkraların süper..
bırde resımlerımıze bayıldımmmm...

gulerr nipiyannn...

oleyyyyyyyyyyyyyyy
bır bebiş daha geldııııı....hayırlı olsunn..

canım ınşallahh

benım wındows çökmustü..ancak yapıldıııı

sedoş napıyon...
yumurtlaman olmadımı yanıı...
canım hormon testı yaptır artukkk...

nurten fıkraların süper..
bırde resımlerımıze bayıldımmmm...

gulerr nipiyannn...

canım bilmiyorum şu anda ovulasyon testlerini yapmaya devam ediyorum bugünde yumurtlama akıntım geldi be regli olucam galiba diyordum ama çalışmaları yapcaz artık akıntı gelince bana umut oldu bir yandan da testleri yapcam iki çizgiyi koyu görürsem kesin yumrtladım demektir. Hormon tesi yaptırabilmem için önce regli olmam lazım 3. günü yapıyorlar testi regli olursam yaptırcam.

canım bilmiyorum şu anda ovulasyon testlerini yapmaya devam ediyorum bugünde yumurtlama akıntım geldi be regli olucam galiba diyordum ama çalışmaları yapcaz artık akıntı gelince bana umut oldu bir yandan da testleri yapcam iki çizgiyi koyu görürsem kesin yumrtladım demektir. Hormon tesi yaptırabilmem için önce regli olmam lazım 3. günü yapıyorlar testi regli olursam yaptırcam.

anladım bıtanem...bu ay kaçırma hormon testını....
ınşallah çıft cızgı olur yumurtlama testlerınde..hamıle de kalırsın ınşallah..hormon testıne gıtmezsın ınşallah...

Back
X