Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öznurcum ben burdakı bÜtÜn kız bebeklere talıp oldum valla bılgeyle esranın bebıŞlerı kız oluyo ya bılgeyle sÖzleŞtık benım oĞlana verecek kızını Şımdıden oĞluŞuma kız bakıyom ama korkmayın Çok ıyı kaynana olurum ben

Öznurcum benım 5 ayım bıttı Çok ŞÜkÜr doktor 6. Ayıma gırdıĞımı sÖylÜyo bakalım hayırlısı gÖbıŞımde Çıktı darısı sızlerın baŞına ınŞallah Çabuk geÇer ben ılk 3 ay Çok Çektım bulantılardan

ahaha benimki kız olursa onu da görmeye gelirsiniz artık.
tabi benim kız senin oğlanı beğenirse olur ancak bu iş.
ben kız olmasını çok istiyoruuuuuum.

hatta 8 kilo verdim inan o kadar zor geçtiki sanki 9 ay öyle olacak sanmıştım iştahsızlıkta çok vardı hiç bişey yiyemiyordum bir yudum bile içsem çıkarıyordum tam 3 ay bittikten sonra herşey yavaş yavaş geçiyo merak etmeyin

benim bulantım yok,iyiyim yaa.
ama iştahım pek yok bu aralar.bugün öğlen iyi yedim ama düzeldi sanki.
yani normal zamandaki gibiyim şu anda öyleyse.
bebeğim sağlıklı olsunda mide bulantısıyla alakası varmı bilmiyorum
inşallah yoktur.

ooooo benim oğluşumu beyenmeyecekte kimi beyenecek teyzesi yakışıklı olucak tabiki gör bak
eee artık kız olursa bakmaya geliriz

muayene de olamadım yaa aklımda hep,kesenin durumunu bile bilmiyorum kız daha
ama hamileliğe kaptırdım kendimi.

yaa bişi sorcam ben ilk adetim geçince hcg baktırdım,2 sonra bidaha baktırdım.peki tekrar baktırmam gerekiyomuydu acaba.yani normal artıyormu diye baktırmam lazımmı.cuma baktırmıştım 2.sini.

kızlar napıyosunuz.topik çok sessiz.
burda kar yağıyor beyaz oldu heryer.
yarın da yağarsa bayağı tutar herhalde.çok da soğuk.

canım ya benim açık sayfa çalışıyorum arada bakıyorum burdada yağıyor ama tutmuyoo öyle az az yağıyor evet ama çok soğuk yarın dahada soğuk olacakmışş aman ayağını sıkı giy üşütme kendini ve yeğenimizi

benim iştah yerine geldi sanırım.canım bişeyler çekmeye başladı ya.
aklıma habire başka bişey geliyo.saat 3,5 ta acıktım yemekhaneye indim.
halbuki 12.30 da öğlen yemeği yemiştim.grip de geçti tamamen normale
döndüm sanırım.

canımm nasılsın bugün gelemedim topiğe evde işler vardı. Yavaş yavaş açılır artık iştahuın zaten çok yeni hamileliğin mide bulantısı da her hamilede olacak diye birşey yok olmasın daha iyi iştahın kapanır, halsizliğin artar bulantı olursa. Benim arkadaşım bunaltılardan ağzına lokma atamıyordu dürekli hastaneye yatıp serum yedi.. İnşallah güzel geçsin hamileliğin dikkat et üşütme...

sağol canım
iyiyim ya şimdilik bişey yok öyle bulantı falan.
iştahım yoktu hiç,griptende olabilir bilmiyorum
ama bugün açıldı,çok sık acıkıyorum.
marketten bişeyler alıp çekmecemi doldursam iyi olacak
nasıl başedecemki böyle midem bi tuhaf oluyo,tuzlu bişeyler yemek istiyorum.
tatlı hiç istemiyo canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…