• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr gunaydınlarrr bugun benm dogum gunummmm hadı bıraz cosalım yahuhihoyyythihoyyyt sositosositosositososito :sm_cool:

Doğumgünün Kutlu Olsun Canım.. Nice Güzel Ve Mutlu Seneler Diliyorum Sana Ailenle Birlikte... a.s.

Merhaba canlar nasılsınız bakayım a.s.
Karafesleğen sayesinde buldum topiğinizi sağolsun mesaj atmış bana opuyorumnanaktan
ben sizi kaybettim diye üzülüyordum...

Svl cnm hamileymişsin Allah tamamına erdirsin...

Ben son ayıma girmiş bulunmaktayım... Rabbim buradaki tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun...
Kalplerine göre versin inşallah...

maşallah nur sende hamilesin demek çok sevindim... Allah tamamına erdirsin canım

sağol canım
Allah razı olsunSenide Rabbim bi nefeste kurtarsın sağlığıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım. eski arkadaşlardan herkes teker teker hamile kalıyo canım. Kardişim , nilüferim, canancım kaldılar eskilerden onlarında tez vakitte haberlerini alıcaz inşallah

saol hıjyenım bızı buldugun ıı oldu ay son ayındamısıns ennn rabbım bı avazda kurtarsn ıns

kıs doğumgünü annem
bak bebeğin sana erkenden kendini hediye olarak vermiş dimiiiiiii

sağol canım
Allah razı olsunSenide Rabbim bi nefeste kurtarsın sağlığıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım. eski arkadaşlardan herkes teker teker hamile kalıyo canım. Kardişim , nilüferim, canancım kaldılar eskilerden onlarında tez vakitte haberlerini alıcaz inşallah

saol hıjyenım bızı buldugun ıı oldu ay son ayındamısıns ennn rabbım bı avazda kurtarsn ıns

sağ olun canlar inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız... opuyorumnanaktan
hamile kalan bütün arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
kaydirigubbakcemile5

bende sizi bulduğuma çok sevindim

kıslar dün kocişe dedim ki
aşkım sana bi süprizim var dedim
oda merak etti
ne aşkım söle bekim dedi
ben de hazırmızın bak sölüyorum inşallah sevinirsin dedim
aaaaaaaa çatlatma insanı yaw hadi söle dedi
bende hamileyim dedim
durdu durdu çatlaksın kısım sen ya diyo
ay 2 saat güldüm yaaaaaaaaaaaa
bende bu deli ne dicek diye bakıyom diyo eşim

sevlacim doğumgünün kutlu olsun canım.bebişinle ilk doğumgünün tadını çıkar.

kız çatlak nurten adamı ne heyecanlandırıyon.

evet nurtenım yaaa babamızında 8ndeydı asıl dogum gunu hedıyesı ona olmustu

Back
X