- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi EU3
- #6.641
nerdesnz kızlar ya nurtennnn oziiii
bılgecım hadı bakalımm senın ne gusel az vakıt kaldı yaaaa
selamm kızlar hayırlı haftalarrrr nasılsınızz bakemm
hijenimmm Allah bir avazda kurtarsın canımmm tez saatte
kudret arabanız hayırlı olsun canımm iyi olmuşş bak bebiş gelince kışın dr falan giderken lazımm benim eşimde arabayı sattı işyerine kamyonet aldı kaldık arabasız gerçi benim eski arabam annemlerde (ev alırken onlara sattım) amcasının falanda var ama lazım oldumu onlarda meşgul oluyopr bazenn bizede şart yanii
handeeee prensess maşallahhh kız bilge ayy şaka gibi ya daha sanki geçen ovulasyon çubuklarını konuşuyorduk şimdi bebişe ismiyle sesleniyozz canımm az sabır inş.53 günde geçerr geriye bak ne aylar geçirdikk kızz darısı başımıza ayy şu göbişim bir çıksaa bende tam anlasam hamiş olduğumuuu elimle dokunabilsemm onaa
gülümmm hayatımm bak inan ben hissediyordum hepimizin aynı zamanda hamiş olacağını sanada inanıyorumm sende inan yada hiçbirşey düşünme ne olacağını nede olmayacağını Allahım sen bilirsin de koyver gitsinnn valla Görelim Mevlam ne eyler ne eylerse güsel eylerrr
Günaydın kızlarrr
evet herşey dün gibi valla, ama zaman çabuk geçsin de bi an önce izne ayrılayım istiyırum işe gelince çok yoruluyorum kızlar artık evde kalıp uyumak kızımla ilgilenmek istiyorum, ilk başların nasıl geçtiğini anlamıyor insan bek seval 3 ayı devirdi bile :)
sabır demekten başka çare yok bugünümüze de şükür tabiki..a.s.