Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırı olsun kudretcımmm arabanızzz

ÇOK SAĞOL CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

Kızlar bu arada ben hafta sonu hazırlıklara gırıŞtım kocıŞle gıdıp Önce mınık kuŞumun cıcılerını aldık mınnacık hepsı ne kadar gÜzel allahım yaa

Kızlar bu arada ben hafta sonu hazırlıklara giriştim kocişle gidip önce minik kuşumun cicilerini aldık minnacık hepsi ne kadar güzel allahım yaa

gunaydın kızlarrrr resımlerı sıldım ben hepsını valla kılar cunku yeterınce fazlasıyla acıktım aklinialirimsmile cananım sana msnden atarım kız resmımı cok merak ettıysen :roflol:

cnm uyuyamıorum napıyım erkenden kalkıorum hamıle olduguman berı yoksa norml olsa hayatta kalkmazdım bu satte

ya kızlar odamda yan masada oturan erkek arkadaş çok parfüm sıkıyo odada zor duruyorum yaaa.
daha önce söylemiştim parfümün çok kokuyo diye.yine sıkıyo yaa.ben utanıyorum artık söylemeye.
zor duruyorum mahfoldum.

ama cok buyuk bı haksızlık ne dmek öle ya rahatsız etmeye ne hakkı var senııı lmaz:

öznurum vur kafaya bitane herifin alsanaalsanasmile

netten kıs isimlerine baktım offffffffffffffffff
bakın anlamlarıyla yazim size
Sena - Övgü, Yüceltmek, Nur ışık ( en başından bu yana gönlüm bunda )
Beyza - Beyaz kadın,
Deren - Düzenleyen
Dilay - Ay kadar güzel
Feyza - Bolluk bereket
Hazal - Ağaç yapraklarının güzelliği
Neslişah - Şah soyundan gelen
Sedef - Işıltılı Paruıltılı bi madde

erkek olursa belli adı efe olcak ama kızda hep kafamı karıştırıyolar
ah şu kaynana karışmasa ya delirtiyo bazen beni

ben sedef ve dereni begendım cnm sen kız ısımlerıne bkıon kız erkek dusundunuzmu

bızımde erkek olursa ıns ahmetyağız olcak kızda bızde kararsısız bılmıom ne olck

off gıtmeyın yaa yanlız bırakıonuz benı zaten yeterınceee morala ıhtıycm var ıkılı test ıcın bugunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…