Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çiğdemciğim çok teşekküerler bitanem.. O kadar dua etti ki burda ki herkes sırf sizin dualarınızdan benim ümidim artıyor ilk seferde tutacak diye... İnşallah öyle de olur... Arka arkaya doğururuz.... a.s.

Ay kızlar hamilesiniz uyuklamanız normal. Biraz patronlarda anlayışlı olsunlar yani dimi birazcık dalmadan ne olurmuş. Ya siz söyleyince benimde aklıma bir vukuatım geldi. İsanbuldayım o zamanlar bekarım daha özel bir şirkette çalışıyorum güzellik merkezinde.. Kardeşim ameliyat olmuştu annemle gece başında beklemiştik. Sonraki akşamlarda da uykusuz kaldım neyse işe geldim. Odamda tekşm müdür yuukarı kasaya bakmaya çıkmıştı ben uyumuşum hemde ne uyumak. Yan odamızdaki abla bakmış ben uyuyorum fosur fosur sonra müdür gelmiş bakmış uyuyorum hiç birşey demeden tekrar yukarı çıkmış sonra tel çaldı ben bir zıpladım müdür arıyo yukarıdan uykusu uykunu böldüm dedi yok dedim uyumuyordum ki hadi dedi gördüm ben seni yandaki arkadaşta görmüş dedi. Ay dedim çok yorgunumda.. Ama sonra birkaç gün hep dalga geçti benimle.. İyi ki patron yoktu odası bizim odanın yanında her dakşka çağırır beni gelse kapının önünden geçiyor zaten yine görürdü o zaman mahvolurdum... Ama rüya bile görmüştüm...

Çiğdemciğim çok teşekküerler bitanem.. O kadar dua etti ki burda ki herkes sırf sizin dualarınızdan benim ümidim artıyor ilk seferde tutacak diye... İnşallah öyle de olur... Arka arkaya doğururuz.... a.s.

inşallahcanım
hadi yetiş sende bizeeee
bu arada doğucak kızlara oğluşum taliptir kıslarrrrrrrr kaydirigubbakcemile

ya bisürü işim var ama hiç yapasım yok öznurcum yaaa
naapcam ben böle bilmiyorm ki
bu ay aldığım maaşı hiç hak etmeden almış olcam nerdeyse yaaaaaa

KIZ NURTEN ORDA DUR BAK BENıM OĞLAN SENDEN ÖNCE TALıPTı DOĞACAK KIZLARA HEM SENıN OĞLANIN PıPıSı DAHA TAM BÜYÜMEDı BıLEM SEN SONRADAN OLACAKLARA TALıP OL AAAAAAAA kaydirigubbakcemile

Zaten bılge dıĞer topıktede baŞkalarına sÖz vermıŞ kızı Önce benım oĞlana verecektı baŞkalarınada sÖz vermıŞ delÜÜ karııı ozıcım senın kız olursa sen bana ver hem benden ıyı kaynana bulamazsın dıyeyım yanı

aaaaaaaaa
kıs kudret
şu anda topikte 4 kişi cinsiyet bilmiyo
4 ü de kız olursa hepsinide mi alcen kıssssssss

Nurten kız ben sana demıyomuydum senın oĞlun olacak dıye baŞtan berı bılıyodum hemde ıÇıme doĞmuŞtu

amannnnn
kıs bilge bu bize yapılır mı
topiğimizin tek kızınıda başka topiklere mi yar ediyon sen bakim
kıs kudret ara hakkını sonuna kadar
ilk bizim topikte paylaştık handanınımızın doğcanı
o bizim topiğin kısı

YOK HEPSıNı ALMICAM AMA ARALARINDAN SEÇıCEM SEN ŞÖYLE KENARI DUR BAKıMMM ÖNÜMÜZE ÇIKMA TÖBE TÖBE alsanaalsanasmile

ya bisürü işim var ama hiç yapasım yok öznurcum yaaa
naapcam ben böle bilmiyorm ki
bu ay aldığım maaşı hiç hak etmeden almış olcam nerdeyse yaaaaaa

al bendende o kadarr yaa değil çalışmak gelmek bile istemiyorum işe hiç hevesim yok çalışmaya annelik moduna geçtik iş hayatından koptuk galibaa

Evet haklısın nurten zaten bılge hep hazıran annelerı topıĞınde bızı unuttu baksana kızımızıda alıp onlara verıyo artık bılgeye dÜnÜr dıyolar orda oysa en baŞta benım oĞlanla beŞık kertmesı yapmıŞtık ben ne yapayım Şımdı bu yapılırmı yakıŞıklı oĞluma

YOK HEPSİNİ ALMICAM AMA ARALARINDAN SEÇİCEM SEN ŞÖYLE KENARI DUR BAKİMMM ÖNÜMÜZE ÇIKMA TÖBE TÖBE alsanaalsanasmile

ohhhhhh ne ala ya
manavdan karpuz seçiyo karıya bak
seçmece mi topiğimizin kızları kıs delüüüüü

al bendende o kadarr yaa değil çalışmak gelmek bile istemiyorum işe hiç hevesim yok çalışmaya annelik moduna geçtik iş hayatından koptuk galibaa

ay çiğdemcim sorma yaaaaaa
acayip göze batmaya başladı benim bu halim ama napiim elimde diil
bi türlü işlere adapte olamıyorum

klava: klava: klava: AL BıLGE BUNLAR SANA SEN KIZI BAŞKA TOPıKLERE VERıRSıN HEEE AL SANA ıŞTE klava: NEYıMıZı BEĞENMEDıN HOŞŞıKKK ASLAN GıBı OĞLUMUN PıPıSıNıDEMı GÖRMEDıN ERKEK O ANNESıNıN MıNıK ERKEĞı OYYYYY YERıM BEN ONUN PıLıSıNı SANADA YOK ıŞTE klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…