Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalim bende çıkıyomm ay çok çalıştım bugün feci başım ağrıyoo annemlere gidicez bu akşamm ayy gidimde yatim anamda azcıkk

yaa benim sorun oluştu bi cevap yazmadım yarım saattir.siz nasıl yazılşmışsınız tek sorun bende mi oldu yani.

Selam kızlar geÇmıŞı oku oku bıtmıyo ne kaynatmıŞsınız Öyle
delı karılar sızın aŞermelerınız yıne ıyı ben kıŞın ortasında karpuz aŞerdım ayyy ne kÖtÜydÜ burnumun ucundan kokusu gıtmıyodu karpuz yemedıĞım sevmedıĞım halde hayatta karpuz aĞzıma koymazdım

Şımdı sıze en son gÖbıŞlı halımı gÖnderıyorum bakında gÖzÜnÜz gÖbek gÖrsÜn hemde 8 aylık bı gÖbek

Eski halimle yeni halimi karşılaştırın bakalım

Eklentiler

• $010420101233.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $110120101114.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 18
  • $140120101137.webp
    3 KB · Görüntüleme: 19
  • $010420101225.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 17
Ortadakıler eskı hamıŞlık yandakıler en yenı 8. Aya gırdık teyzelerı

kızlar kocişime 1 nisan şakasını başarıyla yaptım sempatiksalakcinni
bizim elemanı cepten aradım durumu anlattım dedim iş telefonuna sen bak
eleman iştelefonuna baktı ona dedim şimdi kocişime deki alış veriş merkezinden aradılar yenge alış veriş yapmış ödenmemiş borcu varmış 900 tl sempatiksalakcinni
ama sakın merkeze ödeme yapmaya yollama rezil olmasın beni aramasını söyle dedim
sonra eşime şaka yapıldı eşim hemen beni aradı böyle borcun var mı? dedi
bende; aaaaaaaaaaaaaohaoldumsmile ben o borcu unuttum nerdeyse 6-7 aylık borç var dedimsempatiksalakcinni
sonra bunun sesi bozuldu bende 1 nisan dedim bu da bana;
ne bir nisanı yaaaaaaaaa borç faiziyle 1 milyar olmuş dedi anlamadı ben hala 1 nisan diye tekrar edince çaktı davayı hemen keyiflendi tabi peşinden kıvırmaya başladı yemedim ben bu numarayı diyeaklinialirimsmile

gunaydın kızcelerrrrrrrr
bende esıme yaptım bıraz basıt oldu ama baskada bişi gelmedı aklıma dedım bugun kanamam oldu dru aradım yarın hemen gel dedı 4 ayı gecmeden böle kanamalar rısklı olabılır dedı adam dondu kaldı tmm gıderız dedı cokmu geldı falan dedı bende eh işte bıraz dedım bişi olmaz dımı askım dıorum olmaz tabı dıo snrada bır nısan deyınce vaya garıbım ya nasıl mutlu olduu nasıl korkmus ama ınanmısda kıyamammm kocişimeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…