Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim aldığım kotlarda öle
sonradan rahatlıkla giyilir
hamiş pantolonu olduğu hiç belli diil
doğumdan sonra yaklaşık bi 2-3 ay falan normal kıyafetlere dönemeyiz çünkü
sezeryan felan olursa zaten normal pantolon giyilmez dikişlerden
hamiş pantolonlar o zamanlarda da işe yarar

ben waikikiden 1 tane pantolon aldım.canvas,siyah kumaş.
anam 2 kere giydim oldu şalvar gibi ne bollandı.
giyemiyomurum yazık yaaa.
bi de terzi parası verip daraltmam gerekecek.

bizim sabah kuşu seval uyanamadı bugün heralde :)

başka da ne pantolon ne etek hiçbişeyciğim yok.
idare ede ede artık yapcak bişey kalmadı yarın ne giyeceğim belli değil valla.
evde olsak hiç sorun yok.giy eşofmanı gez dışarda da.

ben kumaş pantolon giymiyom hiç ya
spor giyinirim hep
keten ve kot aldım
ketenler alttan ipli bağcılkı spor ayakkabıyla pek cici oluyo
eşim çok sportif bi hamile oldun diyo :)

öznur ben 2 aylıkken hamile pantolonu giymeye başladım
ve bence rahat şeyler giyince karnın daha hızlı dışa vuruyo büyüyo
bide doktor kızmıştı bana
rahat şeyler giy bebeği rahatsız etme sere serpe gelişsin demişti
darlar karnı sıkında bebek büyümeye yer bulamıyomuş öle dedi
bence seninda bir an önce hamile kıyafetleri al giy
nerdeyde hamileliği yarıladın kıs hem bek gör göbeğin rahatlayında daha çok dışa verir kendini

ay birde çok güzel hamile kot etekleri gürdüm hafif diz altı bayıldımmmm
bidahaki sefere onlardan da almak istiyorum

kıs ösnurr
hafta sonu atla gel ankaraya
ben kızılayda ulusta gezdirim seni
çok ucuza süper şeyler var
bence 4-5 ay anca giyebilecek kıyafetlere o kadar para vermek yazık olur

benim az ,işim var öznur
görüşürük sona taaam mı

kızlar Günaydınn Maşallah formunuz yerinde bu sabah yine.. Allah bozmasın... Benim sınavlar gelenl olarak iyiydi sorular kolaydı... ıngilizce şaka gibi kolaydı. Ama alttan kalan istatistiğe dün öğleden sonra girdim çok gerildim alttan kalanya acelede ettim yetiştircem diye. Çok iyi bildiğim sorulara çok kafa yordum bir türlü çıkamadım işin içinden. 5-6 yanlışım var galiba belki daha fazla çıkar moralim bozuldu 70 alsam rahatlıcam finalde. Diğerleri de 65- 70 arası gelir diye düşünüyorum heralde salı felan cevap anahtarı açıklanır zaten. Bir tek kamu kötü gelecek onu biliyorum pel çalışmamıştım bu hafta mola sonra yine devam işte böyle.

kızlar gunaydın cıdden maşallah yanee bu ne pozıtıflılık ay nurrten amma guldum heee su otobus soforunee bnmkıde oznurunkı gıbı bellı olmuo henuz ee normal olarak kalınseyler gıyıyoruz bende evde ınadına dar eyler gıyıorumkı gobegımn cıktıgını gorıyım dıe buyudugnu gorunce daha cok mutlu oluorum yaa bnde oznurcum senın gıbıyım hareketlerını falan hıssetmıorum hıc ama kasık agrım cok ar bnm 15 nısan gelsede dra gıtek gorek bebeısmızı hem cınsıyetını ogrensek
bu arada sınaaa gıren arkdslar hadı bakalım atlattınızzz

Ben çarşamba günü doktora gitcem kızlar yumurtlamama bakcak dr gerçi ben 21. günü yumurtluyorum yarın 13. günü ama öyle gel demişti. Artık başlıcaz bu hafta çalışmalara ama haftaya yumurtlama tarihim. Bakalım hayırlısı sınav bitti şimdi bunun heyecanı başladı bende. ınşallah hayırlısı olur...

hayırlısı olsun dejaucumm hakkında umarım sende en kısa zamanda aramıza katılırsın koca bi göbişle :)

Ozon Dezenfeksiyonlu ve Otomatik

Hediyeliijital saat ve Klar Organik Yıkama Sıvısı 1,5 lt

Klordan 3,100 kat daha güçlü bir dezenfektan olan Ozon üreten jeneratörü ile çamaşırınızı yıkamanın yanı sıra, bakteri ve virüslere karşı dezenfekte ediyor.
Bebekler, anneler, babalar, öğrenciler, bekarlar, hekimler, kuaförler yazlıkçılar, karavan ve yat sahipleri ve çamaşırda hijyene önem veren herkes için kullanıma uygundur.
Tam otomatik programda dahi 2 kaşık deterjan, 0,06 KW elektrik ve 32 litre su harcaması ile inanılmaz ekonomik bir maliyetle çamaşırınızı yıkayıp dezenfekte edebilirsiniz: Sadece 75 YKr'a maloluyor.
Makinenin boyu sadece 46 cm olup, eni 33 cmdir.
Dizaynı ise son derece şık ve sevimli olup, yumurta şeklindedir.
4 programı mevcut olup, en uzun Ful Otomatik programın süresi 35-40 dakikadır. Bu süre içinde 1 Kg kuru çamaşırınızı deterjanla yıkar, durular, ozonla dezenfekte eder, tekrar durular ve suyu boşaltır.
Tercihinize göre 2 renk alternatifi ile: Beyaz / Mavi veya Beyaz / Pembe ,
Gerek zeminde, gerekse de tezgah üstünde rahatlıkla kullanabilirsiniz,
Bir ev hanımı tesisatçı çağırmaya gerek kalmadan tek başına makineyi , kutunun içindeki adaptörlerle lavabo musluğuna veya bataryaya bağlayabilir, iş bitince de rahatlıkla söküp başka bir yere yerleştirebilir.
Suyu ısıtmaz, çamaşırı musluktaki suyun sıcaklığı ile yıkar.
Termosifon çıkışlı sıcak su musluğuna bağlarsanız, o suyla yıkar, ancak su sıcaklığının 50 dereceyi geçmemesi gerekir.
Kompakt ve seyyar tasarımı nedeniyle çamaşırı sıkmaz, yıkayıp durular, daha sonra Ozon'la dezenfekte edip tekrar durular ve suyu boşaltır.

Kullanım Amacı ve Faydası : Özellikle bebek ve çocuk çamaşırlarını Ozon'la dezenfekte ederek bakteri ve virüslerden arındırma özelliği mevcuttur.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0 - 99

kıslar bu ürün hakkaında bilgisi olan varmı
ben almayı düşünüyorum ama kullanan kimse bulamadım menun olup olmadığını sormak için
bebeğimin çamaşırları için alım diyorum

birde bi 6-7 ay önce medıa markt larda doluydu bu üründen şimdi bulamıyorum hiç bi hızla çıktı ve artık fazla yok acaba tutulmadı mı satışı durdu ne dersiniz

bılmıom cnm ılk defa duydum senden böle bişi eger suanda satısı yoksa demekkı durdurulduuu ya satmadıgı ıcın yada memnun olan olmadıgı ıcın bılmıom yanı hıc fıkrım yok

ben bu konuda bi topic açim en iyisi
gebelik bölümüne illaki bi kullanan olmuştur dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…