• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar gunaydın..nurten ne kaaa yogunsun bugun böyle...laelaelaelaelae

oznurcum bu sayfada sag tıkladım..yenı sekmede açmak ıçın ama oyle bısey goremedım..dogrumu ettım aceppp kuşumm...

gunaydın kızceler amanın nurten gun yoksun desene allah kolaylık versın kusumm sanaa

napayım canım...ıdare edıyorum..dun gece benı uyku tutmadı..çok acayıp stres olmusum...3 gıbı uyudum..sabah emır 8 de kalktı..5 saat falan uyumusum..
ama yınede hıç yorgunluk hıssetmıyorum...:)))

bebısının cınsıyetı bellı oldumu kuşum..

uyu dınlen cnm bugun sende :)
yok cnm persembe bellı olcak bakalım inş

kız seval.akşam uzanıyorum,benimki sanki pıt pıt vurdu bikaç kez.çok hafif ama zor belli oluyor.
artık yavaş yavaş hissedeceğiz herhalde.

hosgeldın duygu tabıkı kabul ederız cok yenısın sen galıbaa nasılsın tanıtrmsn bıze kendıne

oznurcum aynen bende cok hafıf böleee gaz sıkısması gıbı ay muthıs bı duygu dımı yavrucum

daha faturalarım var birikti işlenecek kurumlar çıkıcak
birde kurumlar vergisine göre vergi levhasının tastiki geldi üffffffffff
bıktım artık yaaaa şu 4 ayda çabuk geçsede az dinlensem evde ya

kolay gelsin canımcığım.. İyi barii şoförle yolluyorlarsa o kadarcıık zahmet gösteriyorlarmış.. Ben çalışrkene İstanbul'da sabah banka banka dolaşır defter işletirdim. Patronumuz internet bankacılığına geçememişti bir türlü neymiş güvenmezmiş.. Bir de sıralar beklerdim. Geç gelsem niye geç geldin oludu birde. Sani ben kendi işime gidiyorum.. Alem bu patronlar valla.. Kendini yorma fazla kuşum...

kız seval.akşam uzanıyorum,benimki sanki pıt pıt vurdu bikaç kez.çok hafif ama zor belli oluyor.
artık yavaş yavaş hissedeceğiz herhalde.

Amanın artık Efe bey kendini hissettirmeye karar verdi sanırsam.. Eee dün buarada o kadar çok konuştun ki çocuğun pipisi boyu posu derkene çocukta tepki vermeye başladı anneee herşeyimi serdin ortalığa diyee... kaydirigubbakcemile3 az daha zaman sonra iyicene duyarsın artık ama ilk duyulduğu anlar muhteşemdir kesin...

ay hayatım ne olsun ya.. Evle uğraşıyorum geçen hafta pek bişi yapamadım.. Bu haftada tekrardan derslere başlamam lazım aslında ancak yetişecek. Günde iki konu çalışmam lazım ama sanki bana artık sınavlar bitmiş gibi geliyor hiç çalışmayacakışım gibi sonra tak ediyo beynime.. Bugün ders programı yapayımda bakmaya çalışcam biraz.. Haftaya pazartesi de İstanbul'a gitcem bir hafta ordayım.. Annemle özlem gidercem kocamda cuma akşamı iş çıkışı gelcek trenle. Pazar beraber döncez... Yani kociş haftaiçi bensiz kalcak kafa dinlersin diyom bendee...

Back
X