Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şimdi erkek diye o kadar alıştım ki
kız çıkarsa şık olurum heralde
benim ünüversiteden ev arkadaşımla konuştumgeçen gün
7 aya kadar erkek demiş doktorlar
sonra kıs doğmuş kaydirigubbakcemile3

valla öznurum bılmıomkı ben hep bekarken bıle erkek cocugu ıstıodum onlara sempatım var kocişimde erkek oldugu için heralde erkek ıstıo :)

ne diyon kıs nurteeen.öylede mi oluyo anam.
ama pipisini görüyon ultrasonda nasıl oluyo yaaa.o görmemiş mi.

cnm bnm gorumcemede dr kız demıstı ılk baslarda onunkıde 6 aydan snramıydı 7aydan snramıydı neydı erkek cıktı

kızlar evlerine daha düşkün diye kız istiyorum.anneye yardımcı olur.erkek olunca gelin getirecek
ya sevmezsem dimi.

arada olabiliyo yani kıslar
benim eşimin işyerinde bi arkadşı var
eşi doğuma girmiş son ana kadar hep erkek demiş doktorlar
hemşire gelip kızın oldu deyince adama
hadi be kandırma beni biz erkek bekliyoduk diye terslemiş tüm personeli adam kaydirigubbakcemile3

kız deyip erkek çıkması daha mantıklı belki pipiyi görememişlerdir ama pipiyi görüp erkek deyip sonra kız olması tuhaf.eee pipiye ne oldu uçup gitti mi.

aman oznurum ya baya bi ilerıyı dusunuosun ne gusel işte capkın bı oglum ıstıorum benn

kızlar evlerine daha düşkün diye kız istiyorum.anneye yardımcı olur.erkek olunca gelin getirecek
ya sevmezsem dimi.

öznurum öle düşünme bence
kızda olsa erkek de olsa bi tarafı evlenince el olcak
hadi kızda şyi bi eş seçimi yapamadı
damadı sevemedin o zaman nolcek

göbek kordonunu görüp pipi sanabiliyo bazı doktorlar
ve bu ihtimal baya bi yüksek türkiyede
iyi bi ultrasoncu olmalı doktor

kız kudret gene kaçak netmı buldun az önce facede cırıt atıodun buraya yazmadan ckarsannn oyarımm senıı v:)

cıgdemmm baya bosladı bızı zatennn eskısı gıbı ugramıo bıde dun yenı bı arkdsmz geldı duygıydu sanırım bı daha gelmedı :) korkuttukmu ne

haftaya çarşamba kontrole gidcem ösledim oğluşumu görcem oleyyyyyyyyyyyy

cıgdemmm baya bosladı bızı zatennn eskısı gıbı ugramıo bıde dun yenı bı arkdsmz geldı duygıydu sanırım bı daha gelmedı :) korkuttukmu ne

naaaptıysanız kısaaaaaa
yazık üzüldüm kısa şimdi :roflol: :roflol: :roflol:

ya size nekadar gösteriyo ultrasonda.bana mı çabuk geçti zaman anlamadım.
5 dk.falan baktık sanırsam.

oznur kıza öle bı dedıkı kendını tanıtırsan alırız aramıza dedı kız kesın bu catlaktan korktu :roflol:
oznur bana da cok kısa gosterıo yaaa

çok uzun tutmuyolar öznurcum ya
5 dk falan anca dediğin gibi
benim cinsiyetine görmek istediklerinde uzun bi uğraş olmuştu
onlar da da göstermemişti sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…