Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baksana kesenin içinde nasıl da boş yer var.tabiki hareketleri hissetmemiz normal.
resmen havuzda yüzüyo bebiş.büyünce sığamayacakki ozman hissedecez işte tekmeleri.

ay ne bılım aklıma gelen hereyı sordumm onuda unutmusum o pipi yorumunuda kocam yaptı :roflol:

seninkinde pipi çekimi yapmamış dr. benimkinde pipi görüküyo.
yarın size güzel bir sunum hazırlar yollarım inşallah opuyorumnanaktan

ay ne bılım kii bı dahakıne artık pipimizi gosterırız napalım :d

burdayım canım.
isim olarak kocişim efe istiyo ama benim aklımda
mesela sana önerebileceğim umur ve yağız güzel.
karan var. bunları beğeniyom.

bızde ılk basta yagız demıstıkk ama sımdıde aklımız bugrada kaldı gıbı bakıcaz bakalım anekete gore

aaa cıgdem orayadamı takılımusssss lan bız burdan ayrılmıoruzzz baska topıge gıtmıoruzzz

KIZ AYŞENİN FOTOLARINA BAKTIMMM

oznur ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bız bu veledleere kımı alcaz kızzz benmkıde erkekkkkkk kaydirigubbakcemile3

ANAMMMM YİNEMİ BAMYAAAAA SEVALİM ALLAH GÖNLÜNÜZEE GÖRE VERMİŞ HAYIRLI OLSUN CANIMM ANAM BANADA HERKES ERKEK DİYOO BENİMKİDE ERKEK OLURSA TOPLANIR HAMAM HAMAM GEZERİZ BERABER KIZ BAKARIZ ARTIKK

ooo çiğdem hanım teşrif ettiniz demek
çıstak çıstak zemuszemus

AZZ KAYNATIN SİZDEE OKU OKU :smiley-cool: ŞAŞI OLDUMM HEEEE

NABIYONUZ BAKEMMMMM

ıhıı ıhhııı benımde 14 hafta bıtmıŞŞ maŞallahhh kızlar artık hamıle olduĞunuz hemen anlaŞılıyormuu sızınn benım ıŞyerındekıler henÜz bılmıyoo ama 2 gÖmleĞım var boll dÖndÜre dÖndÜre gıyıyom dar bıŞey gıysem hemen Çakacaklarr

cıgdem senınkı kız olursa yandı senınkı baksana kaç tane talıbı var sımdıden kızının :roflol:

dar bişi gıyınce bellı ouo cnm ama bol seylede hala henuz cok cıkmadı bnmde 16ncı haftam bıttı yaaa sukur rabbımee

dar bişi gıyınce bellı ouo cnm ama bol seylede hala henuz cok cıkmadı bnmde 16ncı haftam bıttı yaaa sukur rabbımee

benim karnım baya sivrice oldu 1 kg almışım ama göbişle memişler büyüdü sadece popom aynıı

dar giymeyince pek belli olmuyo kuşum.
aslında göbiş kocaman ama giysiler belli etmiyor.
sen nezaman cinsiyeti öğrencen çiğdem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…