Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldiiiiiimmmmmmmm
kocişim dün gece işyerindeydi uyuyamadı şimdi acısını çıkarıyo
bende yanlız kaldım
bura geldiiim kismecikler yok

Kızlar oĞluŞumun fotoları tlf Çektım pek net deĞıl ama dıkkatlı bakarsanız yan profılını gÖrebılırsınız

Eklentiler

• $170420101264.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $170420101265.webp
    3 KB · Görüntüleme: 25
  • $170420101272.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $170420101273.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $170420101270.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 23
Bırıncı resımde yandan burnu alnı gÖzÜkÜyo ellerıyle yÜzÜnÜ kapatmıŞ sıpa 3. Resımdede ıŞıktan rahatsız olduĞu ıÇın kaŞlarını ÇatmıŞ mınık kuŞum benım yaa

Neyse benım temızlık gÜnÜm sız bakarsınız artık sonra gelırım hadı uyanın tembeller hafta ıÇı Çenenız dÜŞÜyo hafta sonu dut yemıŞ bÜlbÜl gıbısınız valla

gunaydın..resmını gordum kuşum..ama heçç bıse anlamadım...allah saglıkla kucagına almayı ansıp etsın kuşum..doguma ne kaldı..hangı ay..

Kıslar kız kardesım hamıleymişşşş

dün çıft çızgıyı gormus....

ayyy canım hayırlı olsunnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh darısıda tez zamanda başına canımm kardeşinin ilk bebeğimiii

hayırlı olsun dilekcim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşin adına çok sevindim

kız resimlerin üstüne tıkla dikkatli bak sadece kafası vücudu yok onu karıştırmayın yan durmuş burnu felan hep belli oluyo

dilekcim doğumum mayısın sonu haziran başıda olabilir inşallah haziranda olur mayıs sonunda aöf sınavı var bu yıl sınıfı geçmem lazım ara sınavım çok iyi geçti finalide versem süper olucak bütünlemeye 1 bi kaç ders kalsada önemli değil

Hayırlı olsun canım.. Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin kardeşine İnşallah.. Darısı başına...

kız resimlerin üstüne tıkla dikkatli bak sadece kafası vücudu yok onu karıştırmayın yan durmuş burnu felan hep belli oluyo

bende pek göremedim ama kaşlarını çatıp kızfgın kızgın baktığı fotoyu görebildim.. Ben bir çıkayımda beni rahatsız etmenizin hesabını sorcem sürekli ağalayarak der gibi bakıyordu.. İnşallah hayırlısıyla gelir bebişin canım... Umarım istediğin gibi haziranda olur..

Hayırlı olsun canım.. Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin kardeşine İnşallah.. Darısı başına...
amın canımmmm..inşallah hayırlısıyla dogurur...

hayırlı olsun dilekcim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşin adına çok sevindim
canım saol...
croscum tesekkur edrım...
kardesımın ılk bebegı...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…