Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neymiş konusu kız biz eşimle bayılırız gerilim ve korku filmlerine valla testerrenin tüm serilerini izledik... Kaçırmayalım bunu da.

canım the kıller floor
bır adam bır apartman daıresı satın alır...sonra garıp kısı bu ev babamın der rahatsız eder..
evde işlenen korkunç olay fotoları adama posta yoluyla gelmeye basla..takıp edıldıgını hısseder falan...
carsamba aksamıda hıgh tansıon vardı ..son yarım saatını ızleyebıldım...gerılımın doruklarıda bır fılmm...anneciiiiiiiiiiiiiimmmmmmm...

kızlar dr gittim bugün.. 12. günüm reglimin. Baktu yumurta üretimi var ama istenen büyüklükte değil bu ay şansın düşük dedi.. Ama zor birşey değil, reglinin 3. günü gel hormon testi yapalım, yumurtanın büyümesi için ilaç verecekmiş birşey çıkarsa sonrada çatlatırız dedi.. Ben geç yumurtluyır olabilir miyim dedim yine de belli büyüklüğe gelmesi gerekirmiş.. Kızlar aranızda yumurta geliştirici ilaç kullanan varmı.. Reglinin 3. günü mü başlanıyor.. Bir de ben geç yumurtlama ihtimalini değerlendiriyorum bir hafta geçte olsa hamile kalma ihtimalim varmıdır yoksa direk bir daha ki ayı mı bekliyim. Ben yine de çalışmada bulunmaktan yanayım...

cnm banada yumurta takıbını baslıcaktı dr klomen kullanmıstım bır hafta falan snra bıraktım dr 2 ay aralım verelım dedı henuz baslamadan hamıle kaldım zaten onun ıcın pek bılgım yok bnm

sedacım bende hiç bilmiyorum ama sen bol bol çalış dr a önümüzdeki ay gidersin bence

günaydın kızlar.
sedacım canım anlatıkların hakkında benim bilgim yok malesef.sen
tedbiri elden bırakma canım denemlerini yap nolcakki.

kıslar ben yine üst solunum yolu enfeksiyonu geçiyorum.boğazım şiş.
nedir bu çektiğim bilmem.4.kez hastayım hamileliğim boyunca hiç
ara vermedim yani.

hele sukur tesrıf etmısnz hatunlar napıonuz bakıyım gecmıs olsun ozıcım sana dıkkat et valla cok zor hastalık ben bı kere gecırdım aman allahım ıkıncıyı nasıp etmesın

kızlar 2 gunden berı bnm sıpamın maşallahı var ya kıpır kıpır hııssedıorum artık :)

hadi gözünaydın seval kıssss
çok süper bi duygu dimi annesii

ösnurla çiğdem kaçmış gene
haber bile vermemişlerrr alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…