Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öle deme ablasıı daha kucucuk o bude cocuk mahkemesıne cıkarmıslar yaaa 18 yasından kucukmus o adamın neresı cocuk yaaa kesın yası kuculturdu eger 1 ay sonra ykalansa 18ı dodurcakmıs o zmn muebbet yıcekmiş allahım yaaa serefsızlerrrr

nıluferım nasılsın kusumm ya cok merak ettım senı kontorumde yok arıyamıyorummm ne olur bı cvb verrr

nıluferım nasılsın kusumm ya cok merak ettım senı kontorumde yok arıyamıyorummm ne olur bı cvb verrr

canım benimya ŞenizŞenizŞenizdr gidecektim komşum sıca su torbsı ve antibiyotik verdi biz iyi oldum ama şimdi gene fenalaştımsenağlama eşim gelsin acile gidiceğim nasıl bir ağrıdır bu ya senağlama

nilüferım canım geçmişolsun canımm

sağol kadrişim şu an biraz iyiyim yarına düzelmezsem dr gideceğim nefret ediyorum hastaneye gitmekten birde insan bebek düşününce dahadabir kaçıyor dr gitmeye ve ilaç kullanmaya

şu msnyı yukleyebilsme bend eyatıcam bugun sabahtan kayınvalidenın evını temızledık eltımle kayınvaldler burda yok hftaya gelckelr temız bulsun isteıdk.
sonra annemle baklava yaotık akşam eşime bayramlık alkmaya çıktık carsıya ordan bıyere iftara davetlıydık roaya gıttık aslında .ok uyukum var ama sıze bakmadanda edemedım daha fazla dayanamıycam ama
ohh maşallah yine kaynatmışınız
ben gece gelemiyom sinir oluyomm çokkk:umursamaz:
ama bu günden itibaren 6 gün evdeyim bayramdan sonrada izin aldım 2 gün

Çok sevındım kusum yaaa buyuk gecıs olsun ınŞ tamamen ııleŞmıŞındırr

ohh maşallah yine kaynatmışınız
ben gece gelemiyom sinir oluyomm çokkk:umursamaz:
ama bu günden itibaren 6 gün evdeyim bayramdan sonrada izin aldım 2 gün

canım benım tatılde sıkısıkı calışındıycem ama gunund epek aykın dımı ee hamıle olcnya calışamazsızn gerkte olmaz zatei :)):1hug:

merhaba kızlar
bayramınız şimdiden kutlu uğurlu olsun hepinize sağlık huzur mutluluk getirsin inşallahhhhh

canım benım tatılde sıkısıkı calışındıycem ama gunund epek aykın dımı ee hamıle olcnya calışamazsızn gerkte olmaz zatei :)):1hug:

yevrumm ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm anlarsınyaaa yerimseniben:kedi:

nerdesiniz nan geldim kimse yok saatlerdir bir başımayım bi umut sizi bekliyoıruuummmmmafoldumben

Canlarım, güzel bacılarımın, hepinize hayırlı bayramlar diliyorum..
ınşallah seneye kısmetse bebişlerimizde bizimle olsun opuyorumnanaktan:CüvCüv:

Back
X