Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız nurten seninle aynı zamanda gitmişiz detaylıya.
senin efenin kilosuna bak bi de benimkine.tosuncuk
doğuracan sen.maşallah.

dılekcım bnm zaten bastan berı vardı ne guel rahatım dıodum ama yıne basladı dogurana kadar rahat yok bızde bu arada bız 20ncı haftamıza gırdık

dılekcım bnm zaten bastan berı vardı ne guel rahatım dıodum ama yıne basladı dogurana kadar rahat yok bızde bu arada bız 20ncı haftamıza gırdık

oylemı kuşum...arada bulancak o zaman...
ınşallah sonuna kadar rahat gecer...saglık olsun..bulansın boşver kuşum...olumunekankayizsmile

evet dılekcım yeterkı oglusum ii olsunda doguma kadar herseyı cekıcez artık napalım

anammmm ayın 12ne kadar butun randevuları doluuuu bana ddrum 5le 10 arası yaptırman gerekıo demıstı baska hastanede yaptırmam lazım ozmn

oznur sen hangı hastanede yaptırmıstın semıha sakırmı ne ondamı adınıda tam bılmıorum

anammmm ayın 12ne kadar butun randevuları doluuuu bana ddrum 5le 10 arası yaptırman gerekıo demıstı baska hastanede yaptırmam lazım ozmn

guvelınır bır hastanede yaptır kuşum...fark etmez galıba dımı oziii...

kız nurten seninle aynı zamanda gitmişiz detaylıya.
senin efenin kilosuna bak bi de benimkine.tosuncuk
doğuracan sen.maşallah.

he kıs maşallah oğluşuma,
sağlıcakla gelsinlerde öznurcum kilo hiç önemli diil
benim kocişte 4 kilodan fazla doğmuş
babaya çekmiş bizim oğlan
bende tam fırlama doğmuşum annem ne zaman sancılandığını nasıl doğurduğunu bile anlamamış beni
hemencik çıkıvermişim
inşalllah o yünden de annesine çeker oğluşum

evet cnm hastane araastırdımda sımdı bı tanesı 160 dedı ssklı fıyatı bıde bırıde 90 dedı benm kendı hastanemde zaten 95e yapıoduu

sevalcim aman ihmal etme onu zamanı geçince bakmıyolar
bende bi 10-15 gün daha geçsin da şeker yüklemesine gidicem

kıslar siz en güzeli ankaraya gelin ya
bu ne nefes alsan parayla istanbulda
ben özele gitmiyom heç bişeyime para virmedim
vede her yönüyle çok memnunum haztanemden
hemen gidince gebelik takip kartı çıkartıyolar
ve doğuma kadar her şey ona yazılıyo
doğumada oraya gidince hemen takip kartına göre müdahele ediliyo

oooo çok ıyı heee...
özel degıldı demı senın nurten..

cnm her yer dolu yaaa kendı hastanemde mecburen 12ne aldım önemlı degıl ama 12snde al randevunu mutlaka dedı drumun asıstanıı 2 gun gecmıs oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…