• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayıp dene bişey var geyik hiç bensiz olurmu yahu........
ahanda geldim

ayıp dene bişey var geyik hiç bensiz olurmu yahu........
ahanda geldim

canımbenım hoşgeldın ayy gecegece aklımdfn çıkmışn gulum ya kusura bakam eevt geyık sensiz olma zgulumya
alsınd abu topık diğer geyık topıkelrı gibi değil çift çizgi topıkı varya orda sıradan muhabetlerde oluyorve sayfaalr boşa ilerleyıp duuruyor oyudne arad aburdan devamedelım dedik

ayy öle çok işim vark nerden başlıycamı bılemdım hala kk nın başındayımmmm

aaaaa kıslarrr diğer topicte gördüm öyle buldum hayırlı olsun yeni topic ...çok güzel olmuş böyle bir topicin olması ...

evt cnm cunku orda bebiş muhabbetı yapıoruz burd her turden muhabbet edebılıtoruz o tarafta bebek muhabbettnın dişina cıkarsak uyarı alırız burası cok ii oldu..

evet hem hiç yoktan sürekli bebek psikolojisi yaşamanın dışındada oluruz :) çok güsel olmuşşşş

eşimnamazdan geldı pc yi kaptı bend ebuarad amutfaktaugraştım tatlımı yaptım çorbamıyaptım
pilavn etini kavurdum yemegımın yanına yapcagım sebzeyı fırın topetıne koydum ohh işimi hafıflettım sayılır gercı ifatra kadar sona an kadr bıtmıyor işimde

ohh valla ederın kadriyem bıtrmısı ışlerrıı pek bı hamaratsınn

eşimnamazdan geldı pc yi kaptı bend ebuarad amutfaktaugraştım tatlımı yaptım çorbamıyaptım
pilavn etini kavurdum yemegımın yanına yapcagım sebzeyı fırın topetıne koydum ohh işimi hafıflettım sayılır gercı ifatra kadar sona an kadr bıtmıyor işimde

canım ya tebrik ederim maşallah ne çabuk hallettim :1shok::1shok:
maşallah becerikli hatun:nazar::nazar:

Back
X