Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım boswerınn ya sız bulusun karsı tarafta ben ona yapıcagımıbılıyorummm

ay ama yaa bu kadar neden sıkıyo anlamıyom yıcekler sankı benı heryere gıdıyorm zatennn dısarı cıkmayan bı ınsan degılmkı

yani bende anlamıyorum vardır onunda bir bildiği
benim kocişte saçma işler yapma diyor ama bana kıyamıyor izin veriyor

evet canım sahilde haldun taner ışıkların orda iskelenin yanında görürsün zaten herkes önünde buluşuyo anlarsın zaten

ya sevalcim gelebilecek gibiysen söle taksime gidelim belkim gelirsin

bılmıyom arık ne bıldıgı varsaaa

:1no2:fisfisfisbende anlamadım valla
ben koçişe söyledim ben kızlarla buluşcam diye git yada gitme demedi
ben izinde almadım zaten :kedi: ben kızlarla buluşuyorum dedim sadece dün msn de konuşurken bak arkadaşlarım bunlar felan dedim msn de resimlerinizi gördü o kadar onada bakayım demedi zaten ben gösterdim sadece ben şirinevlere gidebilirim dedim arkadaşın eşi izin vermemiş taksime dedim ozaman kızdı işte

canım tabıkı haklı olarak esın kızar buraya kadar gelıyosnuz zaten bıde sıırnevler olunca kızar esın hak verıyorum onaa

aynen bendeya izin almadım söyledim oda saçma işler yapma dedi ama gitme demedi hatta bende o getirecekti bilgenin oraya işi olmasa karşıya bile getirirdi

üff nebilim işte hepsi bi tuaf bunlarınakannehir

nan bulsutunuz bensızzz aklım hep sızde amaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla cnm dıgerlerı nedne gelmıyo bılmıyom onların bızım gıbı geyık yaptıgı yok kıı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…