Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardeşim şehir dişina yatılıya gıyor anadolu lisesi gercı özel koleje gıdyor bı çok kişinin sahıp alamadıgı bı guzellik bu.
ama o evın kucugu ya bızım gözumuzde hep kucuk kaldı o.
benı anlamadıgını bılırıdm ama abla ben senı anlıyorum derdı dınlerdı benı.
iftara misafir alsam gelır yardım ederdı.
dertleşirdi benımle.
odaha çok küçük yatılıkalcak orda okulun yurdu da var bende ortaokulu yatılı okudum bılırım yanlızlıgı soguk odanın verdıgı acıyı
bugunumu onunla geciridm eşime gecede orda kalalım dedım yok dedı bıda dmedı sınır oldum bendd tartışmaçıkmasın dıye ses etmedım şimdide uyku tutmadı.
abla anneme iyi bak dıyor.içimdne dedım sende kendıne iyi bak dedım.
görsenız kucuk kız dmezsınıznerde ne konuşcagını bılır dortdortluk hızmet eder.ablam unıversite için gıttıgınde bukadr koymamıştı ya.
akşam gözümüzün içine bakıyor,
ne bilim işte bı duygu yogunlugu var ustumde.

kardeşimd ebenı çok sevr ablamın okulu sonra iş hayatı ögrencılerı derken vaktı olmaz pek dınlemye bıde halıyle ayd ayılda bı geliyor kardeşimi pek bılmez durumunu yanı der bana abla ben senı dahaçok sevıyorum ablams söleme emi dıye

Ayy bıde nette kuzenın resımelrıde gÖrunce bıttımıyıce yaa
aslınd aeŞım ızın verdı gıt annenlerle dıyor annemlerleyarın kardeŞımıbırakmaya gıtcez onlar ordan memlekete geccekler.
Ama ben duygularıma yenılıyorum ıŞte,
nasıl yenılmem ya benden 2yıl sonra amca kızı evelndı bugun yarın dogum yapck yengem yanına gıtmıŞ duydum bunu bıttım yaa

canım ağla rahatlarsın biraz ama kardeşim için sevindim:teselli:
rabbim sağlık versin huzur versin inşallah hayırlı evlatlarda versin kuşum :teselli:

anlıyorum seni kadişim ya işte bizim imtihanımızın değeri burada başlıyor:çok üzgünüm:
rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize:çok üzgünüm:

selam bilgecim nasılsın günün nasıl geçti senin adına çok sevindim (aşılama olayına):))
seninde gönlün belli oldu erkek bebekten yana:))
bende kız inşallah nasip olursa:))

bu gün sevalim hiç yoktu girmemiş kk ya :sinifsinif:
kaynına kız istemeye gideceklerdi:))
ne oldu acaba kızı alabildilermi:roflol:

çift çizgi geyiği kızlarııı
çift çizgi mağduru olaraktan bende aranıza katılabülümüyümmm :kedi:

.a.s. .a.s. a.s.

kuzenım dogum yapmış bu sabh az öncede kuzenın eşi facebooka resım eklemiş bebgın resmini bende bı gazla aradım tebrık ettım

ya bir an topike giremediö(
kadrişim inşallah kardeşin okur güzel yerlere gelir
hani derlerya mezuniyetinide görmek nasip olsun:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…