Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bi kudretin bebiş fotolarına bakıp çıkıcam....

kudret gelincede sorun bakalım dikişleri esteikmi olmuş yoksa normal dikişmi atmışlar... banyo izni varmışmı..

ya hemen gitti çocuk durmadı heralde
bende benim aldıklarıma bakıp daha ihtiyaç olan bişi varmı sölermisin dicektim

kudret kıs geldin mi geri
ya bi 4-5 sayfa geride benim bebeğime aldıklarım var bi bakıp yeterlimi başka bişi almam gereklimi söyleyebilirmisin

kudretçim bitanem çok geçmiş olsun canım... Allah bebişini sana ve eşine bağışlasın..

sağlığınız sıhatiniz nasıl.. sen nasılsın.. oturup kalka biliyonmu..

bebişle birbirinize alışa bildinizmi

Son düzenleme:
aman maşallah kudret resimlere baktım face den
Allahım nazarlardan korusun maşallah

ben kaçtım kızlar.. bugünlük benden bukadar..
sağlık ocağına gideyim.. son iğnemi vurdurayım..

kıslar nie sus pus oldunuz
ay bugünde getirmezlerse beşiği paralıcam adamları

geldım ben bıraz temızlık yaptım sımdı mutfagım var bıraz temızlık ıstıoo toparlamam lazım

üff kızlar ya hergün bu saatte bir uyku basıyo bana sormayın göz kapaklarımı zor açık tutuyomm

Sevalcim öyle hemen süt gelmez doğurmadan gelmesi de zor zaten.. İlk emdiği zaman bile zor olur.. Sıkma sen rahat bırak bebek emdikçe sütüm çoğalacak öyle bir teoriyi de kim atmış ortaya anlamadım hiçte öyle birşey duymadım hatta göğüs pedi alanlar var ama bebek doğduktan sonra bile ihtiyaç duymadıklarını söylüyorlar.. Sen bunları takma kafana..

Nurtiş daha getirmediler mi beşiği aramadın mı ne dediler ki.. Biraz gözlerini korkut kız çemkir azıcık geciktirmesinler... Ellerinde yedek mi yok acep.. Gelir yaa hemen yarında doğuruyor değilsin ama önemsediğini de bilsinler...

günaydın kızlar.
kız seval dün gece göğsümün üstüne yattım bi baktım yatak ıslanmış
üstüm ıslanmış,süt geldi benden.acaba anormal bi durum varmı
diye baktım şimdi internetten, olabilirmiş telaşlanacak bişey yokmuş.
ama sıkmamak gerekmiş.bo sütyen giyecekmişiz.benim sütyenler sıkı
değiştirmem lazım bi an önce.

sedacım dün geldi beşiğimiz gelmeseydi iptel edicektim dalgamı geçiyosunuz benimle diye

öznur kıs ne sütü
telaşlanıcak bişi yok diyo nette ama sen genede bi sür bence doktoruna ne olur ne olmaz

kıslar dün gece aşırı şişti ayaklarım hastaneye gittim
şimdilik anormal bişi yok dedi doktor ama dikkat et kendine falan dedi
oğluşumu gördüm 1140 gr olmuş fındığım
öznurcum listeyi yeniden düzenlerken yazabilirmisin 27+4 de kilosu 1140 gr ama boyunu sölemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…