• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende seni çok seviyorum ama doğrusu bu bitanem benim bi arkadaşım biri6 biri 7 aylık biri normal biri sezeryanla zorunlu doğurttular bebekler su topluyo karnında ve doğsalar ölecekler o yüzden ben onu hissetmedim şükür halme diyorum o neler ördü bebeklerine ve genetik bi bozukluk var kız doğum yapmaya korkar oldu bunları görünce bizimki ne ki devede kulak ya eşlerimizi seviyoruz seviliyoruz benim koca bi bebeğim var zaten

tamam çiğdemcim gidicem ama yılbaşından sonraya artık malum yılsonu işlemleri
hoş yeni yıldda da nisana kadar yoğunluğu atamam ama kendime bi boşluk açıcam mecbur

ay olcay ya Rabbim sabırlar versin yardım etsin arkadaşına
bizim halimize şükürler olsun neler var şu hayatta
hiçbişey için üzülmeye değmiyo bende bebeğimi kaybettiğimde çok acı çektim. En büyük destekcim de gene eşim oldu kıslar kimseden fayda yok varsa yoksa insanın eşi gerçektende bu böyle

bende topıkımızı dostlugumuzu çok sevıyorum.sizi çok sevıyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
kıslar benim azcık işim var onu yapıp geliyim olur mu
öpüyorum kocaman siziiiiiiiiiiiii

kıslar bu arada mürvetle görüşebildiniz mi hiç ben msn kaldırdım işyerinden hiç görüşemedim haberiniz varmı nasılmış

ya biz hissetmedik o yüzden kötünün iyisiyiz çok zor ve bı kızın annesi vefat etti ablası falanda yok hep güçlü olmak zorunda o yüzden şükür kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

çiğdemcim annen için çok geçmiş olsun canım.allah sana da kolaylık versin ama dediğin gibi bak nekadar güçlü olduğunu hissetmişsin.bu ara kafanı başka şeylerle meşgul etmen de belki bir hayıra vesile olur.

çiğdemcim annen için çok geçmiş olsun canım.allah sana da kolaylık versin ama dediğin gibi bak nekadar güçlü olduğunu hissetmişsin.bu ara kafanı başka şeylerle meşgul etmen de belki bir hayıra vesile olur.

SAĞOL CANIMM YA yarın kısmetse çıkacak hastaneden ciğerdeki su bitmişş bakalım inşallah böbrektede iyi gelişmeler olur hemen diyalize girmezz aklınıza gelirse annecime dua edin olurmu kızlarr

selam kızlarr nasılsınızzz Folikler içildimi bakimm nurten canımm gülerimmm nasılsınn kadrişim inşallah hamilesindir canım bebişte kızdır nazlı göstermiyor kendini namuslu kızzz olcayımm çokk çokk geçmişş olsunnn canım maşallah çok güçlüsün valla ve kötü olayın iyi taraflarınıda görebilmişsinn ne kadar güselll oznur bende adını merak ediyordum memnun oldumm canımm nilümm sıra sendeee sana diyceklerim varrr ne bu hall eğerki yardım almak istersen hemen al ama bence sen çok güçlüsün başa çıkabileceğin şey bu (başka konu varmı bilmiyorum ama) ya ben sana şuandaki halimi anlatayımm annemim böbrek yetmezliği vardı geçen hafat fenalaştı dr agittik diyaliz dedi tabi yıkıldıkk ciğerleri su toplamışş acil dediler annem pek yanaşmadı neyse annemim şimdiki dr u ben bulmuştumm ayrıca alternatif tıp olayı ilaçlarda yaptırdımm 2 abim var babam sağ annemle kimsenin ilgilendiği yok yengeler dağlara taşlara zaten diyaliz denince hepsi birden açtı ağzını vay dr kötüymüş niye sadece ona gidilmişş vs vs hepsi üztüme geliyoo hala konuşuyorlar ben 16 aydır evliyim 15 aydır annem hasta herşeye eşimle ben koştuk dr dan gelince ne yaptınız diyen olmadı şimdi anneleri bir kıymete bindi sormayın ama hastahanede şimdi sadece gündüz geliyorlar geceleri ben evime bile gidemedim hastane-iş-hastane eşimde kayınvalidemde miyomum var eşimin spermleri çok düşük eşimin beyin damarlarında incelme varmışş kayınvalidemde rahatsızz işyeri kapanacak senesonu hs ları kapatmam lazım inanın cenaze gibiyim elimde evraklarım bilgisayarım eşeofmanlarım ordan oraya sürüklenyorum ama herkes bana konuşuyor eleştiriyor annem hasta diye zaten çok üzülüyorum bide bunlarla uğraşıyorumm eşimle kardeş olduk bu arada ne yumurta ne bişi ama kendime bakınca çokk güçlendiğimi hissettim hala herşeyle başa çıkabiliyorumm herşeye heryere yetiyorumm şükürler olsunn nilümm sende sakınn bırakma kendinii her gecenin bir sabahı her çekilen çilenin bir mükafatı var diye inanıyorumm

canım çiçim, çok geçmiş olsun bitanem..ne güçlü bir kadınsın. :nazar: inan şuan gıpta ediyorum..Allahım tez zamanda şifa versin eşine, annene ve sana,hayırlısıyla feraha kavuşursun sizi rabbim..:Saruboceq: amin

kız nurtiş geçmiş olsun bacım. pekmez ye bol bol..senin şifan bunda..hiç kan hapı neyn alma bence...bende de var kansızlık, şu pekmez olayını bende yapacam artık...

croscu cugum...geçmıs olsun...inşallah yakında saglıgınıza kavusursunuz...işlerinizde toparlanır ınşallah...
çok guclusun gercekten...bunların karsılıgını da alırsın emınım canım...mutlu gunler, guzel gunler :emir_bebek:

selam kızlarr nasılsınızzz Folikler içildimi bakimm nurten canımm gülerimmm nasılsınn kadrişim inşallah hamilesindir canım bebişte kızdır nazlı göstermiyor kendini namuslu kızzz olcayımm çokk çokk geçmişş olsunnn canım maşallah çok güçlüsün valla ve kötü olayın iyi taraflarınıda görebilmişsinn ne kadar güselll oznur bende adını merak ediyordum memnun oldumm canımm nilümm sıra sendeee sana diyceklerim varrr ne bu hall eğerki yardım almak istersen hemen al ama bence sen çok güçlüsün başa çıkabileceğin şey bu (başka konu varmı bilmiyorum ama) ya ben sana şuandaki halimi anlatayımm annemim böbrek yetmezliği vardı geçen hafat fenalaştı dr agittik diyaliz dedi tabi yıkıldıkk ciğerleri su toplamışş acil dediler annem pek yanaşmadı neyse annemim şimdiki dr u ben bulmuştumm ayrıca alternatif tıp olayı ilaçlarda yaptırdımm 2 abim var babam sağ annemle kimsenin ilgilendiği yok yengeler dağlara taşlara zaten diyaliz denince hepsi birden açtı ağzını vay dr kötüymüş niye sadece ona gidilmişş vs vs hepsi üztüme geliyoo hala konuşuyorlar ben 16 aydır evliyim 15 aydır annem hasta herşeye eşimle ben koştuk dr dan gelince ne yaptınız diyen olmadı şimdi anneleri bir kıymete bindi sormayın ama hastahanede şimdi sadece gündüz geliyorlar geceleri ben evime bile gidemedim hastane-iş-hastane eşimde kayınvalidemde miyomum var eşimin spermleri çok düşük eşimin beyin damarlarında incelme varmışş kayınvalidemde rahatsızz işyeri kapanacak senesonu hs ları kapatmam lazım inanın cenaze gibiyim elimde evraklarım bilgisayarım eşeofmanlarım ordan oraya sürüklenyorum ama herkes bana konuşuyor eleştiriyor annem hasta diye zaten çok üzülüyorum bide bunlarla uğraşıyorumm eşimle kardeş olduk bu arada ne yumurta ne bişi ama kendime bakınca çokk güçlendiğimi hissettim hala herşeyle başa çıkabiliyorumm herşeye heryere yetiyorumm şükürler olsunn nilümm sende sakınn bırakma kendinii her gecenin bir sabahı her çekilen çilenin bir mükafatı var diye inanıyorumm

canım benim, yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm, biz kadınların çilesi bu herkesin farklı farklı işte amannn bende dökülsem kimbilir neler çıkacak, yazıpda moralinizi bozmayayım.. dedğin gibi bunca sıkıntı üzüntü bizleri daha güçlü yapıyor hayata karşı işte, önemli olan pes etmemek...

ha yazmayı unutmuşum yaa annecinede çok çok geçmiş olsun tatlım..
inşallah çabuk zamanda iyileşir..

kıslar bi gün viziteye çıkıp tamn bi hemoglabin testi yaptırıcam ya
ne eksik ne fazla tam bi baktırıcam öldürcek bu kansızlık beni
kaç gündür yastıltan başımı alamıyorum şimdi masaya koysam başımı uyucak gibiyim. Aşırı mide bulantısıda yapıyo bi de 2 gün üst üste ateş bastı beni nefes alamadım sanki boğazımı sıkıyolar gübi ve yandım resmen mutfaktaki halıyı felan kaldırdım fayansın üstüne yattımçorapları falan attım ayağımdan. çok fenaydım yarım saat falan sürdü mahvetti beni yaw 2 gün üst üste aynı şey oldu şimdi çok iyiyim şükür kansızlıkta üşünür bende ters tepkiye başladı hoş kansızlıktan mı tam bilmiyorum ama menopoza mı giriyom acaba kıslar yaaaaaaaaaa
ne menepozu kısss, ateşli hatunsun sen..
troidine felan baktır (TSH)

kıslar bu arada mürvetle görüşebildiniz mi hiç ben msn kaldırdım işyerinden hiç görüşemedim haberiniz varmı nasılmış
Benimde iş yerinde msn yok ya, aklıma geldi benimde dün ne yaptı acaba?? iyimi??
telide yok bende bi arayan olsada sölese

bugün herkes işyerinde yoğun herhalde,ya da pek sohbet havasında değil.benim de aksine işim yoğun değil,internete takılıp duruyorum.sizden de kimse uğramıyor buraya,nerdesiniiiiiiiiiiiz.

Back
X