Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
loncaya bagışla palımyenı veraçılsın sanabende aynen o şekilde yapıyorum şimdilik
bi palmiye aldım pişman oldum almam bidaha
bende server 1 de lansor 17 nin kk loncasındayım.
arkadaş hatırına almıştım o ürünleride.
Arkadaşıma satıınıda bıraktırdım zorla
dayak yersin bu ürünler yüzünden dedim o da korktu :)
ben sizleri neşelendirmek için varım
güldürebildiysem ne mutlu bana
canım benım guzerl annem nıye kızayım sana askolsun. bızburdabirbiirmizn kqardeşi olduk artık. ben buna inaıyorumkımse kıms için kotu dusunmuyor kıskanclık beslemıyor.
ya artık olmuckamış gibigeliyor bana bundna bı sene once topıkın polyyannasıydım ama sımdı ole degılm çok karamsarım.
açıkçası sıze bısı sölımmı artık söle düşünüyorum BİİZM ÇOCUGUMZ OLMUYCAK BUYUZDEN EŞLİMLEMUTLU OLAMIYCAZ VE AYRILICAZ. BUNU İLK KEZ SİİZNLE PAYLAŞIYORUM...
AKŞAM EŞİMLE KAVGA ETTIK
OHADA SÖYLEDIM BUNU NIYE BU LAFI İKİDE BIRDE TEKRAEDIYOSUN DEDI.ÇOK İSTİYOSAN KALK KAPI ORDA GİT DEDİ.BİDA DÖNEMZSIN DEDİ..
O NOKTAYA GELDIK ARTIK BİZZ.
DIŞARIYA HIÇKIMSEYE YANSITMKİSTEMEDIM AMA GÜN GECTIKCE EVLILIGIMDE BOZULUYOR..
hee müneccimim ben yaww:1ninca:kıs bilge valla bildin ha patronların olmadığını
ama şimdi geldiler hepsi birden hemde
canım rafın mı doldu napcan blıyonmu :=)
kenıdne urun yollucan sözleşme yolucan yanı bölece urunun raftan kalkıyor LAIZM OLDUMU BAŞKA URUNU SÖZLEŞMEYLE YOLLA,O URUNU FESET. ŞİMDİLIK ÇÖMZUM BU AMA ILERDE SAIRIM PRİMERUM UYELIK ŞART OLCAK..bıdepalmıyemı aldındA DOLDURAFIN PALMIYYEIDE LONCANA BAGIŞLA HER SERVERDE KK LONCASI VAR BILIYOSUN DIMI
bu konuştukalrınızdan bi şey anlamıyorum ben yaa:uhm:bende aynen o şekilde yapıyorum şimdilik
bi palmiye aldım pişman oldum almam bidaha
bende server 1 de lansor 17 nin kk loncasındayım.
bu konuştukalrınızdan bi şey anlamıyorum ben yaa:uhm: