Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülerim korkma ben sana baştan demedim mi bişey olmayacak
bu arada değerim 830 olmuş kızlar yarın gitsem gözükür mü acep yarın daha da yükselir

ay olcayım süper canım ya bizim dertlerden senin sevincin kaynadı aradı git bi bakalım olurda gözükür gözğkmezsede zaten üzülmezsin erken diye sende biliyorsun azcık daha beklersin bu arada şu çekemediğim halayınıda çekem barii
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gülerim korkma ben sana baştan demedim mi bişey olmayacak
bu arada değerim 830 olmuş kızlar yarın gitsem gözükür mü acep yarın daha da yükselir
mşlhhhhh:nazar: çok şükür rabbime.. kese için erken bence gerçi bi tanıdığın felan varsa hastanede arayıp bi sor bakalım ne diycek..

bence dış gebelik felan değil bu..
sositosositosositosositosositososito

olcaycım hayırlı olsun senınde bebeısınn yok yok bu topiğin adını degıstırıp degısık bısıler koyalım bızz ugurlu bı topık baksana amaşllah
he valla değiştirelim.. güzle bşiyleryapalım

olcaycım canım yaaaaa
çok sevindim
ama yarın kesenin üstten gözükmesi imkansız bence alttan bakarsa görebilir
ama kalp atışları başlamışmıdır bebeğinin bilmiyorum
ben 6+4 te görmüştüm kalp atışını oda alttan üstten görememişti

bende de 6+2de hem kalp hem keseleri görmüştük

kıs çiğdem sen otur bakem
zaten senin kız aceleci çıktım çıkıcam diye uğraşıyo
biz çekeriz halayı senin yerinede ohhhhhhhhhhhh

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Allahım şu mübarek güzel günlerin hatırına sen tüm arkadaşlarımızın yüzlerini güldür Rabbim
nilüfere kadriyeye canana sedayada yaşat bu mutluluğu YA Rabbim
hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı ve kolay doğumlar hayırlı evlarlar nasip et Ya Rabbim
bebeğini sağ sağlim dünyaya getiren arkadaşlarımızında evlatlarını hayırlı eyle onlara hayırlı ömürler nasip et Ya Rabbim

ay kıslar birden çok duygulandım ben yaaa
geçen yıl bu zamanlarda ne konuşuyodk şimdi ne konuşuyoruz
Hey Allahım sana sonsuz şükürler olsun Hikmetine sual olmaz Sen herşeye kadirsin

Allahım şu mübarek güzel günlerin hatırına sen tüm arkadaşlarımızın yüzlerini güldür Rabbim
hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı ve kolay doğumlar hayırlı evlarlar nasip et Ya Rabbim
bebeğini sağ sağlim dünyaya getiren arkadaşlarımızında evlatlarını hayırlı eyle onlara hayırlı ömürler nasip et Ya Rabbim

AMİİİİİİİİİİİİNNNNN
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gülerim fındık kurdun kaç gr olmuş
kelebek teyzesi yazsın listeye

kelebek teysesi yaz bakam listeye kızçemin yeni bilgilerini... aklinialirimsmile

22+4 haftaya göreye
boy 28 cm
kilo 571 miydi 581 miydi.. ay kaçtı yaa.. bak sounca böyle şaşırdım..

cd de verdi ona dr amcası.. aynı babası.. sanki benim dedğilde sadece onun bebişi sanki..aklinialirimsmile
ağzı burnun kenarları aynı babacık.. kocişinki gibi gamzeleri olsun diye hem adama baktım ama biraz fazla bakmışım anlaşılan kaydirigubbakcemile3
gerçi daha geşim aşamasında inşlh gözleri bari bana benzerde renkli gözlü olur

gerçi sağlıklı sıhatli olsunda bunlar boş

s3zjmx.jpg

kayınvalidem yarın bana kırk suyu dökecekmiş :hulya: merak ettim nasıl olucak acaba hamamlardaki gibimi kaydirigubbakcemile3 :kedi:

kız kudret sonra bize anlat bakiiim şu kırk olayı nasıl oluyo.. çok merak ediyom
heryerin adeti başka oluyo gerçi ben burda bile nasıl yapılıyo bilmiyooomkaydirigubbakcemile3

kızlar hepinizden allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için konuşmuş doktorla salı gelsiin demiş çok iyi demiş çok rahatladım ay ne stress yaptım yarın gidermiyim bilmiyorum daha karar vermedim kafamı bi toparlasam ama bunlar sevinçtennnnnnnnnnn

bence salı git hem keseyi görme ihtimalin olur.. ama kese daha küçük olduğundan allatan bakabilir..
banada alttan baktılar korkma bebişe bişiy olmuyo ilk muaynede genelde herkese alttan bakıyorlar

kızlar hepinizden allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için konuşmuş doktorla salı gelsiin demiş çok iyi demiş çok rahatladım ay ne stress yaptım yarın gidermiyim bilmiyorum daha karar vermedim kafamı bi toparlasam ama bunlar sevinçtennnnnnnnnnn

canımcım salıya kadar sabredecen.yarın gidip göremeyip gelmektense biraz sabır bence.
bebişin iyi zaten baksana değerlerin artışından belli.hem salı günü belki kalp atışını
bile görürsünüz.alttan bakacak çünkü kesin.

kızlar ben çıkıyom.. arkadaş aradı. cemreyi merak etti herhalde dolaşmaya gelecekmiş..
sizlerde olmasanız napardım bilmem
çok öpüyorum hepinizi iyiki varsınız..

aminnnnnnnn

ay kıslar birden çok duygulandım ben yaaa
geçen yıl bu zamanlarda ne konuşuyodk şimdi ne konuşuyoruz
Hey Allahım sana sonsuz şükürler olsun Hikmetine sual olmaz Sen herşeye kadirsin

kız nurten sen ne diyon geçen sene tam doğum günümde adet olmuştum (zaten özel gün ve geceleri hiç kaçırmadım hap hastaydım) ne umut etmiştim doğumgünü hediyesi gelsin diye ama çok üzülmüştüm bu senede hastahaneyedim ama şükür o içimde tekme atıyordu en azından azcıkta olsa umudum var bugünümüze binlerce şükür olsunn seneye inşallah hepimiz kucağımızda bebişlerimile yazalım hatta onlarda klavyeyi parmaklasın minik elleriyle

Back
X