oznurcum ayrıntılıda ssk karsılıo ama bıazını ben 105 ytl vermıstım ssklı fıyatı
Kızlar nasılsınız herkes hamile olunca tabii konularda bebekler oluyor.. Öznurcuum senin ki dönebilir daha dur bakalım zamanı var.. Çiğdemciğim sende iyi haberler verirsin bu hafta İnşallah.. Seval sende yarın gidecek misin hayırlısıyla dönmüştür inşallah bebeğin seninde... Hava inanılmaz sıcak burada kızlar eşim izne çıktı da işyerine gittik birkaç eşyasını almaya öldük gidip gelene kadar arabayla gittik ama o kadar sıcakki anlatamam.. Evde bir dünya iş var geçen hafta yapcaktım hiç hali yoktu artık azar azar yapcam bugün ayakkabılığı düzenlicez eşimle muftak dolaplarını silcem, pikelerim ve baza altındaki çarşaflar yastıklar yıkanacak benimde.. Birde gardırobumun üstünde urçlarım var içleri dolu onların içindekiler yıkanacak urçlar yıkanacak ama dolap yaptırıyoruz c.tesi gelecek monte edilecek bir gün önce herşeyi indircez zaten o zaman halledetim onları dedim camlarım jirlendi habire yağmur yağdı yarın onlarda silincek kapılar var daha.. Çok iş var çoookkk.... Bu hafta bitsinde rahat edem yaaa...
nan nurten adam memlekette ben napıyım.
müdürüme söyledim.o da patrona söylesin bişey derse
benim suçum değilki.ben sorumlu olduğum kişiye bildirdim derim.
senin kafa 1 hafta ilerde çıkmış en azından.ben 29+5 te gittim cumartesi işte.
bpd değeri 33+0 çıktı canım.8,12 yazıyor.seninki kaç yazıyor 32 hafada.
basım cok agrıoooo
çokkk işimm varrrr
yaa acaba başka bi yerde dahamı ölçtürsem kızlar.
kocamda memleketine gidecek zamanı buldu.haftaya ben
başka biyere daha gitmeyi düşünüyorum.hatta 3 boyutlu renklide
görmedim hiç bebişi.öyle bi yer mi bulsam.
sgk karşılıyomu bunu yoksa tamamen özel parasımı ödeniyo acep.
benim ayrıntılı sonucum iyi çıkmıştı
ama ben 3 boyutlu renklide görmek istiyorum bebişi.
8,12 mi o ne küne bende öle bişi yok
sadece haftası yazıyo herhengi bi değer yok
canım önce değer yazıyo yanında da haftası yazıyo.seninde yazıyo olmalı mutlaka.yoksa haftayı neye göre yazacak.
aaaa amma mızmızlandınız kıslar yaaaaaaa
diyene bak desenize kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sgk birazını karşılıyo öznur ama senin haftanda 3 boyutlu bebnek büyüdüğünden tam sonuç vermiyo diye biliyorum
çünkü bende 2 kere girmiştim ya 28. haftada girdiğimde doktor bana bebek büyüdüğünden sağlıklı sonuç alamıyoruz tam göstermiyo kandini ama bakabildiğimizi görebildiğimizi yazıcaz demişti
bende dedğini düşündüm artık pek olmaz sanırım geç kaldım
çok istiyosan çağır kocanı gelsin öznur seni bu halde nası bırakıp gittiki ben kocamı göndermiyom heçbiyere aniden ne olur ne olmaz ayrılma yanımdan diyom
söle gelsin gidin bi özel yerde baktırın
nereye kaçtın kız seda.gel buraya dövecez biz seni nurtenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?