• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıs gülerr naber kıııısssssss
nasıl oldun
gelmedin bugün hiç

victoriangardenhareketl.gif

selamun aleyküm çıtır hatunlar

çooookkk sıcaaakkk yanıyiiiimmm

canancım o şehirlerin plaka kodları kadar günümüz kaldı anlamında
mesela benim 43 günüğm kalmış kütehyanın plaka kodu
şafak sayıyoz yani bakalım hangi ilde doğurcez diye
hadi ama bizim şafaklar bitmeden sizde saymaya başlayın da devredelim artı sizede şu illeri

şiişşşttttttt
kimse duymasın kıs isim yazmaaaaaa

anaa, halamı...perdonnnn...siliyom himen :tomato:

bugün çok iş yaptıııım..

yatak odasını ara odaya taşımak istiyoz. yani ben istiyom.. 2aydır kocişin başının etini yiyom hadi değiştirelim odayı diye ama adamııın hiiç umrunda değil... baktım ben işe girişmeden o hiç kıpırdamıycak.. bende bugün gardrobun içini boşalttım.. bitek üst raflar kaldı.. baktım bu pazarda kocişte izraat yok, alıcam elime tornavidayı başlıycam dolabı sökmeye.. oda mecbur gelicek yardıma kaydirigubbakcemile3

napiiim daha fazla ağırlaşmadan bebişimin odasını hazırlamak istiyorum.. yatak odasından boşalan odayı beşiği ve çekyatları koyucaz.. orası hem kış için hemde bebiş için daha uygun.

yanıyorum canancım valla heeç sorma, bi serinleyemiyorum bayanssulusmile

ee normaldırrr bacımmmm kocalarla kardes olduk :roflol:

kardeşi bırak uzak akraba olduk biz valla kaydirigubbakcemile3

geceleri kocişin ayağı dokunsa "çek ayağını çok sıcak"
adam azcık yaklaşsa "git öte, çok sıcak"

sabah kociş ne diyo biliyonuzmu "klima alşmadan olmuycak"
sanki klima gelse bişiy değişecekte kaydirigubbakcemile3:1:

KIS CANAN VALLA KOCANA SIKI SIKI SARIL HAMİŞLE KALINCA SARILMAYA BİLE İSİN VERMİYO BENİM KOCA.
SARILMA KÖTÜ OLUYOM BAK FENA OLUR
ÖPME FENA OLUYOM ACISI KÖTÜ ÇIKAR
OF BIKTIM VALLAAAAA :roflol: :roflol:

canancım okuyon dimi yazdıklarımızı.. görüyon halimizi

yani biz yapamıyoz.. sen bari kocişle sarılarak uyu

Kıs güler sorma bacım yaaaaaa
9. Ayıma girdim herif kudurcek nerdeyse
birde şimdi lohusa zamanı var
doğumdan sonra 40 gün daha beklicen diyom da
beklerim ama sonrasına karışmam diyo delüüüüüü :1: :1:

kızlar bi taraftan geçmişi okuyom bi taraftanda burayı takip ediyom..

olcaycım geçmiş olsun canım.. prosteron hapı kullandığını yazmışsın.. evet drlar kanama için progestronun haricinde bişiy vermiyo.. içmeye devam et için rahat olsun korkma.. bak bidahada gelmemiş. bu iyiye işaret..
hatırlıyon dimi ben 20 haftalıkken kanama geçirdim hemde epey bi kan geldi.. 1 kutu pregesttron verdi bişiy kalmadı..
ama devam ederse mutlaka ara dr nu..

sedacım.. o arkadaşlarına çok üzüldüm. inşlh eşiyle araları düzelir..

nurtencim kaynanatörüne kötü bişiy dememişsinki..
gayet doğruları söylemişsin.. biraz düşününce sana hak verecektir.. sonuçta o da dopğum yaptı dimi..
bak göre akşama kendisi arar..

gerçi böyle uzak durması iyiydi ama insan kırgınlık ta olsun istemiyo.. kırgınlık olmadan uzak dursalar bizden olmazmı acep

kızlar bi taraftan geçmişi okuyom bi taraftanda burayı takip ediyom..

olcaycım geçmiş olsun canım.. prosteron hapı kullandığını yazmışsın.. evet drlar kanama için progestronun haricinde bişiy vermiyo.. içmeye devam et için rahat olsun korkma.. bak bidahada gelmemiş. bu iyiye işaret..
hatırlıyon dimi ben 20 haftalıkken kanama geçirdim hemde epey bi kan geldi.. 1 kutu pregesttron verdi bişiy kalmadı..
ama devam ederse mutlaka ara dr nu..

canım benimde içim ondan biraz rahat bakalım ne olacak haftaya bugün gideceğim kalp atışı için geçmiyo vakit yaaaa

canım iyiler şimdi yemeğe elele geldiler yemekten sonrada elele gittiler kentpark var oraya gitmişler bizden sonra bugünde aradım da nasıl durumlar diye geç gitmiş işe anlarsın yaaa :1: içimiz rahatladı bizimde...

Olcaycığım o bal, çörekotu karışımlarını çok okudum ama uygulamadım Bir daha ki aya olamıcak zaten ama Eylül için yaparım bi araştırayımda ne zaman başlanıyormuş miktarları felan yaparım olmazsa.. Biliyorum klomen yararlı birşey değil dışarıdan hormon alınıyor sonuçta.. Zaten bende eğr önümüzdeki ay kendiliğinden yumurtlarsam belirtilerinden anlarım nasılsa daha kullanmıcam... Stresten fsh çıkmış zaten dr öle dedi çünkü iki ay öncesinden daha biz bebek düşünmezken sorun yoktu hiç.. Bakem hayırlısı zamana bırakıyorum artık... Sağol canım desteğin için...

sedacım klomenin yerini tutabilecek doğal bi kür var.. İNCİR KÜRÜ..
8-9 kuru inciri ikiye bölüp suda kaynatıyon.. sonra sabah ve çğlen yemekten 10-15dk önce aö karna içiyon.. bak gör nasıl yumoş patlaması oluyo içerde.. 3-5 oluyorlar valla..

inşlh lazım olmaz ama eğer olursa bidahaki aya daha detaylı ölçüleriyle anlatırım sana

nurtencim kaynanatörüne kötü bişiy dememişsinki..
Gayet doğruları söylemişsin.. Biraz düşününce sana hak verecektir.. Sonuçta o da dopğum yaptı dimi..
Bak göre akşama kendisi arar..

Gerçi böyle uzak durması iyiydi ama insan kırgınlık ta olsun istemiyo.. Kırgınlık olmadan uzak dursalar bizden olmazmı acep

benimki fazlasıyla alıngan ya bişi sölenmiyo ki
geçende annemle konuşyodum telefonda oda yanımdaydı
annem bak seni doğumda yanımda istiyom hastanede yanımda sen kal erken gel olur mu felan dedim hem bebek konusunda tecrübeli 2 torun büyütüyo annem ilk banyosunda baya faydası olur
onu duydu vay efendim ben annemi niye çağırmışım hastanede niye yanımda kendi annem kalıyomuş onlar adam diilmiymiş
bende anne senin güzün görmüyo babamın halide hasta malum ben görümcemi öyle hastede peşime mi sürükliim hadi bi kaç gün yatmak gerekti siz ne yapcanız yanlız evde dedim. Hemde ben görümcemin yanında kalmak zorundamıyım iyi halim olucak kötü halim olucak annemi isterim elbet onunla daha bi rahat ederim doğal diilmi bu dedim sonra hakısın felan diye geçiştirmişti ama baya onun içinde surat asmıştı bana. Aman napiim ya kızıyo diyede hiç bişi yapmiim mi

Back
X