• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla gulercım ay olarak bend ebılmıomm kaçıncı aydayımm 2 ayım var haftama göre yanı 8nın ıcındeyım bennn sende 7 aylık olabılrsınn

efet bence de Güler'in daha 6. ayı bitti 7. ayın içinde henüz... Amanın en çabuk geçiyor zaman yaaa hepiniz 2 ay sonra anne olacaksınız... Arka arkaya alıcanız bebekleri kucağınıza Nurten kıdemli tabii...

aman bu aylık hesabından bende bişi nlamıom nurten anlıo gelsın ona sorarızzz :1:

bende aksama dogru cumartesı pazarına gıdıcemmm ıstanbullular bılırlerr bakırkoy cumrtsı pazarını :)

bende aksama dogru cumartesı pazarına gıdıcemmm ıstanbullular bılırlerr bakırkoy cumrtsı pazarını :)

bizmde var ama araba mesafesinde eşimle hep gidiyoruz ama valla bu hafta gidemedik çok sıcak gözümüzde büyüdü büyük market var oraya gittik aldık bişiker iki kişiyiz zaten evin yakında da çarşamba pazarı var oraya gidicez artık.. Bizim evin karşı sokağında kuruluyordu az biraz uzağa taşındı gitmedim daha hiç hem gecem hem alışveriş yapcem off durulmuyor bu sıcaktaaa bayılazaaaammm kafamçokkarıştı

epeydir çarşı pazarı bende unuttum.. seçal türü marketlerden sebzeyi alıyoruz..
içerde gölgede bile içime fenalıklar geliyo, bide bu sıcakta pazar hiç çekilmiyo.. zaten uzak, önceden yürüyerek gidiyodumda artık gidimiyom..
çünkü biliyom gidersem gelemem kalırım orda :))

yaw zaten yıyecek alişverısnıe cıkmıcamm orası buyuk gıyım pazarı gıbı bı yerrrr bısıler bakıcm kendımeee

tamam ozamn git git..
bu ara hiç üstüme göre bişiy bulamıyorum.. denemeden alamıyom bişiy.. dahada şiştiğimi düşünemiyorum akannehir

kız seval kaç kilo aldın sen..

yine iyi kilo almışsın okdar korkma.. ben seni gelip geçiçem gibi görünüyo:kedi:
6 kilo aldım ve her gidişimde drum hızlı kilo alıyon dikkat et diyo.. ilerleyen aylarda daha hızlı kilo alıcakmışım..

ama inan 6 kilodan çok daha fazla gösteriyorum.. çünkü memişlerle göbüşüm aynı oranda ilerliyorlar kaydirigubbakcemile3

banada drum dıkkat et dedı ama almısımdır yıneee bnm goguslerde öle cnm dert etmeee :roflol:

yoldan geçen hamişlere bakıyomda ne güzel göğüsleri küçücük.. sadece göbüşleri var..
valla bende ne ararsan mşlh türünde yani..
popo dersen 2 katı oldu
memişler zaten kaç 2 olduğu kayıp.. kaydirigubbakcemile3

amaan kızlar yaa bebişiniz geliyor boşverin kiloları giderler elbet. Ah bende hamile olsam da kilo alsam zaten kilo alamıyorum belki hamilelikte alırım. Bende çarşamba günü gideceğim hem bende bişiler bakıcam kendime güzel şeyler oluyor.. Yine iyi kilo almışsınız bebek çıkınca zateb baya kilonuz gidecek gerisini yavaş yavaş verirsiniz artık..

kızlar benim kırmızılar gelmedi, lütfen dua edin bana :emir_bebek: rabbim bu ay nasip etmiş olsun hayırlısıyla...

kızlar günaydın.kimse yokken ben giriyorum şimdi.evde olunca saatler günler şaştı.
misafirlerimiz var burda 2 gündür yoğundum.
azcık geçmişi okudum.çok yazmamışsınız zaten.
canancım inşallah hayırlı haberler verirsin canım.
güler ve seval doğuracanız hala kaçıncı ayda olduğunuzu bilmiyonuz heee.
gülercim 26 hafta 0 gün olduğunda 6 aylık olacak canım.7 ye ayak basacan artık.
seval garusu sende 7 ayluk artı 1 haftaluksun yani 8 e girmişin hayırlı uğurlu olsun.

Back
X