Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın kızlarrr ne cok gezmesı yaaa aa hep evdeyım ask olsunnn kızlarrrrrr
kandılınız mubarek olsun bu arada

naber şekerler.
seval gesmeye gitmiş.bende annemdeyim hala.yarın istanbula gidiyorum
dr.a gitcem ama akşamüstü randevum olacak.çarşamba yine anneme gelecem.
nurten sen çalışmaktan bende gezmekten erken doğurmayız inşallah.
kız senin 3 gün izin yanacakmı peki.35 e kadar çalışabilir raporu almıştın nolcak.
bundan sonra çok dikkatli ol her an doğurabilrisin ben bile korkmaya başladım yaaa.
eşim 2 hafta sonra kastamonuya kardeşine gidelim 2 günlüğüne diyo ama ben çok korkuyorum
4 saat sürer herhalde arabayla.napsam bilemedim.

kandiliniz mübarek olsun kızlar kız cano gelen giden varmı ne ettin yazmadın ya hiç

kandiliniz mübarek olsun kızlar...
+

sağol hayatım seninde kandilin mübarek olsun

of sorma öznur yaaa
perşembe hastaneye gidip raporumu yazdırcam
ama cuma cumartesi ay sonu ya maaşlar yatcak onun işlemleri var
onun için gelebilirsen iyi olur dediler
bende gelirim problem diil deim napiim
yani izin yanıyo 3 gün ama rapıorumu yazdırıcağımdan ssk da bi problem yok

kandiliniz mübarek olsun kızlar kız cano gelen giden varmı ne ettin yazmadın ya hiç

sağol canım seninde mübarek olsun

ya öznur bence uzun yol artık sakıncallı
doktora sormadan sakın gitme
heleki ben kastamonuluyum oranın yollarını çok ii bilirim 4 saatte varamazsınız
en az 5 - 5,5 saat sürer ve yolları en son benim gittiğimde baya bozuktu çok hırpalanırsın yolda mahvolursun genede kendin bilirsin canım
ama son ayına girmane az kaldı bence doktorda izin vermez 4-5 saatlik araba yolculuğuna

öznur isretmisin kastamonu yolunda sancın tutsun amannnıııınnnnn
senin oğlan benim hemşerim olur artık kıssssssss

bende işyeri servisinde doğurcem bu gidişle
eşimle gidip geliyoduk hiç hırpalanmıyodum ne güsel
şimdiş arabayı sattık işyerine servisle gidip geliyom mahvediyo o bile beni

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar hayırlara vesile olsun İnşallah.. Nurtiş ya sizin bu patronlarda da hiç acıma yok hayatım sen gelicem dersen doğuma kadar bile çağırırlar diyecekain dr izin vermiyor artık diyee sende laf de azıcık yaa ne kaldı şurada evde oturamadan bebeğin gelecek.. Şu günde gel bugünde gel ne kadar çalışsa kar diyorlar ama daha da uzatmasınlar...

Ben dr gittim bugüm hormon sonuçlarını göstermek için lh yüksekti benim 2 ay önce ama düşmüş neyse ki prolaktin yükselmiş birazcık normal değerden çok az fazla dr süt geliyor mı göğüslerinden dedi yok dedim o zaman sorun olmaz dedi. Yani iyi çıktı bu sefer ve klomen kullanmadan deneyebilirsiniz dedi. Bende çok sefindim tabii... 3 ay deneyin öyle olmazsa yine görüşürüz dedi bakalım bu ay yumurta takibine gitmicem ama Eylül'de giderim belki.. Büyüyor mu ne alemde diye zaten bu ay olamıcak haftaya annemler geliyor Balıkesir'e düğüne gitcez yine de tatile gidince son birkaç günü değerlendiricem eğer yine 34-35. günde regli olursam tutar belki o günlerde geç yumurtlarım yine heralde genelde öyle oluyor... Eylül'de de eşime keçi boynuzu kürüne başlıcam.. Hayırlısı artık...

Öznurcuğum bence bu aralar gidebilirsin 4 saat çokta bişi değil zaten 4 saate izin var sanırım ama maksimum o kadar.. Oh ne güzel git annene dinlen canım yaaa bende annemi çok özledim haftaya yanımda olcak İnşallah...

nurtiş yaa üzüldüm şimdi 3 gününün yanmasına.perşembe gitmeyecen ama dimi.cuma-ctsi de normal saatlerde gitme
evin yakın nasılsa bi ara git işlerini hallet dön.

balkondayım aşağıdaki komşularla sohbete daldım.herkes gitmiş zaten.
bende gideyim bari.kızlar hepinize iyi kandiller.
akşama doğru kardeşimler gelecek bu hafta onlar da burda.yoğun olacam yine.
öpüyorum hepinizi.

ama napiim sedacım herşey karşılıklı onların bana çok faydası dokundu
şimdi onları göz ardı edipte ne haliniz varsa görün diyemem ki
zaten tam gün diil işlaerimi halledip döncem eve

öznurcum bende öle yaparım zaten öyle sabah gelip akşam gitmem
sabahtan gelirim 1-2 saate hallederim işimi giderim eve

ya kıslar
oğluşum çok fazla hıçkırıyo yaaa
içim gidiyo yazık habire zıplıyo
günde 3-4 defa hıçkırık tutuyo çocuğumuuu
ya biliyorum onun için yararlı ama ben hıçkırmaktan nefret etttiğimden o da sinir olur gibi geliyo ban

ama napiim sedacım herşey karşılıklı onların bana çok faydası dokundu
şimdi onları göz ardı edipte ne haliniz varsa görün diyemem ki
zaten tam gün diil işlaerimi halledip döncem eve

işlerini halledip gideceksen git tabii ben tüm gün kalırsan diye dedim.. Maem faydaları a dokunmuş.. Ya beni zaten çok hıçkırık tutar eşim bile şaşırır neçok hıçkırık ttuyor seni diye bende nefret ederim hele yoldayken, yürürken felan.. Su alıp burnumu tutup içiyoru geçiyor valla bebeğimde bana çekerse yandı yavrucak eşim kesin dalga geçer benimle çocuğa da bulaştırdın diyee... kaydirigubbakcemile3

kuzum gelmedi benimki hala..3 gün kaladan beri hergün yapıyorum gebelik testi..hepsi negatif...gecen ay 23 ünde lekelenme oldu.24 ünde tamamen geldi.. bu ayın 10 unda ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm...yani yine ayın 24 ünde regl ollmam lazımdı.. bu sabah lekelenme oldu..bilmiyorum artık geliyor olabilir..Allahım hayırlısı neyse onu versin...

bu arada kasıklarım tatlı tatlı ağrıyo regl olcakmışım gibi, bu 4 gündür falan sürüyor, dün gecede bi kötü oldum istifra ettim..mide bulatısı ve baş ağrısı mahfetti beni..

Son düzenleme:
Hepinizin kandili mübarek olsun dilerim rabbimden hepimizin duları kabul olsun inşallahh

sedacım naber, kandilin mübarek olsun

iyiyim cnm ne olsun bende dr gittim reglim geldi hormonu tekrarlıyım dedim iki ay önce lsh yüksekti klomen kullandım ama tutmadı meyse ki düşnüş değerim dr sorun yok dedi 3 ay ilaçsız deneyeceğiz. Bu ay deneme olamıcak misafir gelecek memlekete düğüne gideceğiz yumurtlamam geç oluyor benim yazlığa geçince birkaç günde olsa denicem tutarsa artık... Ya bu ovulasyon testleri eczanede mi satılıyor fiyatı ne kadar nasıl kullanılıyor ve yumurtlama günlerinde de çift çizgi mi çıkıyor bana anlatsana Eylül'de kullanırım bende belki... Hakında hayırlısı olsun canım ama psikolojik açıdan reglin geçmedem test yapma cnm bende geçmeden yaptım bu ay ama negatifyi nitekim regli oldum biraz sabret birkaç gün geçsin öyle yap. Kafamızı ona odaladıkça daha da uzuyor süre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…