• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ne yaaaaa
uğramaz oldu kimse topiğe
benimde bugün son işyerinde bende uğramıcam bidaha

:oklava:
hala kimse yok

kız Nurten sende gidiyon dimi.. Bugünden sonra sadece işlerini halletmek için mi geleceksin.. Valla kimse yok Öznur'da izne çıktuı gelmez oldu annesinde ya ondan.. Diğer kızlarda öyle pek gelmiyorlar bir dee aman biz burayı bırakmayız bbek olsa da geliriz diyordunuz daha şimdiden boşladınız bebek olunca nasıl geleceksiniz be hamileyken tek başıma yazar kendi yazdıklarıma cevap veririm artık... Dedim benim bebişe arkadaşlara yetiş akran olun yalnız kalma diye ama dinlemedi beni gecikiyor iştee canı ne zaman isterse o zaman gelecek anlaşıldı... kaydirigubbakcemile3

bende parmağımı kestim yaa çok fena sabah sucuk doğrarkene bıöak kaçıverdi baya derin kestim işaret parmağını sızlıyor ara ara.. Ne güzel bugün çamaşır suları yapıp yerlerimi bi güzel sildirevercektim suya sokamam ki sızım sızım sızlıyor.Iyy ütüm var yineee bitmiyor bu ütülerde yaa haftaya bugün annem gelecek çok özledim onu daha haftaya bavul hazırlanacak düğüne ordan da tatile gidicez birde o var bir iki posta daha çamaşır ütü yaparım artık.. Amaa tatile gidince ilk işim kendimi denize atmak olacak off bunaldım yaaa...

canolarr naparsınızzz beaaa cok yormuom kızlarrr ama valla burası cok ii yaa ıstanbuldan daha ii ferah ferah ohhhhh :)

sevalcim... hoşgeldin trakyaya..
sedacım... benimde bi dünya ütü var yapılsın ama ütüm bozuldu.. benimkileride ütülermisiiin..
canancım.. allah hakkımızda hayırlı olanı versin..
kadriyem.... özledim seni valla.. öyle girip çıkma arada yaz bize bişiyler..
olcaycım... bugün hiç yazmamış..
nurtencim valla aynen dediğin gibi bu ağrılar normal çatı ağrılarının vucuda yansımalarıymış.. biraz daha artacak sonra hafifliycek dedi dr.. ben balkon yıkarken belimi arttırdığımı sandım ama ondan değilmiş..

bu arada kızlar bugün dr randavum vardı..
kızçem 30cm 874 gr olmuş..,
üstelik artık gözlerini açıp kapatabiliyo, hatta kaşlarını bile fark ettim.. artık normal insan görünümünde...
kistlerden biri geçmiş ama diğeri aynen duruyo. inşlh o da geçer...
bana gelince böbreklerimdeki sorun devam ediyo.. yani bu ay yine böbreklerimde kanama olmuş vede intihap geçmemiş.. yine bi dünya ilaç verdi..

yinede allahıma bin şükür... bugünleride görebildik.. bugün bebişimi gördüm ya yine tüm duygusallığım üstümde..
Allahın izniyle sağlıcakla kucağımızada aldığımız görsek, kistimizde geçse içimiz rahatlıycak..

Rabbim bu yolda olan herkese, bebiş özlemi çeken herkese sağlıcakla meleklerine kavuştukları günü göstersin..

ya kaç ay oldu ben halen her dra gidişimde hatta dönüşümde yolda ağlıyorum.. hemde ağlamak gör, hıçkırıkla.. ağlarkende hep dualar ediyorum.. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın, evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla bi bebiş yollasın diye..
çok duygulanıyorum.. kaç yıl o yollarda gidip geldim.. o bekleme koridorlarında her hamiş gördüğümde kendimi WC ye atıyodum, kimse beni ağlarken görmesin diye.. gerçekten beklemek çok zor. tamam benim bebeğim doğal yoldan gelmedi ama dimi geldi... BUGÜNÜME BİN ŞÜKÜR.. dimi içimde şuan kıpırdanışlarını hissediyorum.. BİNKERE ÇOK ŞÜKÜR..
Rabbim tüm arkadaşlarıma ve bebiş özlemi çeken herkese nasip etsin amiiiiiinnn AMİİİİNNN

kadriyeme, nilüme, sedama, canancıma, isimcime, (bi nilüfer arkadaşım daha var onada), tüline, kurnaza, leylime, ireme.. daha şuan aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarıma cennet kokulularını bian evvel göbüşlerine yolla ya Rabbim..:Saruboceq:

şuan doğum için geri sayıma geçen nurten, öznur ve sevale vede yola yeni çıkan olcayıma da kolay doğumlar nasip et yarabbim..

topiğimizin melekleri olan
hijyenimizin eymeni
bilgemizin handeyi
kudretimizin kadir merti de hastalıklardan nazarlardan kem gözlerdem sen koru yarabbiiim.:Saruboceq:

Son düzenleme:
bende bugün 101 dalmaçyalıyım...

bende geri sayıcam işteyerimseniben

kızlar gördüğünüz gibi artık abuk sabuk saatlerde geliyorum.
geçmişi okuyamıyorum yarına bıraktım.çok uykum var.merak etmişsinizdir.
dün dr.a gittim bebeğin başı yine 3 hafta ilerde çıktı.dr.um bi sorun yok dedi.
ama biz rahat etmedik detaylı dopler için gittiğimiz dr.a gittik.adam baktı güldü.
erkek ya testesteron hormonu beynine çalışıyo kafası ondan büyük diye espri
yaptı.bidahakine kız yapın kafası küçük olur dedi.bi sorun yokmuş adam esprilerle
gönderdi yani bizi.bizim de içimiz rahatladı.yarın geçmişi okuyup hepinize yetişmeye çalışırım canlar.
şimdilik iyi geceler.

sedacım... benimde bi dünya ütü var yapılsın ama ütüm bozuldu.. benimkileride ütülermisiiin..
nurtencim valla aynen dediğin gibi bu ağrılar normal çatı ağrılarının vucuda yansımalarıymış.. biraz daha artacak sonra hafifliycek dedi dr.. ben balkon yıkarken belimi arttırdığımı sandım ama ondan değilmiş..

üstelik artık gözlerini açıp kapatabiliyo, hatta kaşlarını bile fark ettim.. artık normal insan görünümünde...
bana gelince böbreklerimdeki sorun devam ediyo.. yani bu ay yine böbreklerimde kanama olmuş vede intihap geçmemiş.. yine bi dünya ilaç verdi..

yinede allahıma bin şükür... bugünleride görebildik.. bugün bebişimi gördüm ya yine tüm duygusallığım üstümde..
Allahın izniyle sağlıcakla kucağımızada aldığımız görsek, kistimizde geçse içimiz rahatlıycak..

Rabbim bu yolda olan herkese, bebiş özlemi çeken herkese sağlıcakla meleklerine kavuştukları günü göstersin..

ya kaç ay oldu ben halen her dra gidişimde hatta dönüşümde yolda ağlıyorum.. hemde ağlamak gör, hıçkırıkla.. ağlarkende hep dualar ediyorum.. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın, evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla bi bebiş yollasın diye..
çok duygulanıyorum.. kaç yıl o yollarda gidip geldim.. o bekleme koridorlarında her hamiş gördüğümde kendimi WC ye atıyodum, kimse beni ağlarken görmesin diye.. gerçekten beklemek çok zor. tamam benim bebeğim doğal yoldan gelmedi ama dimi geldi... BUGÜNÜME BİN ŞÜKÜR.. dimi içimde şuan kıpırdanışlarını hissediyorum.. BİNKERE ÇOK ŞÜKÜR..
Rabbim tüm arkadaşlarıma ve bebiş özlemi çeken herkese nasip etsin amiiiiiinnn AMİİİİNNN

kadriyeme, nilüme, sedama, canancıma, isimcime, (bi nilüfer arkadaşım daha var onada), tüline, kurnaza, leylime, ireme.. daha şuan aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarıma cennet kokulularını bian evvel göbüşlerine yolla ya Rabbim..:Saruboceq:

şuan doğum için geri sayıma geçen nurten, öznur ve sevale vede yola yeni çıkan olcayıma da kolay doğumlar nasip et yarabbim..

hijyenimizin eymeni
bilgemizin handeyi
kudretimizin kadir merti de hastalıklardan nazarlardan kem gözlerdem sen koru yarabbiiim.:Saruboceq:

aminnn canım, Allah razı olsun ne güzel dua ettin sen öyle..yerim ben senii..

bende bugün 101 dalmaçyalıyım...

bende geri sayıcam işteyerimseniben

hadi gözün aydın :)

ama biz rahat etmedik detaylı dopler için gittiğimiz dr.a gittik.adam baktı güldü.
yaptı.bidahakine kız yapın kafası küçük olur dedi.bi sorun yokmuş adam esprilerle
gönderdi yani bizi.bizim de içimiz rahatladı.yarın geçmişi okuyup hepinize yetişmeye çalışırım canlar.
şimdilik iyi geceler.

hadi geçmiş olsun, herşeyin yolunda olmasına sevindim..Allahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin kuzunu...:emir_bebek:

gülümsehayata cnm geçte olsa cevap yazdım demişsin,ama ben dün yakalayamamışım seni.. nerelerdesin napıyosun bacım, arada gel bi uğra buraya...valla dualarıma seni ve nilüyüde hep katıyorum kardeşim...Allahın izniyle bizde bu göbüşlü beciler gibim olucaz, tokuştururuz zemuszemus ne alemdesin erol hocaya gittiğini duydum gelişmelerden haberdar et bizi..

hijyenimizin eymeni
bilgemizin handeyi
amin canım benim ne güzel şeyler yazmışsın bi çırpıda bitiverdi

şimdilik iyi geceler.
eeee tatilin keyfini çıkar hayatım nasılsa bebiş gelince zor bu günler

gülümsehayata cnm geçte olsa cevap yazdım demişsin,ama ben dün yakalayamamışım seni.. nerelerdesin napıyosun bacım, arada gel bi uğra buraya...valla dualarıma seni ve nilüyüde hep katıyorum kardeşim...Allahın izniyle bizde bu göbüşlü beciler gibim olucaz, tokuştururuz zemuszemus ne alemdesin erol hocaya gittiğini duydum gelişmelerden haberdar et bizi..

kız canom msnede gelmiyon

kızlar benim bugün kontrolüm var kalp artışları için gideceğiz inşallah sorun çıkmaz
akşam üzerleri midem çok bulanıyo çıkartıyorum eve giderken arabaya binmek bile midemi bulandırıyo sabahları çok iyiyim şükür bakalım daha neler yaşayacağız

kızlar benim bugün kontrolüm var kalp artışları için gideceğiz inşallah sorun çıkmaz
akşam üzerleri midem çok bulanıyo çıkartıyorum eve giderken arabaya binmek bile midemi bulandırıyo sabahları çok iyiyim şükür bakalım daha neler yaşayacağız

günaydın olcim, pıt pıtları mı duycaksınız siz bugün, yerim ben siziii...bugün büyük gün, hayırlısıyla kontrolünüzü yaptırın gelin bakalım..haberdar et bizi...

canancım hakkında hayırlısı inşallah canım.allah çok büyük inan senin için herşey çok güzel olacak
buna inan.

olcayım sende bugün bebişinin göbişinde olduğunu daha iyi anlayacaksın
bugünler çok güzel günler kıymetini bil hemen geçiyo valla.

kızlar ya artık sohbet edemiyoruz herkes başka saatlerde giriyo.bugün nurten hastanede
olcay öyle.seval bursada.güler ne ediyo bilmem.canan gelmiş gitmiş.seda yok,
e bende biraz gideyom ozaman.
bu arada unuttum söylemeyi benim oğlan başaşağı dönmüş :)

canancım hakkında hayırlısı inşallah canım.allah çok büyük inan senin için herşey çok güzel olacak
buna inan.

olcayım sende bugün bebişinin göbişinde olduğunu daha iyi anlayacaksın
bugünler çok güzel günler kıymetini bil hemen geçiyo valla.

sağol cnm, inşallah ya...Allaha çok şükür bu aralar çok mutlu ve huzurluyum, bi bebek eksik..bide o gelse hayırlısıyla..herşey çok güzel olacaka gerçekten...rabbim ne zaman uygun gördüyse artık...

kızlar ya artık sohbet edemiyoruz herkes başka saatlerde giriyo.bugün nurten hastanede
olcay öyle.seval bursada.güler ne ediyo bilmem.canan gelmiş gitmiş.seda yok,
e bende biraz gideyom ozaman.
bu arada unuttum söylemeyi benim oğlan başaşağı dönmüş :)

oğluşun pozisyonunuda almış, ohh ne güzel..güzel gün yaklaşıyor, mis kokulunla hayırlısıyla sağlıkla kavuşcaksın inşallah...

Back
X