yaa evlenirken bu konuları çok düşünmemiştim açıkçası çok fazla anlaşmazlıımız olsaydı bir de eşim benim yanımda olmasaydı nasıl sürerdi bilmiyorum tabii ki annesi ben görüşmesin demem dediği herşeyi de şöyle dedi diye anlatmam ama bir kavga anında söylüyorum o da hemen arıcam dicem işte bir iki hafta gitmicem diyor ben ikna ediyorum valla biizmkilerin bizi el üstünde tutmaları lazım neleri var eşimin arkadaşı evlendi kız 38 yaşında çoculla yaşıt kız yemek yapmayı bilmiyor çaba da sarfetmiyor annen nasılsa pazara gidiyor bize de alsın getirsin diyormuş, kızın annesi aman birkaç çeşit bilsin yeter annelerde yersin demiş çocuğa. Evlendiklerinden beri 4-5 milyar kredi kartı borcu ödüyormuş çok harcıyor kız bir de istedşği birşey alınmayınca surat yapıyor. Geçen kurbanda çocuk zona olddu gözleri şişti kapandı çok kötüydü gidemediler kızın memlekete o da şehir dışından gelin geldi. Geçen gün diyor ki bize ee ben gitmedim bayramda dedim ama eşin zona oldu ama kurban kesmeye gidebildi diyor sanki aynı şeymiş gibi biriktirmiş içinde herhalde ki kaynanası nasıl şeker biri kız ameliyat oldu safrasından kaynanası baktı evinde ilk evlendiler hep kaynanasında kaldılar yediler içtiler çocuk herşeyini yaptı. Pazara gider onlara da alır öyle yanii.. Eltisiyle atışmışlar zaten ondan sonra bu olayları da eşimin arkadaşından öğrendik.. Ben gidicem boşanıcam diye herkesin içinde bağırmış akrabalarının düğününde çocuk yerin dibine girmiş. Sonrada başlamış eltinle anlaşmıyorum ağabeyinle görüşme, annenle görüşme demeye... Yanii neleri var bizimkiler değerimizi bilseler nerdeeee...