Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar her işte bir hayır vardır derler ya topik kapandı çok üzüldük ama orada sadece yumurtlama ve regl konuşuyorduk farkına varmadan strese giriyorduk burda herşey konuşuyoruz sanki daha relax olduk şu tarlalarda rahatlattı valla en azından beni

ben kaçtım..kendınıze ıyı bakın..lıstenıuze ekleyın benıde...
29 aralık...

MELEKLERİNİ BEKLEYENLER LİSTESİ....

''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN"

-"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jnur1111 -- 26 ARALIK
Jadilemir -- 29 ARALIK
Jcnnsnyrt -- 4 OCAK
J-ozi- -- 10 OCAK
Jcrocusu -- 15 OCAK
Jbumuyani -- ?
Jminnosum -- ?
J
J
J
J
Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Son düzenleme:
gülerrrrrrrrrrrrrrrrrrr yevrummmmmmmmmmmmmm aşağıdasın görüyorumm ses verrrrrrrrrrrrrr

nbr kızlarkaydirigubbakcemile2 ben geldiiim

en sonunda gelebildim.... yaaa ben bi süre kkya giremedim... ban mı yedim nldu anlayamamıştım... meğersem kayıt olurken kullandığım mail adresim iptal olmuş.. o yüzden giremiyoşum.. sonra değiştirdim falan...neyse sonuçta artık burdayııııımmm

bilgem kuşum :dance: özledim senii gel bi sarılam öpem :1hug: Şeniz

kaydirigubbakcemile3Allah seni ne etsin emiiii

bilgemmmmmmmm kuşummmmmmm beni de yazzzzzzzzzzz

9 ocak...... gerçi ben saldım koyverdim herbişeyi... ama yinede yaz sen... dursun kenarda.... belkim kelebeğimin göbüşüme konduğu gün olur....

zaten bi gelse... poposunu poposunu ısırıcam onun.... nasıl bekletti beni 4.5 sene diye..

ahhh bidenem nasıl özledim bi bilsennnnnn

opuyorumnanaktan ay buda çok kibar öpüy... bukadar sarılıp öpmeyle doyamam ben sana ancak böyle olmalı ŞenizŞenizŞeniz

MELEKLERİNİ BEKLEYENLER LİSTESİ....

''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN"

-"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jnur1111 -- 26 ARALIK
Jadilemir -- 29 ARALIK
Jcnnsnyrt -- 4 OCAK
Jselected_79 -- 9 OCAK
J-ozi- -- 10 OCAK
Jcrocusu -- 15 OCAK
Jbumuyani -- ?
Jminnosum -- ?
J
J
J
J
Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

ahhh bidenem nasıl özledim bi bilsennnnnn

opuyorumnanaktan ay buda çok kibar öpüy... Bukadar sarılıp öpmeyle doyamam ben sana ancak böyle olmalı şenizşenizşeniz

ordamısıııınnnnnnn

ekledim canikom senii
rabbim bu liste inşallah hepinize uğur getirsinnn
bebişimle hazırladıkkk
dua ettik
resimdeki gibi bir melek nasip etsin sizlereee

kuşuuummmmm.... alüüüüüüüüü....

bilgem ölüyom meraktan... bebişimiz gösterttimi kendini... cinseyetimiz nee?? ay çatladım meraktan...

gerçi önemli olana öncelikli olarak sağlığı ve hayırlı evlat olması...:Saruboceq:

söyle senin bebişi.... gelirken yanlız gelmesin ordan.... aradaşınıda alsın gelsin... bak dünya güzel biyer... söyle ona.. emi kuşum..

birlikte oynarlar burda gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

çok mersi şikerim yazmışsın benideopuyorumnanaktan

bilge annecimmmm
Allah razı olsun senden
ne güzel dua o öyle
bugün mübarek bi gün dua edelim arkadaşlar
açalım Rabbimize ellerimizi
ben bebeği tekmıyom artık sadece bebek için diil
önce sağlık isteyelim Rabbimizden

kız nurtiş gelbi sarılam öpem senide Şeniz Şeniz Şeniz

ohhh çokta tatlıııı beaa

şişşşt eniştem kıskanmasın... "benim hatunu öpüyolar" diye

yok yevrummm yokk
pazara kısmetse gösterirseee öğrencezzzz inşallahhh
tabi önce sağlıklı olmasıı dua edin teyzelerimizzzzzzzzzzzzzz

canım benim inan her akşam duamdasınızzz 1 gece bile tek geçmiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…