- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
- #3.441
eşime şöyle söyledim.bugünden itibaren artık yeni bir hayata başlıyoruz ya,o kzı hiç konuşmayacağız ya ben sana bir hediye aldım bu başlangıcı yapmak için dedim.yemekten sonra vereceğim dedim o tabi ısrar etti yok olmaz ben dayanamam falan dedi ama dedim paket yapmam lazım yapamadım henüz öyle açıktan vermek istemiyorum dedim.olsun öyle ver diye ısrar etti.testi peçeteye sarmıştım bir de mektup yazmıştım bebişime ikisini uzattım baktı peçetenin içinde ne var acaba anlayamadı salladı kulağına falan götürdü baktı anlayamayacak açtı.bu hamilellik tesstimi ki dedi ben anlamamki nasıl oluyor bu şimdi dedi.ben nasıl olduğunu anlattım sonra beni kucakladı kaldırdı duru dur dedim bebişe bişey olacak indir beni dedim tabi ben orda koptum allahım nasıl ağlamak hıçkıra hıçkıra resmen mahvoldum.bebişe iyi gelmemiştir bu,korktum da valla allahım hayırlısıyla herşey yolunda gitsin nolur.
canım bu size Allah'ın bir hediyesi. Kimbilir ne kadar sevinmiştir. Merak etme her ağlayanın çocuğuna birşey olsa bebek kalmaz dünyada yahuu o daha minicik... Şimdi sadece bebeğini düşün onun sağlığını ve varlığını düşün eskiyi sök at içinden. Doktorun dediği gibi silik çıkması geç döllenme olaiblir yoksa neden silikte olsa çizgi çıksın ki hiç çıkmaz bence değerin henüz düşükte olsa beta hcg de belli olacaktır. ınşallah hayırlı haberleri verirsin bize akşamüzeri aldığında sonuçları aman ha meraktan çatlatma bizi... Bende cumayı iple çekiyorum...