- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
- #5.941
kızlar bu cumartesi taşınıyorum, ve acayip ürküyorum taşınmaktan..hiç bişi kolilemedim, vakit yokki...akşamları biraz toparlayım diyorum, evden eve taşımacıyla anlaştık, görümcemin tavsiyesiyle.. adamlar temiz iş yapıyolarmış,kolileme falan yapıyolarmış..mutfak eşyalarını onlara bırakayım diyorum...elbiselerimi, çarşaflarımı falan kolileyeceğim...cuma günü tuttuğumuz evi temizlemeye gideceğim..bana önerebilceğiniz yada tavsiye edeceğiniz şeyler varmı...tecrübliyseniz yardım bekliyorum...ilk defa taşınıyorum, karşıma ne gibi sorunlar çıkıcak kestiremiyorum bilmiyorumkismile
Canım Çiğdem doğru söylemiş taşınmka gerçekten zor ama ne yapacağını bilirsen zorlanmazsın eğer koliliyorsa taşımacılar işin daha kolay. Ama bence cam aşyalarını felan kendin kolile istersen.. Çiğdem'in dediği kendin kolilediğin ve onların kolilediği herşeyin içine ne eşyası olduğunu yaz çünkü taşınınca hepsini açınca ortalık çok karışır teker teker açar yerleştirirsin.. Mesela önce mutafağın kolileriin açarsın o bitince salonu felan.. Cuma günü de hepsini yapma tabii mutfak dolapları, yerler, banyo eşya yerleştireceğin yerleri sil.. Yavaş yavaş yaparsın diğer yerleri. Kendin için birkaç kıyafeti de ayrı koy koliye koyma eşya yerleştirirken üstünü değiştirmek isteyebilirsin kıyafet arama. Eşinin eşyalarından da ayır. Bol gazete kağıdı bulundur çok lazım olacak paketlerken... Bir an önce biter de rahatlarsın İnşallah...