• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar craftın galiba park beşiğinin üstü oyun halısı böyle yatağı ve üst süsü çıkarıp oyun halısı oluyo hemde yatak 300 tl zaten halıı tek 100 beşikler 200 aynıya geliyoo

çiğdemcim o 300 liraya içinin yatağı ve uyku seti dahilmi
park beşikleri tek satıyolar sonradan slınıyo yatağıyla uyku seti

kız nurten bizim ssk maaş üstünden ödenmiyo malesef ona bakmam işime yaramaz.
ama tabiki taminatımızı gerşekte aldığımız maaşa göre hesaplayıp veriyolar
çünkü sigortadan olursa haksızlık olur bunun farkındalar ama bu drumda nasıl bir hesap
yaptıklarını bilemiyorum.

onu muhasebede samimi olduğun birine çaktırmadan hesaplattır o zaman öznur yada sor nası bi yol izleniyomuş ona göre bilirsin ne kadar alcağını

ben ahşabı aldım
boyasız kemarları sedef kaplama ve bi tarafı asansörlü ilk doğduğunda aşşa indirip bebeği kolayca alabilmek için dikişli oalnlaa özellikle tavsiye ediliyo
visko yatak
ve uyku seti hepsi 300 tl
ama adam 400 den bi kuruş aşşa vermem sertifikalı bu ürünler falan didi
kayınvaldem sağolsun bir pazarlık yaptı adamla sormayın kaydirigubbakcemile3

show_image_in_imgtag.php

ahanda buldum bunun tıpa tıp aynısı benimki

fiyat çok iyi bence nurten

bende diyorum ya çok süper bi fiyata aldık
hemde öyle adi bişi de diil bebek sağlığına zararı yoktur diye sertifikalı
çok gezdik biz birde kıyafet aldığım adam demiştim ya Allah razı olsun hem kendi sattıklarında yardım etti fiyatına hemde o yönlendirdi onun adını verince direk 50 lira düştü adam zaten birde kayınvaldem girince işe yeter ki alında gidin başımdan dedi adamceğiz yazık kaydirigubbakcemile3

hemide kıslar bişi diyem mi ben bunu kredi kartına 8 taksite aldım kaydirigubbakcemile3

evet canım tıpa tıp aynısı
bi içini yerleştirsem size çekicem resminide
bi türlü vakit bulamadım

dolap almadım öznur ya şimdilik beşik yeterli
dolabı şifonyeri bazasını daha sonra alcam bi 1-2 sene sonra direk genç odası şeklinde alcam kocaman olana kadar kullanır. şimdilik beşiğin çekmeceleri var vede baya derin
birde benim kullanmadığım raflı kravat dolabımvar onlara koycam baya büyük kıravat dolabımda sığar herşeyi

bence babyhope markasını araştırın çok güzel beşikler beni park beşikten caydrıdı yani

Back
X