• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesaj attım.çıkınca haber ver merak ediyoruz dedim.

aman iyi yapmışsın canım ya
bende arim direk diyodum
cevap gelmezse ben de ararım o zaman

ya bende sevmıomda rahat olur belkım dıe alsamda gıymem snradan onu en ıısı pijama takımı dımı yaa 2 takım alsak yeter heraldee

hangisiyle rahat edebilirsen sevalim
ama ben kandi adıma söliim alışkın olmadığımdan rahat edemem diye korkuyorum
birde bi kere giycem ucuz olsun dersem güzel bişi yok
modern tarz gecelikler var görünüşü güzel gençlere yönelik ama onlarda çok pahalı
ben gerek görmedim onun için

bu arada kızlar bende 2 pijama bir gecelik götürdüm ama yalnızca birini kulladım çünkü ilkönce önlük giydirmişlerdi öyle kaldım sonra pijamanın üstünü giydim altım açıktı sürekli kanama oluyo hasta bezi serdiler altıma tabi birde sonda vardı ayyyyy çok kötü o ya doktorda hemşirede sürekli gelip altına bakıyo kanama iyimi diye akşama giydim ayağı kalkıp yürümek için bence çok abartmaya gerek yok

gülercim yapalımda ben pek beceremiyorum siz yaparsanız yok demem canım

canım sezeryan olursanız bir hafta banyo yasak bende 1 hafata sonra oldum ıslak mendille idare ettim

canım bende aldım ama takamadım zaten düşünmeye fırsatında olmuyoki başımın boynumun ağrısından 1 hafta neler çektim kafamı yastıktan kaldıramıyodum

ne duşu kızım 1 hafta yasak suya girmek normal doğurursanız onu bilemem ama yinede alttanda dikiş olucağı için oda yasaktır benim arkadaşım normal doğum yaptı alttan 10 dikiş atmışlar kıza oda yıkanmamış

amaaaaan ne bilim kıs
ilk kes doğurceeezzzzz kaydirigubbakcemile3

1348.jpg
bakın bu ck gusel onden dugmelı olsunkı rahat emzırelım

ay bu pek güsel kıssssssss

normalde 1gün yatırıyorlar ama hafta sonuna denk gelirsek belli olmaz..
bende küçük şişe(hani hotellerde olan tarz) duş jeli, sıvı sabun ve şampuan var.. istanbulda tüp merkezinde özel odada yatmıştım. kociş sperm verdikten sonra odada duş almıştı yarım şişeleride al altı yaptık(kimseye söylemeyin haaaa:1:)

hatta kociş havluyuda yürütsemmi demişti.. ee yuh yani demiştim.. halen diyo.. dünyanın parasını verdik o hastaneye bi havluyu yürütmeme izin vermedin diye:1:

:roflol:

Bu arada ben hastane aÇısınan Çok Şanslıydım Özeldı benımkı ama anlaŞmalı Çok temız pırıl pırıl hastane odalar tek kıŞılık herŞey var elbıse dolabı aÇılabılen koltuk buzdolabı lc tv beŞık bıle var kapılar tÜllerle sÜslÜ Çok gÜzeldı sadece doĞum hastanesıydı Çocuk doktoru da var doĞumdan sonra sÜreklı kontrole gelıyo Çok ılgılenıyolar herkes Üstelık yalnızca 200 tl verdık fazladan devletle anlaŞmalı ya bırde dıyarbakır hastane aÇısından Çok ıyı her adım baŞı Özel hastaneler dal merkezlerı hepsıde anlaŞmalı

sevalim bende pijamaya bayıldım.. inşlh kafamıza göre buluruz.. aslında evde hiç açılmamış pijamalarım bile var ama bedenleri olmuyo :( hele 9. ayımda hiç olmaz..

kudretçim dikiş deme bana yaaa..eyvahedigeldismile
sezeryan olsak üstten kesiyorlar.. (bebişi kucağımıza alamıyoz adam gibi)
normal olsak alttan kesiyorlar(1 hafta oturamıyormuşuz..)

Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun

Bu arada ben hastane aÇısınan Çok Şanslıydım Özeldİ benİmkİ ama anlaŞmalı Çok temİz pırıl pırıl hastane odalar tek kİŞİlİk herŞey var elbİse dolabı aÇılabİlen koltuk buzdolabı lc tv beŞİk bİle var kapılar tÜllerle sÜslÜ Çok gÜzeldİ sadece doĞum hastanesİydİ Çocuk doktoru da var doĞumdan sonra sÜreklİ kontrole gelİyo Çok İlgİlenİyolar herkes Üstelİk yalnızca 200 tl verdİk fazladan devletle anlaŞmalı ya bİrde dİyarbakır hastane aÇısından Çok İyİ her adım baŞı Özel hastaneler dal merkezlerİ hepsİde anlaŞmalı

benim yatcağım yerde protokol hastanesi ve orasıda çok güzel
tv, dolap, kabinli duş, tuvalet beşikler süslü çok güzel yani
dediğn gibi protokol hastanesi olduğundan da temizliğe çok önem veriliyo
üstelik beleşşşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kudretçim bişiy sorcam

normal doğum yapacakları hakettende koridorda yürütüyorlarmı.. açılmaları olsun diye...
bende özelde yapıcam.. devlet hastanesi doğum servisinde çok yürütüklerini gördüm.. acep özelde nasıldır..

benim yatcağım yerde protokol hastanesi ve orasıda çok güzel
tv, dolap, kabinli duş, tuvalet beşikler süslü çok güzel yani
dediğn gibi protokol hastanesi olduğundan da temizliğe çok önem veriliyo
üstelik beleşşşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
şanslı gacı seniiiii bayanssulusmile

sonda takmaları şartmı yaaa
ben korkuyorum ondan acımıyomu
takarken değilde çıkarırken çok acıyomuş.. amanınnnn eyvahedigeldismile
doğrumu kız kudretttttt

yaa bu arada kızlarrr pijamaları kaç beden alıcgızzz kendı bedenımızden ne kadan buyuk olcekkk

bende cok korkuorummm takarken zatenn eger sezeryan falan olursa bayıltınca taktırın kızlarr ama cıkarırkennn ayık olcez mecburennn nasıl bişi acaba o yaaa

kudretçim sana çizelge yapmaya çalışıyom..
mertin doğum tarihi neydi..

veya kızlar siz yazın bana

Back
X