Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fasulya ..aldım mesajını..
geldım bak..
ozı soylemıstır herhalde..
ben burada yorum yapıca falan kımse bana yazmadı..
3-4 kez kendı denemem oldu..hemen bırakmadım topıgı canım..
genelde bırkaç kişi arasında donuyor sohbet...
bende nıye yazayım dedım..yanı kım olsa yazmazdı..
kendı kendıme yazdım durdum..bırde sureklı kontrol ettım..mesajıma cevap yazan olmusmu..yorum varmı dıye..
ama yoktu..
sız olsaydınız ne yapardınız kızlar...
bırkaçkezde dıle getırmıstım ustelık..ama yıne aynısı olmuştu..
herkes kendınden bahsetmeyı sevıyor gıbı geldı bana..hatır soran olmuyor..soru sorarsam cevap gelıyor sanırım..
bız ıyıyız..
gordugum kadarıyla herkles ıyı maşallah..

canım bi kusurmuz olduysa affet
emin ol burdaki hiçbir arkadaşımızın içinde en ufak kötü düşünce yok
sadece görülmemiştir sohbet arasında diye tahmin ediyorum yazdıkların. Diğer türlü emin ol hiçbirimizin sana karşı ters bi düşüncesi yok olmadıda. Sana karşı biraz yanlış davranmışız sanırım ama inanki farkında olmadan olan bişe bu ve ben kendi adıma özür dilerim canım

canım bi kusurmuz olduysa affet
emin ol burdaki hiçbir arkadaşımızın içinde en ufak kötü düşünce yok
sadece görülmemiştir sohbet arasında diye tahmin ediyorum yazdıkların. Diğer türlü emin ol hiçbirimizin sana karşı ters bi düşüncesi yok olmadıda. Sana karşı biraz yanlış davranmışız sanırım ama inanki farkında olmadan olan bişe bu ve ben kendi adıma özür dilerim canım
tamam canım..önemlı degıl..
tahmın edebılıyorum sohbet arasında kaynadıgını zatten..
ben kendı adıma bunu yapmamaya calısıyorum...kalabalıkta olsa kımseyı sohbet dısında bırakmamaya calısıyorum..bazen 10 kıısı oluyor topıkte herkese yazıyorum..e
en kotü ıhtımalle alıntı yapıyoum az yorum yapıyorum..yazıyı alıntı yapmak bıle bır cevap sayılır bence..

dogumlar yaklasmıs..hayırlı dogumlar herkese..
ozıde yok bugun..bana ozelden dun mesaj atmıs..bugun yok..

dilekcim bu aralar çiğdemimizle gülerimizin problemleri var biraz
çok şükür gülerin güzel heberini aldık atlatıcak inşallah . Çiğdeminde haftaya güzel haberlerini alıcaz inşallah

canum dılek hg valla ne yalan sölıyım dun aynısı bana olduuu yazıom cvb yok yazıom cvb yok ay bı bozuldummm sormaaa ama bılerek oldugunu sanmıorum canımcımm demkkı gozden kaçmıss öle dusunmee senı cok sevıoz bız bılıosunnnnn

dilekcim bu aralar çiğdemimizle gülerimizin problemleri var biraz
çok şükür gülerin güzel heberini aldık atlatıcak inşallah . Çiğdeminde haftaya güzel haberlerini alıcaz inşallah

evet canım..onlarıda okudum..çıgdeme ozelden yazmıstım o zaman..
çok dua ettım onada..çok sukur ıyı sımdılık..test sıonuçlarıda ıyı çıktımı daha rahatlıycak inşallah..
gulerınkınıde okudum..
ıyı olmasına sevındım..allah herkesın bebegıne saglık versın..

canum dılek hg valla ne yalan sölıyım dun aynısı bana olduuu yazıom cvb yok yazıom cvb yok ay bı bozuldummm sormaaa ama bılerek oldugunu sanmıorum canımcımm demkkı gozden kaçmıss öle dusunmee senı cok sevıoz bız bılıosunnnnn

bılıyorum canım..gozden kaçtı..hemde bırkaçkez..
neyse ben kaçtım...
kendıneıze ıyı bakın...

çantamı yavaş yavaş doldurmaya başladım
ne olur ne olmaz hazırda dursun herşeyim diye
efenin eşyalarını hazırladım çantada hepsi

ooo maşallah kızz o kucuk valızemı hazırladınnn sen gecelık takımı almısmıydın

sancımı anam ne sancısı kızz daha erkend egılmıııı

ara ara hafiften geliyo artık seval
geçenki kontrolümde arada bi kasılmaların sancnın olduğunu söledim
doktor eeee doğumun yaklaştı vücut kandi alıştırıyo normal onlar dedide genede korkuyorum

ooo maşallah kızz o kucuk valızemı hazırladınnn sen gecelık takımı almısmıydın

bi takım aldım sadece kendime bi tane daha alcam
daha alcaklarım var yaaa

bebek bezi hasta bezi emzik bebek banyo suyu için kova maşrapa da alcam ona hiç kullanılmamış temiz olması gerekiyo diye. kendime bi takım daha eşofman takımı alcam işte 4-5 çorap alim iç çamaşırı alim diyom . Aslında evde çok fazla çorapla çamaşırım ama hastaneye yeni götürmek istiyorum

Son düzenleme:
şimdilik ayrı poşetlere koydum
eşimede sıkı sıkı tembihledim
bak şu mavide hastane çıkışı var hemşireye bu torbayı vericen falan diye kaydirigubbakcemile3
bi bakıcam hepsini bi ayarkiim de ufak çantamda var ona sığmazsa en küçük valiza koycam artık

Back
X