Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında sımdıden hazırlaıp koymak lazım ne olur ne olmaz hıcbısı bellı olmaz

oh ne güzel görümceymiş kıs öleeeeeee
bebek takımlarıydı sana geceliklerdi maşallah
Allah var benimkide alır kıs hakkını yemiim şimdi
hele şimdi evde işe felan gitse herşeyini alırdı efemin halasıda evde olunca maddi yönden kısıtlı oluyo tabi

evet ya
şimdi eşim bugün bana silikon tabancasıda getircek bebek şekerlerimin deniz yıldızlarıyla nazar boncuklarınıda yapıştırıcam onlarlada işimbitsin bir an önce. Sedece geri ıkınmak kalsın istiyorum kaydirigubbakcemile3

kıyafetlerı dıger gorumcem gonderdı cnm pijamalarımı burdakı aldıııı onunda nerdeyse 20 yıldır bebeklerı olmuoo cok dua edın kızlarr aklınıza geldıkceeee

selam kızlar ben bugün gitmiyorum doktora salı gideceğim gitmeye korktum daha yeni diye bide gözkmez dahada paniik olurum en iyisi salı bakalım nasıl geçecek vakit

kıyafetlerı dıger gorumcem gonderdı cnm pijamalarımı burdakı aldıııı onunda nerdeyse 20 yıldır bebeklerı olmuoo cok dua edın kızlarr aklınıza geldıkceeee

Allahım kucaklarını boş bırakmasın inşallah
sende görümce kaç dene kıs
benimki bi dene olunca kendimnen karıştırdım

selam kızlar ben bugün gitmiyorum doktora salı gideceğim gitmeye korktum daha yeni diye bide gözkmez dahada paniik olurum en iyisi salı bakalım nasıl geçecek vakit

hoşgeldiiin taze annnneeemmmmmm
korkma içini ferah tut
inşallah salı hem kalp atışını hem keseciği görörsün
vakit inanki çabuk geçiyo
belki şimdi sana geçmiyo gibi gelebilir ama ben ne zaman 33. haftamagirdim anlayamadım valla Salı günü kaç haftalık olcaksınız olcayım

2 tanecık cnmmmm bırı bursada bırı burda

ne güsel
benim eşim 2 kardeş bi görümcem bi eşim
eltimde olmıcak yani
kayınvaldeye sölesemde bi dene dahamı doğursa yaaaaaaaaaa :roflol: :roflol:
hem benim bebeğin yaşıtı halası veya amcası olur
dur bu teklifi bi kayınvaldeme suniim dicemde menapozadaa girdi şincik tüh :roflol:

ohaha nurtennn :roflol:
bızımkıler 6 kardeslerrrkaydirigubbakcemile3

maşallah anacım
senin kayınvalde patır patır doğurmuş :nazar: :roflol: :roflol:

ben ne kötü karıymışım bi 5 yılda birini zor yaptım
önümüzdeki 5 yılda da bi dene daha yapabilirsem ne ala :)

Son düzenleme:
hee kız bıde 2 mı 3mu olu varrr bıde kayınpeder erken vefat etmıs sımdıye kadar yasasaydı nufus patlaması yasardık heralde :roflol:

6+3 olcam salı ay geçse bir an önce rahatlasam kızlar seval canım tez zamanda bebeği olur inşallah görümcenin biz bu kadar sabırsızsak 20 sene beklemek çok zor kıyamam allahım şükür halimize salıda gelir sağlıkla gelsinde herşeye razıyım

olmaz mı 1 elti 1 görümce ama 2side ankaradalar ben izmirde yalnızımmmmmmmm

anam maşallah
eski toprak nede olsa
daha çalışkanmış eski karılar
ben 30 a gelmeden çürüğüm çıktı
yakında perte çıkarım heralde kaydirigubbakcemile3

eşimde dalga geçiyo bi eskiyi getir yeniyi götür kampanyası çıksada faydalansak diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

biz 5 kardeşiz ama iyiki 5 kardeşiz inanın çok güzel bişey destek oluyon hep birbirine çok ayrı bi olay yani

Back
X