Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya benim başım çok ağrıyo şükür bugün iyiyimde rahimime sancı giriyo ilk haftalar oldu mu sizdede korkuyorum günde 2 kere falan oluyo bide boğazım kötü soğuk su içtim sanırım adam diyecek yine en defolusu bana kalmış ölüyoruz gülmekten

6+3 olcam salı ay geçse bir an önce rahatlasam kızlar seval canım tez zamanda bebeği olur inşallah görümcenin biz bu kadar sabırsızsak 20 sene beklemek çok zor kıyamam allahım şükür halimize salıda gelir sağlıkla gelsinde herşeye razıyım

hadi hayırlısı olcay kıs
ben 6+4 de ikisinide görmüştüm
inşallah sende görürsün ikisinide birden

olmaz mı 1 elti 1 görümce ama 2side ankaradalar ben izmirde yalnızımmmmmmmm

benim burdalarmış kıss
onlara geklince banada uğrasana ne güsel olur

kızlar ya benim başım çok ağrıyo şükür bugün iyiyimde rahimime sancı giriyo ilk haftalar oldu mu sizdede korkuyorum günde 2 kere falan oluyo bide boğazım kötü soğuk su içtim sanırım adam diyecek yine en defolusu bana kalmış ölüyoruz gülmekten

korkma canım ilk zamanlkar o sancılar normal
ben ilk günlerde ölücem sandım sancıdan
zaten o sancılardan şüphelenip tam günümde geçmeden test yapmıştım ben
birde beni bi ateş basıyodu olcay kışın ortasında antredeki halıyı kaldırıp fayansın üstüne yatıyodum buz gibi
onlar yerleşme sancısı
bebeğin rahime yerleşiyo kendine yer ediyo orda

kıslar ben dün gece ölüyorum sandım ya
yazık eşim nasıl korktu
bende gebelik reflüsü çıktı ya
gece midemdeki sehir boğazıma kadr gelmiş
aniden tıkandım uykuda ama nefes alamıyorum
nefes almaya çalışıyorum ama olmuyo acayip sesler çıkarınca eşim hemen tutttu beni
su felen içirdi. Sonra az rahatlayında midem bulandı gidip çıkariim dedim ama mümkün diil resmen yemek borum yandı sandım. Sonra beye bi sesim çıkmadı
şimdi bile sesim bi tuhaf çıkıyo sanırım o asit ses tellerimede zarar verdi

ayy cnmcok gecmıs olsunnnn mıde bulantısı bendede oluo ya gecırdık dedık o gunlerı ama son aylrdada oluomus maleseff

kıs mide bulantısı şeklinde gelmedi
resmen midemden asit gelip nefes borumu tıkadı
yaklaşık 2 ay önce de olmuştu aynısı ama o bu kadar şidetli olmamıştı hafifti geçmişti
dün geç saatte kayınvaldem zorla bişiler yedirdi . Geç saatte yiyincede dokundu heralde
yazık sölesem böle oldu diye kendini suçlu hisseder sonra bana bişi yedirmez artık

ayy cnmcok gecmıs olsunnnn mıde bulantısı bendede oluo ya gecırdık dedık o gunlerı ama son aylrdada oluomus maleseff

sağol hayatım ya
kendi suçum oldu benim
midem doluyken bişiler yedim onuda mide eritmedi heralde geçe mahvetti

ayyy bence hamılelık bıtene kadar böle sorunlarla cok karsıılcaz mıde yanması mıde bulantısıı agrılarrr

kız seval ne ettin benim bulantılar yeni bitti... yine mi başlıycak ohaoldumsmile amanınnnn akannehir

hgg canımm evet maleef son aylardaa yıne cıkıoooo gulercım senı korkutmak ıstemem amaa

hoşgeldin güleciiimmmmm
ama ben çıkıyorum
mesaim bitti eve gidiyorum az temizlik yapıp kayınvaldemlere gitcez
eşimin dayısı geldi çocukları akşam luna parka götürcez
yarın sabahada ben kahvaltıya çağırırım artık az evi toparliimde bugün

hanı ılk aylardakı gıbı sıddetlı degıl ve her gun degıl mesela ben dun cok kotuydummmmm ama bugun ıııymmm sukurr

nurtişşşş
biziiiii
lunaparka
götürr hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ama beni dönen şeylerden uzak tut.. bakarken bile başım döniii..kafamçokkarıştı

hızlı tren varmı beni ona bindiiiiirrrrrrr

bana dr şurup vermişti yanma ve ekşime olduğunda içersin demişti.. hiç kullanmadım.. ozaman onlardan içsem iyi gelirmiki acep

Merhabayın kızlar. Ay Nurten o reflü olayı kötüdür be bazen bana da oluyor sık olmasa da bopazına geliyor cı birşey dimi acayip yakıyor baya sürüyor etkisi ama bende az oluyor sen hamilesin daha şiddetli olması normal bende kesin hamileyken midemden çekicem normalde gasttirt var bende bir süre şurup ve hap kullandın sonra ağrı geçince içmemeye başladım ama gavisconu yine içerim hamilelikte kesin.. Canım doktorun dediği doğru vücudun doğuma hazırlanıyor artık ne kaldı şurada eylül de doğuracaktın dimi.. Artık o kadar da sancı olacak hem bebejkte iyice büyüdü yer kaplıyor organların sıkışıyor hayatım...

Back
X