ne kaynatmışsınız kızlar yaaa bende az evi toparladım bişiler yedim işte geçmişi okudum anca.. Kayınvalidelerden şikayet var hee.. Gülerciğim kaynanan ayıp etmiş moral vereceği yerde hesap soruyor bir de sen iyi demişsin altta kalmamışsın aynısını eşin geldiğinde de söylersin anasında taraf olacaksa sen bir eşinin gözünün önündesin neler çektiğini o daha iyi biliyor senin yanında olması lazım amaan boşver bebeğin sağlıklıya kimseui takma hee de geç yoksa anam zaten dert küpü oluruz. Benim kayınvalide beni hep arar dün de kandil ben konuştum eşim kapı çaldı açtı sonra arar dedim eşim seni neyse aradı eşin yok komşu soruyormuş bebekte o da ağzının payını vermişte yani laf almaya çalışıyor ne oldu bebek işleri diye doğrudan da soramıyor. Bazen çok iyi genelde iyidir ama laf sokmada uzmandır yanii hepsi öyle boşverrr...
Nurtenciğim dillerin dert görmesin ne güzel dualar ediyorsun kabul olur İnşallah bende çok dua ettim dün gece hem kendime hem hepinize...
eşime olan herşeyi anlattım.. oda sen haklısın dedi. söyliycen tabi dedi.. şaşırdım..
yemekten sonra kapı çaldı baktım kaynanatörler görümcemide(4aylık bebişi var) almış gelmişler dolaşmaya..
bi görsen 10kere geçmiş olsun
her fırsattada allah sağlıcakla doğmayı nasip etsin.. dedi..
ben şok.. çünkü kaynanamın ağzından böyle şeyler duymak mucize..
onlar gittikten sonrada kocişle gülüşüyoz.. kociş diyo "arada sen bizimkilere fırça at bak akıllanıyorlar" kaydirigubbakcemile3
halbuki 5yıldır ilkdefa kaynanatöre cvp verdiğim için pişmanlık bile duymuştum.. meğersem karının canı böyle yapmamı istiyomuş.. bu güne kadar sezsiz kalmak hataymış..kaydirigubbakcemile3
özeline gidiyonuz değil mi öznur yoksa hasteneye mi
bide bu sağlık ocağına kayıt yapılacak demi en geç ne zman yapılacak ay ben bişey bilmiyom hoş daha bişey görmedik ama o zman heyecandan unuturm diye soruyom
10. haftada kayır oluyon canım ben 11. haftamda gittim.. kiloma ve tansiyonuma baktı. gebelik kartı açtılar.. test sonuçlarımı yazdılar.. sonrada her dra gittikten sonra bizede gel dediler..
Gülerciğim nasıl ayyy ben lunaparkı çok severimde eşim sevmiyor ben sana geçen yaz ki anımı anlatayımda gül sen biraz ama bizim için faciaydı geçen yaz bizim burdaki lunaparka gittik eşimle bin ısrarla uçan hlı diye birşey var ona bindik neyse birşey yok ama eşim iyice sarıldı bana bende cesaretliyim ya kim görürse hareket edince aman düşcem ben dedim adam beni tutucam diye kasıldı iyicr ondan indik ahtapota bindik biliyorsundur nasıl ters yönlere felan döner hızlıca bir yukarı bir aşağı bir de yemek yiyip gitmiştik anaam aldı mı bizi bir mide bulantısı eşim yeter indirin beni diyooo... İndik benim başım dönüyo eşimin midesi felaket eve gidelim dedim ama ne mümkün yolda durduk eve varamadık yolda eşim çıkardı artık neyse ki poşet vadrı arabada sonra da eşim bir daha tövbe asla gitmem binmem dedi bu senede özeniyorum ama eşime diyemiyorum tabii:)
allah sizi ne etmeyekaydirigubbakcemile3
iyi poşet varmış arabada.. bizim kociş anca kapıyı açmaya yetişebildiydi.. hat yatişemedide kapıdaki raf ön koltuğun bi kısmı üstü hep batmıştı.. kaydirigubbakcemile3
ogünden beri o hiç bişeye binmez.. bende "yiğenim korkmasın yanına bineyim" bahanesiyle gondol ve balerin hariç herbişeye biniyom..
maksat çocuk eğlensin canımm. yoksa benim ne işim olur