nurtecim onlar demiş biz ayırcaz çıkınca hemende arıyorlarmış önemli testya 3 tane tel nosu almışlar
işe özellikle geliyom ya kafam başka şeyle meşgul oluyo evde çok bunalıyom kayınvalidemde sağolsun çok temiz titiz kadın ben orda yatıp o etrafımda pervane oldukça dayanamıyom 60 yaşında kadın az iş yapım diyom eşimle kızıyorlar ben alışık değilim öyle mecburiyet işte içim rahat olmuyo yattığım yerde taşıyo ha bire sabah işe gidiyoz pijamalarımızı yıkıyo kurutuyo ütülüyo akşama mis gibi hergün ayrı yemek onada günah gerçi o biz olmasakta bütün gün evi siliyo kızlar haftada 1 bütün mutfak dolaplarını aşağı indirip tabakların hepsini yıkayıp dolapları 1 su yağ sökücü 1 su pril 1 su durulayanı duydunuzmu o yapıyo maşallah haftada 1 cam siliyo yağmur yağarsa her yağmurdan sonra hergün toz alıyo vileda elk.süpürgesi ki kayınpederim vefat etmiş tek yaşıyo biz olmasakta yapıyo oda kendini öyle avutuyo
çidoşum kuşum o kayınvalini banada göndersene..
benimde camlar silincek.. en son geçen ay silmiştim.. cesaret edip çıkıp silemedim.. kanamaydı falandı filandı.. valla mutfak dolaplarımda silinse hiç fena olmaz..
baksana senin kaynanatör çok titiz.. severim temiz titiz insanları..kaydirigubbakcemile2
ben size bişiy söyliycem ama sakın gülmeyin..
ben marketten veya pazardan ne alırsam alayım.. yıkamadan giymem.. marketten aldıklarımıda (çukulata, çay, sana yağ ...vs..hatta cips paketleride dahil gibi) herşeyin üstünü yıkar öyle yerleştiririm..
sebzeleri ve meyveleride önce bo suda yıkar sonra sirkeli suda az bekletip yıkar sonra durularım..
önceden böyle yapmıyodum takiii bigün market görevlilerinin yere düşen paketleri piste olsalar yerlerine koyduklarını görünceye dek..
sebze ve meyveleride(pazarcıların dahil) herkesin her meyveyi tek tek elleyip bıraktığını düşünsenize..
kız öznur bak ne diycem kayınvalidemin yan komşusu kankası var onun kızıda hamileydi kız isviçrede yaşıyo ama kız 1,65 falan boyu var 40 kg yok bildiğin kenyalı gibiydi bütün iskelti gözüküyo abartmıyorum biz hamile kalmasına şaştık sonra herşey yolunda 7 aya kadar gitmiş ama çocuk yer az olduğundan annede az kilo almış hep zayıf 8 aya girince bebek 1 kg bile yokmuş anne karnında sıkışmışmı düşün elleri yanağında yumruk gibi kalmış çocuk hiç hareket edemiyormuş 19 haziran normal doğum tarihiydi dr birgün eliyle karnına öyle hareketler yapmışmı kız avaz avaz bağarmış dönmemiş yine demişler bu artık dönmez 4 hazirana kadar bekleriz alırız artık yaşarsa
kız tabi komaya girmiş bizde nasıl üzüldük kadım hemen atladı gitti kızının yanına ona hergün çeşit çeşit yemek yapmış 7 katta oturuyorlarmış hergün 1-2 kez in çık yaptırmış birgün otururken kıza bir ağrı gibi bişey olmuş içinde hemen dr a bir bakmışlar bebek dönmüş bide kilo almış 11 haziranda normal doğum 2850 doğmuş 46 cm şimdi 54 cm 3750 olmuş resimlerini gördüm amanınn nasıl cimcime maşallah dönmedi diye üzülme sakın yani o kızı bir görsen bebek taşıması mucize bide normal doğurdu
ağzım açık okudum valla... allah bebişini ona bağışlasın :Saruboceq:
çiğdemcim normal doğurmayı istiyorum ama
eğer bebek dönmezse de hayırlısı böyleymiş derim.
çok zor bir normal doğum olmaktansa sezeryanı tercih ederim
zaten.dönmedi diye üzülmüyorum canım allah en iyisini bilir.
yeterki sağlıklı olsun.şu kafa olayını atlatalım.
son günlerde kocişte tutturmuş sezeryanla doğur diyo bana..
fazla ağrı çekmezmişim, hemde günü belli olurmuş..
bende kısmet diyorum.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq: allah en doğrusunu bilir.. hele bi o anlara gelelim