Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızım sen bu hafta haebr beklemiyormusun ne diye bukadar yoruyosun kendini.bukadar iş yapılır mı böyle beklerken.hem kocişin izindeymiş iş yaparak mı geçireceksiniz :oklava:

hayatım evet haber bekliyoruz geç yumurtladığımı düşünüyorum o yüzden geç yapıcam testi haftaya çarş. yada perş. gibi tabii regli olmazsam öncesinde ama yapmamda gerekiyor tatile gitcez annemler gelecek düğüne gitcez beraber balıkesire bitsin istiyorum gelince de bir tek dersim kaldı ona çalışcam şidm eşimde evdeyken beraber yapcaz zaten bir oturma odamdakini silcem öbür odanın kenar pencerelerini silcem artık çamaşarları da makine yıkayacak yavaş yavaş ütülerim kapılarda fazla zorlamaz mutfakta da tabakları felan eşime inditrcem zaten.. Dinlenerek yaparım yoksa kim yapacak mecbur işte... Ama bu ayda ümitli değilim pek yaa hayırlısı..

hayatım evet haber bekliyoruz geç yumurtladığımı düşünüyorum o yüzden geç yapıcam testi haftaya çarş. yada perş. gibi tabii regli olmazsam öncesinde ama yapmamda gerekiyor tatile gitcez annemler gelecek düğüne gitcez beraber balıkesire bitsin istiyorum gelince de bir tek dersim kaldı ona çalışcam şidm eşimde evdeyken beraber yapcaz zaten bir oturma odamdakini silcem öbür odanın kenar pencerelerini silcem artık çamaşarları da makine yıkayacak yavaş yavaş ütülerim kapılarda fazla zorlamaz mutfakta da tabakları felan eşime inditrcem zaten.. Dinlenerek yaparım yoksa kim yapacak mecbur işte... Ama bu ayda ümitli değilim pek yaa hayırlısı..

ay bayılacam şimdi.hala iş sayıyo bu kız yaaaa kızalr siz bişi desenize.

kıs seda oh kocişin evdeyken evde oturup temizlikmi yapceniz
bence değerlendirin bu günleri aklinialirimsmile
ay biz yapamıyoz hiçbişi bari siz yapın ayol kaydirigubbakcemile3
kıs şaka bi yana yaparsın temizliğini adam senede bir çıkmış tatile çıkın gezin eğlenin oh ne güsel işte

kız haftasonu hep gezdik sinemaya gittik yemeğe gittik parkımız var oraya gittik gezdik zate bugğn acayip sıcak çıkılmıyor.. Aslında bırakmıcaktım geçen hafta biticekti ama halim yoktu hiç elim ayağım kalkmadı bir de çalışma yapıyorduk yormak istemedim kendimi halim kalmaz diyerekten yanii.. kaydirigubbakcemile3 artıkın hemencik bitirirm ben onları kız... Bak buraya bi oturdumkaldım kalkayım artık az birşey yapayım yaaa...Mutfak kaldı artık bugün ayakkabılık ve çamaşır işini halledyim balkonumu sileyim offff yaa çok sıcaaaakk...

ah ah bızım kocişlere yazık valllaaa aklinialirimsmile

havada aldımm oznurrr :roflol:

he kıss valla herifler çıldırcek
benim koca hele şu çocuğu bi doğurda diyip duruyo
doğumdan diilde kocişten korkar oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende avcunu yala doğumdan sonra 40 gün daha beklicen diyomda
beklerim ama acısıda kötü çıkcek bekletmenin haberin olsun diyo
yazık yaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

he kıss valla herifler çıldırcek
benim koca hele şu çocuğu bi doğurda diyip duruyo
doğumdan diilde kocişten korkar oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende avcunu yala doğumdan sonra 40 gün daha beklicen diyomda
beklerim ama acısıda kötü çıkcek bekletmenin haberin olsun diyo
yazık yaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

benimkinin bişey dediği yok halinden memnun sanki
bu da bana batıyo.sorcam ama ben ona.

ay bayılacam şimdi.hala iş sayıyo bu kız yaaaa kızalr siz bişi desenize.

Öznur napam kızım yaa yapacak başka kimse olmadığına göre el mecbur napalımmm bişi yok kız aslında öle sayınca çok gibi gözüküyor iki günde hallederim ben bi mutfağım zaman alır başka da zaman alıcak pek bişi yok napıyım bir cam sildim haftalardır yağmur yağdı mahvoldu camlar sinirime dokunuyo pis pis daha dur dolabcı gelcek dolabı takmaya haftasonu herşey aşağı inecek tekrar yerleşcek neyse ki kociş evde ama ne yararı olcak bana yerleştirecek yine benim ama bu haftadan sonra rahatım İnşallah...

kız haftasonu hep gezdik sinemaya gittik yemeğe gittik parkımız var oraya gittik gezdik zate bugğn acayip sıcak çıkılmıyor.. Aslında bırakmıcaktım geçen hafta biticekti ama halim yoktu hiç elim ayağım kalkmadı bir de çalışma yapıyorduk yormak istemedim kendimi halim kalmaz diyerekten yanii.. kaydirigubbakcemile3 artıkın hemencik bitirirm ben onları kız... Bak buraya bi oturdumkaldım kalkayım artık az birşey yapayım yaaa...Mutfak kaldı artık bugün ayakkabılık ve çamaşır işini halledyim balkonumu sileyim offff yaa çok sıcaaaakk...

anam dayaklıksın sen haaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
kıs atlasana kocişin üstüne
illa açık açık söliyelim miiiii
aaaaaaaaaaaaaaaaa
bak hamile kalırsan anlarsın kocişin değerini söliim haaa kaydirigubbakcemile3
sabah hava sıcak işte kapanın evinize alşamda hava serinleyince atın kendinizi dışarı

ben kaçıyorum kızlar birkaç iş halledeyim artık çok tembellik yaptım... Görüşürük size iyi muhabbetler ama ben bi hamile olayım uzatcam bacakları yatcam valla eşim yapsın yok öyle kendmii paralamak desemdeee dayanamam ki beeen neyse öpüldünüüüzzz...

anam dayaklıksın sen haaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
kıs atlasana kocişin üstüne
illa açık açık söliyelim miiiii
aaaaaaaaaaaaaaaaa
bak hamile kalırsan anlarsın kocişin değerini söliim haaa kaydirigubbakcemile3
sabah hava sıcak işte kapanın evinize alşamda hava serinleyince atın kendinizi dışarı

kız bugün bişi yapmıcam artık o yüzden bugün bişiler olur yarını da işe ayırırım oldu mu gönlünüz tımam mı yapcaz işteee aaaaa kaydirigubbakcemile3:roflol:

lenn hatunu rahat bırakın beee sızene aaaaaaaaaaaaa sız yapamıonuz dıeeee kadının ustune ne gıdıonuzz z:D

Back
X