Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bugun pazartsı temızlık gunummm ama bn oturuom yapmıcm bısı cok sıcak zaten bayılıommm

amma çok yazıyonuz bi yandan iş yapıyom bi yandan okuyom yetişemiyorum kızlar hızınıza ya vallahi burasıda çok sıcak allahtan klima var yoksa hiç çekilmez ya boğazım çok acıyo üşütmüşüm bitki çayı falan içiyom ama tık yok ne yapacağım kızlar ya

bende hamile olduğumu öğrendiğim hafta grip olmuştum.
iştah falan yoktu.bi de hastalık.sonra 4 kere daha grip oldum olcay.
rekor bende.şimdilik sayı 5.inşallah daha da olmaz.bol bol
c vitamini alcan.

canımmm ahh onu bende cektım hamılelgımın baslarındaaa ay coktydumm yaa hıc bısey yapamıosunnnn

lenn hatunu rahat bırakın beee sızene aaaaaaaaaaaaa sız yapamıonuz dıeeee kadının ustune ne gıdıonuzz z:D

:roflol: :roflol:

heh aferin sana bu hafta hiçbişi yapma bence

yapsın kıssss
yapcağıda büyük bi iş bence :roflol:
ay gene sapıklığım üstümde

zorlaaa settırcegınız kızıı tobe tobe :roflol:

yapsınlar kıs hazır fırsat varken

siz hiç sohbet havanızda değilsiniz.ben de yazmıcam artık.

valla bugun pazartsı temızlık gunummm ama bn oturuom yapmıcm bısı cok sıcak zaten bayılıommm

yazıom bacım yazıom baskada kımse yok zaten aa bıde olcayım gelmıss

kıs ben varım
ama net koptu 2 sattir girmeye uğrzşıyom napem

amma çok yazıyonuz bi yandan iş yapıyom bi yandan okuyom yetişemiyorum kızlar hızınıza ya vallahi burasıda çok sıcak allahtan klima var yoksa hiç çekilmez ya boğazım çok acıyo üşütmüşüm bitki çayı falan içiyom ama tık yok ne yapacağım kızlar ya

geçmiş olsun olcayım
öyle fazla bitki çayı içme
bana doktor sadece ıhlamur iç başka içme demişti
hamilelikte her bitki iyi gelmiyo Allah muhafaza kanama yapabilir doktora yarın sor öyle iç bence

annişim evde bütün işleri yapmış valla.
doğuma kadar gidermi bu ince temizlik acep.
sadece silip süpürsem yeter herhal dimi.

aa kızlarr herkes dıokıı bana senın gobek hıc catlamamıssss ay cok sevındımmm hıc bısede kullanmıom cunku

Back
X