• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben doğumdan sonrada çok kısıtlamıcam kendimi öznur ya
çocuk emziricez hiçbişi yemezsemde sütüm gelmezse diyo korkuyorum
zaten 3 ay sonra işe başlıcam işyerinde eski tempoma devam edicem şimdiki gibi oturamam o zaman veririm diye tahmin ediyorum ya

bi yerde okumuştum süt gelmesinin yemek yemeyle alakası pek yokmuş..
önemli olan sıvı gıdalar özlliklede suyu fazla tüketip sık sık emzirmekmiş.. hatta emziremediğimiz zamanlarda pompa ile boşalmak gerekmiş.. o yüzden bende pompa almayı düşünüyorum.. ilk zamanlarda bebiş bir memeyi emerken bile doyuyomuş.. diğer meme kalıyomuş.. onu boşaltmak lazımmış..

yani memişler nezakadr çok boşalırsa beyin okadar "süt üret" emri verirmiş..

bide sağılan sütleri dondurma imkanımız olursa (bu iş için süt saklama torbaları varmış) siz evde yokkende bebişiniz sütsüz kalmaz..

kızlar, bu diyette hiç aç kalınmıyor, dün bütün gün haşlanmış patates yedim, bugün bütün gün sebze, yarın et,sonra meyve, sonra süt,yumurta, yoğurt...toplam 5 gün, denemekten bişi çıkmaz dedim

aman cananım tüm gün acıktıkca yenen haşlama patates afedersin ama insanı kabız yapmas mı CADIARZU

kızlar, bu diyette hiç aç kalınmıyor, dün bütün gün haşlanmış patates yedim, bugün bütün gün sebze, yarın et,sonra meyve, sonra süt,yumurta, yoğurt...toplam 5 gün, denemekten bişi çıkmaz dedim

canancım bi dene bakalım benimde kafama yattı bu diyet.. işe yararsa ilerde bizde yaparız..

spor ne yapıyon.. aletli spormu

ama gülercim anne vitaminini yeterli almazsa süt verimsiz vitaminsiz olur bence
vitamini içinde diyet sağlıklı diil emzirirken bence

kıslar bana müsade azcıkda işlere bakim
malum 15 günüm kaldı daha bi işe bakamadım doğru dürüst yaaaaaa

ama gülercim anne vitaminini yeterli almazsa süt verimsiz vitaminsiz olur bence
vitamini içinde diyet sağlıklı diil emzirirken bence

ozaman az az yiycezs herşeyden yiycez.. özellikle herşeyin kompostosunu içmek gerek..

benden bi itrafffffffff

ben komposta yapmayı beceremiyom... ya çok tatlı oluyo yada az tatlı.. gerçi yeni başladım yapmaya.. dolaba koyuyom soğukken içeyim diye yapıyom ama beceremiyom..

biri bana öğretsiiiinnn..

patates demişken patatesi çok seviyom..
özelliklede fırında bütün olarak pişirip kumpir yapıyom.. bayılıyoz..
hatta akşam bile pişirdim bi fırın patetes.. aslında karnımda acıkta 2sini ısıtıp yesem iyi olacak..

aaa kızlar sıze sölemeı untuum bana drum suyun az dedııııı bol su ıc dedıı bu senekı hamıleler cok su ıcmıormu acaba ne dedıııı suyum azmıs o kadarda su içiom amaaaa

patates demişken patatesi çok seviyom..
özelliklede fırında bütün olarak pişirip kumpir yapıyom.. bayılıyoz..
hatta akşam bile pişirdim bi fırın patetes.. aslında karnımda acıkta 2sini ısıtıp yesem iyi olacak..

nasıl ısıtıyosun.yine fırındamı.canım kumpir çekti şimdi ama yaaaa.

ya kızlar bana komposta nasıl yapılır yazı verin hele....

ben tutturamıyooommm

gel öznurcum beraber yiyelim ben sana yaparım..

evet fırında ısıtıyom.. eğer kumpir yapmıycaksam soğuk olarakta soyup yiyom.. patetsin ölüsünü yiyen cinstenim :1:

valla bende kompostu yapmasını bılmıom hecc bbnm esımde bayılıooo söleyınde bızde ogrenekkk

Back
X