• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalcim bol su iç, sakın ihmal etme...oğlan dönmüşmü aşağı...benim yengem de de vardı su sıkıntısı hatta yeğenim dönemedi su az olduğundan, sezeryan olmak zorunda kaldı...ilk bebeğinde son aylarda çıkmıştı su azlığı günde 5 lt yakın su içiydu garibim

öznur sen kaç kilo aldın fıstık toplam...ben bu gebelikte kilo alma olayından çok korkuyom...gerçi gelsin meleğimde herşeye razıyım

canım son duruma göre 11-12 kilo aldım.ben 23 le bitirmek istiyodum
ama sanırım artık imkansız.

kocişin gömleğini önce buhara tuttum baktım bişiy olduğu yok.. mavi şişe kosladan bolca döktüm üstüne çitiledim.. attım makineye.. deterjan gözünede kosla sıvı koydum.. yıkanıyo bakalım çıkacakmı leke..

canancım bende bizamanlar 54 kg dum..
sonra 2 aşılama.. bi dünya progestoron hapı oldum 58kg..
sonra tüp için yine bi dünya iğne 1yda oldum 60..
sonra yine iğne ve progestana devam.. olduk 61.. yani hamişliğe başlama kilom bile 61 oldu.. şimdide gayet hızlı kilo alıyomuşum.. şuan 65im.. ama drum dikkat et hızlı kg alıyosun diyo..

napayım alıyom işte elimde değil.. bakalım nasıl vercez.. kesin bende doğuranadek 100kg olurum..kaydirigubbakcemile3 boyumda kısa basket topu gibi bişiy olurum herhalde kaydirigubbakcemile3

kızlar benim artık kıçımı kaldırıp spora gitmem lazım...öpüyorum hepinizi kocaman...görüşmek üzere....

güler kız bana kumpir yapıp yollayacan.çok canım çekti.
bu akşam yemeğe kadeşimler gelecek menü hazır oyüzden
yapamamda.yarına kaldı.

havalarda sıcak diye de biraz zaman geçmiyo..
bende bugün dünyanın işini yaptım günler nekadar uzun..

ne güzel bi hafta hava kapılıydı.. bu sıcaklar hiç bize göre değil.. içime fenalıklar çöküyo

tamam canım yolluyom hemen.. aç kapıyı camı..kaydirigubbakcemile4
resminide buraya koycam ama daha çok canın çekecek..

nasıl yapılıyo biliyonmu anlatayımmı..

annemi aradım valla yap dedim dayanamıyom yiyecem illa.
kadın da hiç yapmadıki daha önce evde.tarif ettim artık evde ne malzeme varsa onla.
amerikan salatası-kısır falan koy dedim,zeytin yeter işte.allahtan tereyağ kaşar falan vardı.
malzemeler tamam yani.sadece patateslerimiz pek büyük değilmiş orta boymuş.

patates olsunda büyüklüğü önemli değil..
ben herzaman patatesin içinde servis yapmıyorum.. eğer büyük patates denk gelirse yapıyorum..

bak üzüldüm şimdi senin de yok yere canını çektirdim..özür dilerim.. bidaha yiyeceklerden bahsetmiycem

gülercim ben kompostoyu nasıl yapıyom anlatiim sana
önce meyveleri sadecesuyla kaynatıyorum sonra iyice pişince meyveler şekerini azar azar tadına baka baka ekliyorum sonra şekerle de bi 10 dk kaynatıyorum en fazla çünkü şekerli ne kara kaynarsa o kadar tadı yoğunlaşıyo. sonra da soğuyunca dolaba atıyorum Ben de vişne kompostosuna bayılırım ekşi oluyo ya sürekli yaparım

kıslar benimde bu aralar aşure istiyo canım
izne çıkiim de yapcem hemen

Back
X