• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okus pokus
bütün herşey yokuuuusss

oldukaydirigubbakcemile3

baksana en sonmsj kaç gün öncesinden..

hani sonrakiler nirdeeeeeeee :uhm:

nezan oldu acep... sabah böylemiydi

benim bildiğim sitede temizlik olduğunda eski tarihli mjlsr silinir..
bizde tam tersi yeniler gitmiş...

yönetimdekilerin başına sıcak geçti herhalde kaydirigubbakcemile3

olcaycım mşlh 7. haftana girmişsin.. 12-13leride gördünmü bidaha korkma..
ozamana kadar kolla kendini.. ağır felan kaldırma, uzanma, fazla süpürge yapma, eğilme, ılık suyla duş al.. vs..

12. haftada cinsiyet te belli oluyo aklinialirimsmile
bakalım yiğenim kızmı erkekmi olcak aklinialirimsmile gamyoncuiremsu

olcaycım mşlh 7. haftana girmişsin.. 12-13leride gördünmü bidaha korkma..
ozamana kadar kolla kendini.. ağır felan kaldırma, uzanma, fazla süpürge yapma, eğilme, ılık suyla duş al.. vs..

12. haftada cinsiyet te belli oluyo aklinialirimsmile
bakalım yiğenim kızmı erkekmi olcak aklinialirimsmile gamyoncuiremsu

vallahi zaman geçiyo hiç anlamıyorum bi tek pazarları temizlik yapıyorum zaten o da tam teşekküllü oluo dün camları sildim ama fazla uzanmadım silebildiğim kadar zorlamadım yani ya ben haftaya yani 29 unda kalp atışı için gideceğim sağlık ocağına kaydı kalp atışını duyduktan sonra mı yaptıracağız sancı giriyo bazen çok korkuyorum bişey olacak diye ama günde 1 kere falan bu arada hiç midem bulamıyo canım zaten ılık suylla bile değil soğuk suyla alıyom desem yalan olmaz çok sıcak uyuamıyorum klima açık yattım iki gece salonda tutuldum yatak odasında vantilatörü açtım yine tutuldum bilmiyorum ne olacak yandık çok sıcak buralarrrrrrrrrrr gözünü seveyim trakyanınnnnnnn

trakyada çoook sıcaaakkk
geceleri pikeyi felan atıp tek kat çarşafla yatıyoruz.. bizde klima yok.. cam açık uyuyoruz daha doğrusu kociş uyuyo ben uyumaya çalışıyom..

cam mı sildiiiinnnn... sakın bidaha duymayım.. bırak camlar batsın...sakın haa.. :oklava:
bana şimdi bile cam silmeyi vermiyo dr

trakyada çoook sıcaaakkk
geceleri pikeyi felan atıp tek kat çarşafla yatıyoruz.. bizde klima yok.. cam açık uyuyoruz daha doğrusu kociş uyuyo ben uyumaya çalışıyom..

cam mı sildiiiinnnn... sakın bidaha duymayım.. bırak camlar batsın...sakın haa.. :oklava:
bana şimdi bile cam silmeyi vermiyo dr

ne çarşafı duvarlar bile yanıyo ahhhhhhhhh çok sıcak canım trakyam buraya göre çok serin klima olmasa dayanamayız herhalde bide benim ev sabahtan akşama kadar güneş alıyo camları silerken zorlamadım kendimi zaten kuşum dikkat ediyorum bide benim koltuklarım ayaklı çekmemede gerek kalmıyo o yüzden zaten ağır işim olmuyo

anamm kk cıdden kafayı yıdı heee
iiyz cnm nasılsınn hosgeldınnnn kadıryecımm

olcaycım tebrıkler tatlım yenı okudum guzel hberını.hayırlısyla kucagınada alırsın inş bebgını tatlım

Back
X