• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız nurten sana anlatmadım benim patron ne demiş.
aslında ssk dan aldığınd aparasını keserek veriyolar.biz bütün maaşını tam vercez hiç kesmicez.
başka firmalar 3 ye 2 sini veriyo.oyüzden o da biraz fedakarlık yapsında doğumdan sonra 2 hafta falan
erken gelsin bari.yıllık izin kullancam diye tutturmasın.arada işimiz olursa d aevde yapsın demiş.
benim müdür de öncekilere verdiniz paralarını haksızlık olmasın diye vereceksiniz tabi demiş.
inanmıyorum yaaaa.ben sana sormuştum sen maaşının tümünü alman lazım demiştin.bu patron
ne sayıklıyo yaa.sigortanın eksik kalan kısmını ödme mecburiyeti yokmu hakketen yani.
sinirimi bozdu ne diye erken dönecekmişki işe.ben bidaha buraya dönmek bile istemiyom bu zihniyet olduklarından.

hoşbulduk kızlar merti yıkadım yatıyo şimdi oğlum bi gülüyo kızlar inanamazsınız nasıl gülücükler saçıyo etrafına beni tanıyo artık geçen gün uyuyodu kayınvalideme bıraktık arabayla carrefeora gidip alışveriş yapalım dedik çokta yakın eve biz gittik sepeti aldık tam başlamıştık kayınvalidem aradı yetişin durmuyo diye ağlamaya başlamış sepeti bırakıp kaçtık hemen eşim beni eve bıraktı asansörden indim bi baktım apartmanı sallıyo bizimki kapıdan içeri girdim kucağıma alır almaz sustu inanamadım yeni doğduğunda bırakıp hastaneye gitmiştim o zaman ağlamamıştı şimdi beni tanıyo biliyo ben olmazsam durmuyo valla ben nasıl işe başlıcam bilemiyorum

oyy oyy kıyamam tanır tabii artık annesii ama yavaş yavaş annene de alışacaktır siz ara ara bırakın annene öyle yanında sizde olun ama annen ilgilensin başka odaya geçsin ona da alışsın artık işe başlayana kadar işe yarar belki..

sedacım erken test yapmışsın herhalde benimkide negatif çıkmıştı.sen tedbirli davran yindede
kızların dediği gibi.hadi hayırlısı canım.

efet erken yaptım sırf merakımdan yanii tabiki çıkmadı yumurtlama zamanımı tam bilmediğimden ne zaman olcam reglimi bilmiyorum geçen ay 14. gün yumurtlamıştım dr gittiğimde 26. günde regli olmuştum bu sefer 14. gün daha çatlama olmamıştı geç oldu yani biliyorum o yüzden reglimi de kestiremiyorum ama hep 32-33 günü bulur normalde benim perşembe tekrarlıcam bakalım...

heh bu açıldı.gülücüklerde atarmış.büyüttün kız artık sen bebişini.darısı başımıza.maşallah ona.

kız nurten sana anlatmadım benim patron ne demiş.
aslında ssk dan aldığınd aparasını keserek veriyolar.biz bütün maaşını tam vercez hiç kesmicez.
başka firmalar 3 ye 2 sini veriyo.oyüzden o da biraz fedakarlık yapsında doğumdan sonra 2 hafta falan
erken gelsin bari.yıllık izin kullancam diye tutturmasın.arada işimiz olursa d aevde yapsın demiş.
benim müdür de öncekilere verdiniz paralarını haksızlık olmasın diye vereceksiniz tabi demiş.
inanmıyorum yaaaa.ben sana sormuştum sen maaşının tümünü alman lazım demiştin.bu patron
ne sayıklıyo yaa.sigortanın eksik kalan kısmını ödme mecburiyeti yokmu hakketen yani.
sinirimi bozdu ne diye erken dönecekmişki işe.ben bidaha buraya dönmek bile istemiyom bu zihniyet olduklarından.

aman pis herif
dönme kıs boşver ne döncen
devletin sana sunduğu tüm haklardan tararlan sonuna kadar
nasılsa işten atamaz atarsa eğer tazminatınıda vermek zorunda ayrıca davada açabilyosun geri

efet erken yaptım sırf merakımdan yanii tabiki çıkmadı yumurtlama zamanımı tam bilmediğimden ne zaman olcam reglimi bilmiyorum geçen ay 14. gün yumurtlamıştım dr gittiğimde 26. günde regli olmuştum bu sefer 14. gün daha çatlama olmamıştı geç oldu yani biliyorum o yüzden reglimi de kestiremiyorum ama hep 32-33 günü bulur normalde benim perşembe tekrarlıcam bakalım...

hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah canım

yok teyzesi saçları dökülüyo ya kel oldu ondandır büyüttüm ama gel bide bana sor neler çekiyo insan

ayyy Kudret çok güzel olmuş annesi yaa büyümüş Maşallah Allah bağışlasın...

aman maşallah
yesin teyzesi onuuuuuuu
kıs dil çıkaran pozuna bayıldııımmmm

hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah canım

teşekkürler bitanem hayırlı haberi alsam ilk burada vereceğim o haberi... Ben çıkıyorum şimdi yemek yapcam dolap gelmişti haftasonu sildik yerleştirdik bi urçlarım kaldı onları da yıkadım da içlerini yerleştirip kaldırıcaz ben değil tabi eşim.. :)) yine çullanmayın yani üstüme ağır kaldırma diye... birazcıkta ütüm var offf çok sıcak yaaa...

bana çıkarıyo o dili eşek sıpası maskaraya çevirdi ya beni ondan hele bi ellerini kemirmesi var yeni başladı onada

Back
X