• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kıs bu sıcakta ütü çakilir mi yaaaaaaaaa
ben gece yapıyorum balkon kapısının ağzında
hatta balkona çıkarcam utanmasam ütüyü

bende çıkıcam birazdan az önce resimleri eklerken merti emziriyodum bi yandan şimdi yerine bıraktım uyanır

kızlar kusurabakmayın aniden çıktım
kociş taraftan akrabalar geldi.. onlar gelince çıktım kkdan ama ufak kızları bilg. da oynadı biraz..

bende geçmişteydim merti okuyodum kudretten

amanın gülüyomuş bide ellerini ısırıyomuş.. anneyide tanıyomuş.. aman da amann mşlh benim damadıma :nazar: çokta yakışıklı mşlh :nazar:

he valla benim göğüslerde aldı başını gitti.. beden artışı arttıkça artıyo.. çamaşır alırken utanır oldum.. napiim ömrümde bukadar büyük bedene hiç çıkmamıştım.. 80lik memişler oldu 90-95 hatta 95ten bile taşar oldular...
hemde toplayıcı sutyen alıyom sözde ama ne fayda..

bide çatlıyoruuuuummm
ama göbüşten değil... sakın gülmeyin ama popomun üstünden çatlıyom kaydirigubbakcemile3 oraya krem sürmek hiç aklıma gelmedi napiiim biyerlerim çatlıyo iştee

kudretçim
resimlere bayıldım.. yirim ben onun dilini :ecrin_bebek: mşlh

saçları erken dökülen bebeğin saçı gür olur derler.. üzülme kız kudret.. daha iyi serinlesin azcık kafası çocuğun.. hepsi fazlasıyla geri gelecek merak etme kuşum..

ahanda delü karılar gibi tek başına yazmışım hep..

kızdım işte bende çıkıyom hıııı hıh :umursamaz:

gülercim zaten yeni saçları çıkıyo minik minik kel oğlum böylede yakışıklı tabi seninde damadın

ben burdayım ama ikidebir merte giidiyorum uyanıyo kucağımda uyutuyom mecburen yazamıyorum

kudretçim benim damadım her haliyle yakışıklı beaaa :emir_bebek:

sana özelden msj atıp kolay resim yükleyebileceğin bi adres yazdım.. ben hep o adresi kullanıyom

bu kez gerçekten çıkıyom..
üst kattaki koşum izmire kızının üniversite mezuniyeti için gitmişti.. kızımız kimyager oldu.. şimdi dahada yükseltecekmiş galiba..

bi gidip hoşgeldin diyim.. kadın bana çok bulunuyo..
hem anlatsın bakalım izmirde nereleri gezmiş.. bende gitmiş kadar olurum.. resimlerine bakayım onun..

Back
X