he he tabi kayınvalde izin verirse rahat uyumama
sabahın köründe arar hadi gel kahvaltı edelim
evde yanlız kalma biz geliyoz
oooofffffffff
pazar günü küstürdüm heralde
hergün napıyonuz diye arayan kadın pazar akşamından beri hiç sesi çıkmıyo
akşam ben arim bari bi napıyolarmış sempatiksalakcinni
,ama boşa alınganlık yaptı
doğumdan bahsediyoduk ben dedimki
ben sancım tutunca arabayı satarsak o zamana kadar eşimi beklemem
onu ararım o gelene kadar taksiyide ararım zaten yakın işyeri eşim gelene kadar takside gelir gideriz doğuma dedim. vay efendim onlar adam diilmiymiş onları neden arayıp çağırmıyomuşum. yok benim eşim kimsesizmiymiş de öyle tek gidicekmişiz. onun ablası varmış destekcisi onsuz gidemezmişiz. bende dedim . ya anne ben hastanede sizi istemiyom mu dedimde bunları saydın şimdi biz gideriz peşimizden gelirsiniz sizde ben sancılanınca afedersin ama seni mi düşüncem hemen hastaneye gitmek isticem elbet bide sizin hazırlanmanızı mı beklicem ben dedim. Vay efendim bu lafı ben diilide başkası deseymiş onun evine bi daha ayak basmazmış eşim huyunu bilirmiş falkanda filen.
sonra eşimde anne niye yersiz alınganlık yaptın şimdi nurtende o sancıda senin keyfini hazırlanmanı bekleyemez heralde dedi. bende ya hem hele bi o gün gelsin de o zaman ne olur kim bilir şimdiden neyin tartışmasını yapıyorz anlamadım falan dedim ama çok canım sıkıldı zaten başımda ağrıyodu birazda sert söledim heralde. Bunlar kızdı bi hız kalkıp evlerine gittiler. bi daha da hiç sesleri çıkmadı