• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar ben çıkıyorum
kayınvaldeme gidicem
anca hazırlanırım
gidimde yemeklerini yapiim

olcaycım gözünaydın canımcım.şimdi sana zaman çabuk geçmeyecek ilk 3 ay falan
ama sonra öyle hızlı geçiyorki.
ben şu listeye bi bakayım nasıl yapabilirim.

sağol canım vakit geçiyor canım ya 8 hafta bitti bile hayırlısı ile sağlıkla gelsin de geçer inşallah 2,5 sene bekledim zaten hayal kuramazdım hiç olmayacak diye şimdi en azından onla ilgili hayallerim var

kıslar ben çıkıyorum
kayınvaldeme gidicem
anca hazırlanırım
gidimde yemeklerini yapiim

hamarat gelin senii demek kayınvaliene yemek yapcan. Fazla yorma kendini olur mu.. Bizimde kayınvalidemin evine gelen kadın izne çıktı 20 gün yok bişiker hazırlamış buzluğa atmış 1 hafta dayanır dedi kayınvalidem sonra bende yapıcam tabii annemde geliyor Pazartesi onu da gezidrcem Cuma günü de gidicez bakem nasıl yetiştircem herşeyi bavul hazırlancak felan.. Çok güzel bilgiler edinmişsin canı çok yararlı olacak size.. Maşallah oğluşuna yaa demek hastaneyi birbirine kattı şimdide demek çok yaramaz olacak acaba doğunca nasıl zaptedecen yaa bizde hastaneye gittiğimizde bir çocuk vardı çok tatlı yeni yürümeye başlamış hiç durmuyordu bir o yana bir bu yana anında gözden kayboluyor babası peşinde adam bir oturamadı...Off çok sıcak yaaa bayılıcam resmen iş yapmak ne mümkün durduğum yerde terliyorm yaaa sinemaya atcaz kendimizi artık.. Amanın bayılızaaammmm...

sağol canım vakit geçiyor canım ya 8 hafta bitti bile hayırlısı ile sağlıkla gelsin de geçer inşallah 2,5 sene bekledim zaten hayal kuramazdım hiç olmayacak diye şimdi en azından onla ilgili hayallerim var

canım gözün aydın duynuşsun kalp atışlarını çok güzel bir duygudur eminim ki Allah sağlıkla tamamlamayı ve kucağına almayı nasp etsin İnşallah...

Gülerciğim yeşili giy diyorsun yani ama siyahta çok asil ve şık duruyor yaa gerçi yeşilim de güzel neysem annem gelecek ya ona ufak bir defile yaparım artık kaydirigubbakcemile3

hamarat gelin senii demek kayınvaliene yemek yapcan. Fazla yorma kendini olur mu.. Bizimde kayınvalidemin evine gelen kadın izne çıktı 20 gün yok bişiker hazırlamış buzluğa atmış 1 hafta dayanır dedi kayınvalidem sonra bende yapıcam tabii annemde geliyor Pazartesi onu da gezidrcem Cuma günü de gidicez bakem nasıl yetiştircem herşeyi bavul hazırlancak felan.. Çok güzel bilgiler edinmişsin canı çok yararlı olacak size.. Maşallah oğluşuna yaa demek hastaneyi birbirine kattı şimdide demek çok yaramaz olacak acaba doğunca nasıl zaptedecen yaa bizde hastaneye gittiğimizde bir çocuk vardı çok tatlı yeni yürümeye başlamış hiç durmuyordu bir o yana bir bu yana anında gözden kayboluyor babası peşinde adam bir oturamadı...Off çok sıcak yaaa bayılıcam resmen iş yapmak ne mümkün durduğum yerde terliyorm yaaa sinemaya atcaz kendimizi artık.. Amanın bayılızaaammmm...

he kıs napiim ya

git gez valla offff
ben bu sene tatile gidemedim sen benim yerimede gez

enim sıpa dün 4-5 doktoru irden delirtti
ultrason doktıru ultrasonun ucunu nereye koyduysa orayı tekmeledi
doktor dursana len diyo çok komikti

okiş canım.ben şimcik çıkıyorum yaaa vınla giriyorum ya çok radyasyon yayıyo galiba başım ağrıyo.inşallah çok zararlı değildir bebişime.

ilk önce emzirmenin anneye faydalarını anlattı
kanama çabuk bitiyomuş
rahim çok çabuk toparlanıyomuş
ve meme iltihabı olmuyomuş
bebektede ilk 6 ay sadece anne sütü dedi
hele ilk 2 ay 2 saate bir mutlaka emzirin ama eğer arasında da aranırsa muhakkak 2 saat dolmadı deyipte emzirmemezlik yapmayın uykudaysa bile gece hafif burnunu sıkarak hafif yanaklarına bastırarak yada ayak altını kaşıyarak uyandırıp emzirin dedi
sonraaaaaaa
sakın emzirirken sadece memenin ucunu vermeyin kahverengi bölgenin hepsini verin sadece ucunu verirseniz hep yara olur hemde doyurucu olmaz dedi. ağzını tam açmadıysa ağzının kenarlarına ya meme ucuyla yada parmak ucuyla hafif dokunun o ağzını açar memeyi tamaman sokun ağzına kavramasını sağlayın dedi. tam memeyi kavraması gerekiyomuş ki hava almasın ağzının kenarlarından sonra hava dolup gaz sancısı çekermiş. Emzirdikten bi 10 dk kadar sonrada kucağına alıp sırtını sıvazlayın yada poposuna pıt pıt vurun ki gazı çıksın dedi hemen sonrasında yan yatırın dedi. çünkü düz yatarınca kusarsa eğer boğulma tehlikesi olurmuş yan yatırın ki kusup kusmadığını görün dedi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar gülerim . aklıma geldikce ben anlatırım daha

he birde bişey daha var kıslar
bazı kadınlar emzirirken meme ucunu işaret parmağıyla orta parmağının arasına alıp emzirir dedi kesinlikle bu yanlış dedi. emzirirken baş parmak üstte diğer 4 parmak memenin altında olucak ve emzirirken baş parmakla göğüs sıvazlayın dedi. Birde her emzirmede önce ellerinizi iyice yıkayın dedi. sonraaaa..
ve memelerinizi sabunla yıkamayın sadece ılık suyla ızlatılmış bezle silin dedi. Lansinoh göğüs kremi yazdı eczaneden alıp şimdiden haftada 2-3 kere sürün ki göğüsleriniz yara olmasın dedi.
demek benim bildiğim yanlışmış.. tamam avucumun içinde tutarım memişi.. bide aklıma takılan şu kahverengi kısmının hepsimi gircek bebişin ağzına.. sığmazki.. ya bide nasıl hava alıcak, emerken burnundan aldığı hava yeter miki ona acep..
kremin adını yazdım bende aliim bari şimdiden koyayım dolaba lazım olcek..

usgde onu görmek çok heceyanlı ve çok duygulu dimi..
daha küçücükte olsa onu görmek o kalp pıt pıtlarını görmek insanı çok duygulandırıyo dimiii..
kaç cm olmuş söyledimi dr...

Gülerciğim yeşili giy diyorsun yani ama siyahta çok asil ve şık duruyor yaa gerçi yeşilim de güzel neysem annem gelecek ya ona ufak bir defile yaparım artık kaydirigubbakcemile3
banane o defieden bizde istiyozzz :umursamaz:
elbiseleri giydiğinde fotolarını koy buraya.. kendi yüzünü karalar ki deşifre olmasın..
bide güzel kızımızın üstünde görelim dimi ama....

kızçemin cicişlerinin fotolarını çektim bakaın bakalım beğenecekmisiz

bunlar ilk aldıklarım.. fırfırlı külodu, süslü külotlu çorabı ve çıtçıtlı badisi
cemreninkyafetleri012.jpg

cemreninkyafetleri013.jpg

pembeli dantelli ama renkleri ışıktan belli olmamış

Son düzenleme:
waikiki den aldığığım set. indirimdeydi hepsi 14tl(ağız silme mendili, eldivenleri, şapkası, tulumu ve çıtçıtlı badisi)
cemreninkyafetleri010.jpg

çizgili tulumu ve pembiş minik çorapları
cemreninkyafetleri011.jpg

bunlar annemizden yelek ve penye battaniye ama lekesi olduğundan alt açma yada evde battaniye olarak kullanıcam
cemreninkyafetleri014.jpg

benim ördüğüm yelekleri..
cemreninkyafetleri015.jpg

bide tek tek koyayım
cemreninkyafetleri016.jpg
cemreninkyafetleri017.jpg

yeni bitirdiğim beyaz hırka.. yakasına popnpon yapmam gerekiyo ve daha düğme almadığımda dikemedim..
cemreninkyafetleri018.jpg

bu yeleğimide düğme almak daha kısmet olmadı
cemreninkyafetleri019.jpg

üzerine diktiğim pullar belli oluyomu
cemreninkyafetleri020.jpg

geçen yıl ördüğüm ilk v yakalı süvether.. lila ve koyu mor.. kıza olurmu bilmem.. örneği uyduruk ama çok hevesle örmüştüm..
cemreninkyafetleri021.jpg

(buda geçen yıldan)eski altkat komşumdan bana bi hatıra.. kendisi tayinleri gereği ağrı doğubeyazıta taşındı. çok severdim kendisini..
cemreninkyafetleri022.jpg

maviş yeleğimiz.. geçen yıl örmüştüm..ne yani bebişim kız diye mavi giydirmiycemmi giydiririm valla. hatta üzerine cicibici işlerim olur kız yeleği :)) heeeç amaaa
cemreninkyafetleri023.jpg

açık pemboşlu çetiklerimiz. ışıktan yine rangi tam belli olmamaış :((
cemreninkyafetleri024.jpg
cemreninkyafetleri025.jpg

bi arkadışama hediye olarak almıştım. ama kociş çok beeğendiğinden bu bizde kaldı, arkadaşa başkabişiy aldık
tuwity li pembiş kadife bornoz.. arkasında kocaman bi tuwity resmi var. çekmeyi uutmuşum
cemreninkyafetleri026.jpg

buda kocişin arkadaşına aldığım polar kışlık alt üst takım. kenarlarında pembiş tüyler var.. çıtçıtlı badi + pembiş tüllü beyazçorap
cemreninkyafetleri027.jpg

ağız silme mendillerimiz ve sırtına koymak için minik havlularımız
cemreninkyafetleri030.jpg

uğur böcekli beşli setimiz
cemreninkyafetleri028.jpg

hastane çıkışlarımız
cemreninkyafetleri029.jpg

bide tek tek açayım pisili takımlarımızı
cemreninkyafetleri031.jpg

Son düzenleme:
çeyizimden çıkardıklarım sararmışlar yıkamadan foto çekmek istemedim..

bunlar şimdilik tabi daha bi dünya alınması gerekenler var...
bi arkadaş daha 3 tane 5li set vede 7-8 çıtçıtlı badi almamaı söyledi..
bide gecelik takımı felanda almam lazım.. aman ben hiç saymayım alıncaklar daha bi dünya..

amanınnnnnnnn bende hiç bişey yok yandım desenize güler hepsi çok güzel alllah güle güle giydirmek nasip etsin amanın ne garip duygular ya

Gülerciğim süperlermiş yaaa bak ne güzel elinden geliyor senin çok güzel hırkalar örmüşsün benim elimden gelmiyor maalesef ama annemin sandığında benden kalan kıyafetler, battaniyem, patiğim duruyor onları çıkartırıcam ve yıkayıp kullanıcam bebeğime çok arzu ediyorum kjendi kullandığım şeyleri giymesini tabi ne haldelerdir senelerdir swandıkta bir fikrim yok en büyük zevkim bekarken sandıktaki eşyalara bakmaktı kokusunu çok severdim. Ama maharetli bir yengem var çocuklaro olmadı maalesef. Akrabaların bebeklerine hep örer bana heralde dünyayı örer sağolsun ondan umudum var güzel modelleri göstericem örecek hele bir bebiş gelsin de.. senin bir set mi hastane çıkışın var yani 3 set daha alacaksın 4 takım olacak bence fazla olmazmı çünkü hastane çıkışları ilk doğum boy ve kilosuna göre yapılır çabuk büyüdüğü de göz önüne alınırsa elinden kalır sonra bence daha çok alt üst takımlar al biraz büyük alma şansın olur onlarda.. Badileri bol tut tabii en çok kullanılan şeylermiş..

çeyizimden çıkardıklarım sararmışlar yıkamadan foto çekmek istemedim..

bunlar şimdilik tabi daha bi dünya alınması gerekenler var...
bi arkadaş daha 3 tane 5li set vede 7-8 çıtçıtlı badi almamaı söyledi..
bide gecelik takımı felanda almam lazım.. aman ben hiç saymayım alıncaklar daha bi dünya..

canım hepsi çok şeker bunların ya.sağlıkla giysın ınsş opuyorumnanaktan

gülerim hepsi çok şeker bunların, mini mini yaaaa....Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin...

olcimmmm aşkım gözümüzaydın Allahım sağlıklı bi gebişlik nasip etsin kardeşime, daha 7 ayın var keyfini çıkar datlım .. :nazar:

kız fasülye o koca göbüşünlen hala bi yerlere koşturcam diye uğraşıyosun..bi işe bi kayınvalidenee, tebrik koyuyorum burdan sana.dikkat et kendine lütfen..nurtenim ezcük naz et artıkın bacım yaaa...

Gülercim hepsi muhteşem bayıldım valla güle güle giyinsin güzel gelinim hele o beyaz hırkaya pullu pembe süvetere mavi yeleğe bayıldım çok güzellerrrrrrr maşallah ne beceriklisin aldıklarında çok güzel pembe pembe içim gitti bi kız doğurasım geldi kızlarınki daha cicili bicili oluyo ama bence sana tafsiye fazla bişey alma ben çok pişmanım aldıklarımın yarısını giyydiremedim bile hepsi kaldı hemen büyüdüğü için küçük kaldılar neyse tecrübe oldu bi dahakine lazım olanları alırım çok gereksiz şeyler almışım boşuna masraf sen sakın fazla bişey alma sonrasını düşün hemen büyüyo bebek daha alınacak çok şey olucak benimkiler küçük kaldı bir ay sonra yeniden alışveriş yapmamız gerekecek

BU ARADA KIZLAR ANA KUCAĞI ALDIM ODA ÇOK GEREKSİZMİŞ İKİ DEFA KULLANABİLDİM TAŞIYABİLMEK ÇOK ZOR ONUNLA ODA BOŞA MASRAF 90 TL YE İNTERNETTEN ALMIŞTIM PİER CARDİNDEN KEŞKE ONUN YERİNE BEBEK ARABASI ALSAYDIM GERÇİ BİR YAŞINA GELİNCE ALICAM AMA AKLINIZDA OLSUN ZATEN FAZLA DIŞARIDA ÇIKAMIYORUM HEM HAVA ÇOK SICAK HEMDE İLK AYLAR HEP AĞLIYO SUSTURANA KADAR ANAM AĞLIYO ACIKIYO DIŞARDA EMZİRMEK TE EZİYET OF YA Bİ AN ÖNCE BÜYÜSE KEŞKE SİZE YNE SÖYLÜYORUM HAMİLELİĞİNİZİN SEFASINI SÜRÜN SULTANLIK GİBİ VALLA HELE Bİ DOĞSUN GÖRÜRSÜNÜZ DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUĞUNU BEN UYKUSUZLUKTAN BAŞ AĞRISINDAN ÖLÜYORUM ÇOK ZAHMETLİ BEBEK BÜYÜTMEK KORKUTMAK GİBİ OLMASINkaydirigubbakcemile3

Nurtencim maşallah oğluşuna büyümüş kocaman olmuş seninkide sana çektirecek desene şmdiden yaramazlık yapıyo

sedacım canım bizlerin yerinede tatil yap olurmu ohhh ne güzel gez eğlen çocuk olmadan ne yaptıysan kar sende tadını çıkar hayırlısıyla bu tatil iyi gelir kafan dağılırda hamile olursun çünkü tedavi herşey boş hiç ummadığın anda hamile kalıyosun kafanın rahat olması lazım ben o kadar tedaviyle hamile kalamadım ara verdim ramazanda hiç ummadığm zamanda hamile kalmışım üstelik gece hemen yıkandığım halde eşimde ankaraya gitmişti çok az yapmıştık ramazan diye yani anlayacağın rabbim ne zaman ol derse oluyo herşey boş bunu anladım

öznurcum canım seninkinede maşallah tosunlar kocaman olmuşlar kırkbirkere maşallah evde rahat rahat dinlen gülüm doğunca çok enerji harcayacaksın

kız seval hamile hamile yollarda ne işin var deli karı ben hamileydim diye bi senedir annemlere gitmedim yolculukta bişey olur diye çatlak karı gezmelerde doğurucan bebeği

olcayım canım seninde tekrar gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun sonunda rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim o mide bulantısını en iyi ben bilirim ilk aylar toplam9 kilo verdim ben kusmaktan su bile içemiyodum ayyyy çok kötü günlerdi ama nihayetinde gelip geçiyo hele 3 ay bitsin hamileliğin tadı o zaman çıkıyo zaten nasıl geçtiğini anlayamıyosun bile bak bana şimdi oğlum ikinci ayını bitirdi bile rabbim sizlerede nasip etsin

bu arada çiğdemden haberi olan varmı çok özledim onu aramaya elim varmıyo
dilekide çok özledim hiç uğramaz oldu nasıl geçiyo hamilelği bebeğin cinsiyetini ne olucak acaba

Back
X