• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ödemmi olmazmıı.. ayaklarım şişiyo,, özelliklede yürüyünce vede sabah kalktığımda davul gibi oluyorlar.. üzerine basamıyorum.. sağ kalçamda ağrıyo.. bazen belime vuruyo ağrısı artı bide böbrek ağrım var..
yani 80lik nineler gibiyim her bir yanım ağrıyo...

demek içine oğluş doğuyo.. Allah sağlıklı ve hayırlı olanını nasip etsiinn..
:emir_bebek::Saruboceq:

yürümek lazımmış ödem için ama ağrıyla nasıl yürüyeceksin ki yaaaaaaaaa ay ne yapsak ki ya bi doktordan öğren bence gerçi ilaçta kullanıyosun

uyku hali normal canım bi süre sonra geçecek ama 6.ayından sonra tekrar başlayacak..

araştırmadım canım.. doğru düzgün net başına oturamıyorumki.. ağrıdan..
aslında şimdi hemen bi bakayım

4haftan kalmış.. 4 hafta sonra kesinleşir cinsiyeti.. hele erkekse hemen belli olur... ee nede olsa fazlalıkları varkaydirigubbakcemile3

kızlar saklıyorlar kendilerini.. bana 12 haftamda kemik gelişimine göre kız dedi.. hiç göstermedi.. dönerken bile hep bacakları kapalı şekilde dönüyodu..
taaaki 20.haftamda açtı kendini kızçem.. çok terbiyeli hep bacakları kapalı.. şimdi bile kapalı..bayanssulusmile

deli kız alemsin vallahi desene hep kapattı kendini doğru oğlanlar fazlalıktan değilde iri oluyolar diye biliyorum hayırlısı kız erkek tercihim yok hangisi olursa farketmez nasip bakalım

geçen ayda aynı ilaçtan kullanmıştım daha az ağrımıştı gerçi dozu düşüktü.. buaykinin dozu daha yüksek ondan olabilirmi acep.. inşlh iltihabı felan işte içerde ne varsa onu söküyodur..

gebeliğin ilk ayında vede geçen ay oldum böyle.. bide bu ay 3 oldu toplamda.. daha öncekinde aşırı kusmaktan dolayı böbrekler susuz kalmış. ondan olabilir demişti.. doğrudur çok çıkarıyodum. hatta 5.ayımda bile çıkarmaya devam ettim. gerçi ilk zamanki gibi çıkarma değildi..
evet yaa herbiyanım ağrıyo.. inan çöpü atıyorum yukarıya merdivenleri çok zor çıkıyorum..

benimkisi biraz zor geçen hamişlikten.. inşlh seninkisi kolay geçer..

fasulyam hoşgeldin...
bende bu akşam taze fasulye pişirmeyi düşünüyodum.. gel seni düdüklüye atam belkim pişersin...zemuszemus

fasulyam hoşgeldin...
bende bu akşam taze fasulye pişirmeyi düşünüyodum.. gel seni düdüklüye atam belkim pişersin...zemuszemus

amannnnnnnn kıs ben yanyom zateeennnnnn
benim oğluşum doğsun tazecik onu ye teyzesi
b en katlaştım pişmek bilmem

olcayım netten baktım.. böbrek kanamalarına
hamileliğin ilk 3ayında aşırı kusmalar böbrek kanamalarına ve iltihaplarına sebep olabiliyomuş..
eğer hamileliktenönce böbrek sorunu yaşamıyorsak önemli değilmiş..

buda hamişliğin yan etkisi sanırsamkaydirigubbakcemile3

ben efeciğe kıyamam ben seni yemek istiyooomm..

istersen şöyle yapalım.. senin düdüklü yerine asfaltın ortasına koyayım ordada pişersin valla.. hava burda da çoook sıcaak..

anam saat 5.30 olmuşşş..
dün eczaneye kocişin bi ilacını söylemiştim.. bugün gelecekti.. bak unuttum almayı.. saat 6 olmadan gidip alayım bari...

benim böbrek olayını sorsam bilirlermidir acep.. ilaç kullandığım halde neden ağrıyo acep diye..

kendi drumun cebi kapalı ulaşamadım..

bende çıkıyorum kocişim geç gelcek diye yemeğimibu saate bıraktım
kalkiim de yemek hazırliim

görüşürüz fıstıklarrrrrrr
bakın oğluşumda selam sölüyo teyzeleri
güm güm vuruyo annesine terbiyesiz edepsiz çocuk :emir_bebek:

ay sohbet edelim azcik
ben bilgisayarı mutfak masasının üstüne koydum
hem size yazcem hem yememi yapcem özledim valla sohbeti yaaaaaaa

geçen ayda aynı ilaçtan kullanmıştım daha az ağrımıştı gerçi dozu düşüktü.. buaykinin dozu daha yüksek ondan olabilirmi acep.. inşlh iltihabı felan işte içerde ne varsa onu söküyodur..

gebeliğin ilk ayında vede geçen ay oldum böyle.. bide bu ay 3 oldu toplamda.. daha öncekinde aşırı kusmaktan dolayı böbrekler susuz kalmış. ondan olabilir demişti.. doğrudur çok çıkarıyodum. hatta 5.ayımda bile çıkarmaya devam ettim. gerçi ilk zamanki gibi çıkarma değildi..
evet yaa herbiyanım ağrıyo.. inan çöpü atıyorum yukarıya merdivenleri çok zor çıkıyorum..

benimkisi biraz zor geçen hamişlikten.. inşlh seninkisi kolay geçer..
canım bana doktor günde 6 kezden fazla kusarsan geleceksin dedi kalanı nırmal dedi aslımda o kustuğun dönem sana serum falan verebilirlerdi dikkat et yinede tatlım

fasulyam hoşgeldin...
bende istiyom fasulyeyi yemekkkkkkkkkk

çok sıcaaaakkkkk
ah bizde yanıyoruz sorma canım yaaaa

olcayım netten baktım.. böbrek kanamalarına
hamileliğin ilk 3ayında aşırı kusmalar böbrek kanamalarına ve iltihaplarına sebep olabiliyomuş..
eğer hamileliktenönce böbrek sorunu yaşamıyorsak önemli değilmiş..

buda hamişliğin yan etkisi sanırsamkaydirigubbakcemile3
vallahi ne zormuş hamilelik yavvvv

olcaycım sen nasılsın hayatım
nasıl gidiyo hamişliiik
iyiyim bitanem uslu bebek çok şükür
sen nasılsın hayatım

ben kaçtıııım kaydirigubbakcemile4
gelirim yineee

kız ancak yakaladım seni buluşamıyoruz bi türlü
a.s.

Back
X