Kızlar baya kaynatmışsınız Maşallah.. Bende bugün geç kalktım kahvaltı ettik annemde bende ütü yaptım malum yolculuk var Cuma günü Balıkesir'e teyzemin oğlunun düğününe gitcez yarında kardeşim geliyor izin alamadı kimse yokmuş işyerinde annemle gelemedi Cuma da hep birlikte bizim arabayla gitcez.. Cumartesi akşamı düğün var Pazar günü de Yalova'ya geçicez. Sonra ütüm bitti gezmeye çıktık yemek yedşk felan işte ancak ama çok sıcak yaa vantilatör sabah gece hep çalılşıyor bana mısın demiyor yaa mahvolduk valla. Ben de eşimde midemizden rahatsısız oruç tutamıyorum ama Yalova'da 1.5 hafta kadar kalcaz gelince tutmaya çalışacağım deneyeceğim en azından..
Nuretinciğim Dua eden dillerin dert görmesin arkadaşım.. Allah Sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini.. İnşallah gelir bizim bebişimizde ama bu ay hayır yok erken yumurtluyorum bu ay yani normal de ben geç yumurtlardım çoğu zaman ama bugünlerde akıntım geliyor yumurtuyorum demekki ancak annem var düğüne gitcez felan Yalova'ya geçene kadar geçmiş olur ama şansımı denicem yine de... Ama büyük ihtimal Eylül'e kaldı..
Gülerciğim valla korkuyormuşum ben herşeyden korkuyormuşum aslında sadece ilaç arabaları da değil, annem süpürgeyi çalıştırırmış ben koltuk tepelerine çıkarmışım ağlarmışım sesinden ürkerdim heralde ne biliim. Sonra resim çekilirken de ya ağlarmışım yada çekilmek istememişim hep annemin kucağından çıkmak istermişim itermişim annemi.. Hiç sevmezmişim yanii.. Annem sen çok korkaktın diyo ama şimdi de tam tersi nerede adrenalin var onları istiyorum.. Antalya'da parasiling vardı çok binmek istedim eşim izin vermedi, bungee jamping yapmayı istiyorum. Şimdi İstanbul'a lunaparka bir oyuncak gelmiş acayip birşey biniyosun kafes gibi birşey seni yukarı fırlatıyo ona bincem gisip ilk fırsatta annem şaşıyo kalıyo valla:))
Kızlar ben daha gelemem heralde pazartesiye kadar büyük ihtimal.. Pazar günü gitcez ancak o evi de silip süpürcem kayınvalidemlerde bayadır gitmiyor yol yorgunluğu da olcak.. Pazartesi girerim ordan wınn dan görüşürük bend azcık düğüne gidem de kurtlarımı dökem kızlaaarrr... Öpüldünüzzz..